Silversea Cruises

Vuonna 1994 monacolaisen V-Ships yhtiön ja roomalaisen Lefebvren perheen yhteishankkeena syntyi luksusvarustamo Silversea. Vahvat eurooppalaiset juuret omaavan varustamon pääkonttori sijaitsee edelleen Monacossa, vaikka omistus siirtyi kokonaisuudessaan yhdysvaltalaiselle Royal Caribbean Groupille heinäkuussa 2020.

Lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja risteilyalan tunnustuksia voittaneen varustamon asiakaskunta koostuu kansainvälisistä matkailijoista, jotka nauttivat hiukan epätavallisemmista kohteista, ylellisistä laivoista, huippudesignista ja perinteikkäästä hyvästä palvelusta, johon kuuluu muun muassa oma hovimestari. Henkilökunnan ja matkustajien suhde onkin lähes 1:1.

Silversea Cruises – laadukasta luksusta

Upeat ja tilavat sviitit, eurooppalainen tyyli, kansainvälinen ilmapiiri ja yli 900 ohjelmistossa olevaa satamaa kaikilla seitsemällä mantereella takaavat upean risteilykokemuksen. Connoisseur-sikari- ja konjakkiklubi, kuntosali sekä Spa-osasto kauneushoitoloineen ansaitsevat myös maininnan.

Kulinaarisia nautintoja tarjoaa korkeatasoisten ravintoloiden ohella varustamon innovatiivinen S.A.L.T-ohjelma, joka tulee sanoista Sea and Land Taste. Ohjelma sisältää niin retkiä, kokkauskursseja varta vasten rakennetussa SALT-Lab keittiössä kuin oman S.A.L.T – ravintolankin, keskittyen risteilyalueen ruoka- ja juomakulttuuriin sekä historiaan. Ohjelma on tällä hetkellä saatavilla varustamon uusimmilla aluksilla.

Silversean kuusi valtameriristeilijää ovat tuttu näky maailman upeimmissa risteilysatamissa, usein myös Helsingissä. Neljä Silversea Expeditions – alusta risteilevät tutkien pienempiä ja eksoottisempia kohteita mm. Galapagos-saarilla.
Risteilyn hintaan sisältyvät lennot turisti- tai business-luokassa, juomarahat, satamamaksut ja verot, niin ruokailut kuin juomatkin, internetin käyttö sekä keväästä 2022 alkaen myös suuri valikoima retkiä kaikissa risteilyn satamissa.