Silversea Expedition -luokka

Silver Wind

Silver Wind on intiimin kokoinen risteilylaiva, joka tarjoaa yltäkylläistä luksusta, loistavaa palvelua ja hyvin varusteltuja sviittejä. Jos nautit italialaisesta tunnelmasta ja haluat matkustaa rauhallisemmalla ja ajattoman tyylikkäällä risteilylaivalla, Silver Wind on sinulle oikea valinta.

Rakennettu

Italia 1995

Uudistettu

2021

Rekisteröity

Bahama

Pituus

156 m

Leveys

21,5 m

Syväys

4,5 m

Hyttejä

143

Hissejä

4

Matkustaja­kansia

7

Matkustajia (dbl occ)

274

Matkustajia (max)

298

Henkilö­kuntaa

239

Matkanopeus

18 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

17 400

Laivan maksuttomat ravintolat

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

The Restaurant

Laivan pääruokasali jonka suurista ikkunoista ihailet ohi lipuvia maisemia, nauttiessasi taitavien kokkien loihtimista annoksista. Ravintolassa on ns. open-seating tarkoittaen sitä, että varausta ei tarvita, vaan voit vapaasti saapua illallalliselle kun niin haluat.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Laivan hytit

Sviitit

Owners Suite - 2 Bedrooms with BalconyO2Owners Suite - 1 Bedroom with BalconyO1Grand Suite - 2 Bedrooms with BalconyG2Grand Suite - 1 Bedroom with BalconyG1Royal Suite - 2 Bedrooms with BalconyR2Royal Suite - 1 Bedroom with BalconyR1Silver Suite with BalconySLMedallion Suite with BalconyME

Parvekehytit

Deluxe Suite with BalconyDXClassic Suite with BalconyCV

Laivan kansikartat

Valitse kansi

Kansi 03Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09