Silver Origin

Silversea Expedition -laivaluokka

Silver Origin

Silver Origin on ensimmäinen kohteen, Galapagossaarten, mukaan rakennettu ja suunniteltu laiva Silversealle. Ympäristöystävällisin laiva esittelee Galapagossaarten luonnon parhaimmalla mahdollisella tavalla. Laivalta löydät ecuadorilaisia erikoisoppaita, suurimman miehistö/matkustaja suhteen Galapagoksen laivoilla, kahdeksan Zodiac-venettä ja tietenkin ylellisiä sviittejä parvekkeineen, hovimestaripalvelun, tyylikkäät sisätilat, paikallisen keittiön inspiroima menun sekä Basecamp Loungen, interaktiivisen tilan, josta saat tietoa niin alueesta, kohteista, luonnosta kuin retkistäkin.

Silver Originilla ei ole mitään jätetty sattuman varaan. Silver Originin lattiasta kattoon yltävät ikkunat, Horizon-parvekkeet ja basecamp tekevät laivasta parhaan vaihtoehdon, kun haluat tutustua Galapagoksen luontoon luksuksen ympäröimänä.

Rakennettu

Italia 2020

Uudistettu

-

Rekisteröity

Ecuador

Pituus

101 m

Leveys

16 m

Syväys

-

Hyttejä

50

Hissejä

1

Matkustaja­kansia

6

Matkustajia (dbl occ)

100

Matkustajia (max)

100

Henkilö­kuntaa

90

Matkanopeus

14 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

5 800

Laivan maksuttomat ravintolat

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

The Restaurant

Laivan pääruokasali jonka suurista ikkunoista ihailet ohi lipuvia maisemia, nauttiessasi taitavien kokkien loihtimista annoksista. Ravintolassa on ns. open-seating tarkoittaen sitä, että varausta ei tarvita, vaan voit vapaasti saapua illallalliselle kun niin haluat.

Silver Origin -laivan hytit

Sviitit
Owners Suite - 1 Bedroom with Balcony
O1
Grand Suite - 1 Bedroom with Balcony
G1
Royal Suite - 1 Bedroom with Balcony
R1
Silver Suite with Balcony
SL
Medallion Suite with Balcony
ME
Parvekehytit
Deluxe Suite with Balcony
DX
Classic Suite with Balcony
CV
Superior Suite with Balcony
SV

Silver Origin -laivan kansikartat

Valitse kansi
Kansi 03Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08

Tässä muutamia Silver Origin -laivan risteilyjä

Katso lisää risteilyhakukoneesta