Silver Dawn

Silversea Classic -laivaluokka

Silver Dawn

Kolmas Muse-luokan laivoista, ylellinen Silver Dawn odottaa huippuluokan palveluineen. Klassinen, mutta moderni Silver Dawn on luonnollinen jatke Silversean risteilylaivojen kehityksessä. Tarpeeksi suuri tarjotakseen kahdeksan eri mahdollisuutta illalliseen, mutta tarpeeksi pieni säilyttämään varustamon kuuluisan intiimimmän ilmapiirin.

Ylellisten sviittien, huippuluokan risteilyreittien sekä huipputason designin ja teknologian myötä Silver Dawn on asettanut uudet standardit luksukselle.

Rakennettu

Italia 2021

Uudistettu

-

Rekisteröity

Bahama

Pituus

213 m

Leveys

27 m

Syväys

-

Hyttejä

298

Hissejä

6

Matkustaja­kansia

8

Matkustajia (dbl occ)

596

Matkustajia (max)

596

Henkilö­kuntaa

411

Matkanopeus

20 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

40 700

Laivan maksuttomat ravintolat

Atlantide

Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

S.A.L.T. Kitchen

S.A.L.T. Kitchen tarjoilee risteilysi kohteiden kiehtovimpia ja omaleimaisimpia annoksia. Mikäli jokin jäi päivällä maissa maistamatta, saattaa sitä hyvinkin olla tarjolla illallisella S.A.L.T. Kitchen -ravintolassa.

Silver Note

Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.

Spaccanapoli

Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

Kaiseki

Kaiseki tarkoittaa kokoelmaa taitoja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat usean monimutkaisen ja näyttävän ruokalajin valmistamisen yhdeksi ateriaksi. Kaiseki tarjoilee japanilaisen keittiön suosikkeja, ja saatavilla myös monipuolisesti erilaisia susheja. Illallisella on tarjolla myös teppanyakia.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Silver Dawn -laivan hytit

Sviitit
Owners Suite - 2 Bedrooms with Balcony
O2
Owners Suite - 1 Bedroom with Balcony
O1
Grand Suite - 2 Bedrooms with Balcony
G2
Grand Suite - 1 Bedroom with Balcony
G1
Royal Suite - 2 Bedrooms with Balcony
R2
Royal Suite - 1 Bedroom with Balcony
R1
Silver Suite - 2 Bedrooms with Balcony
S2
Silver Suite with Balcony
SL
Parvekehytit
Deluxe Suite with Balcony
DX
Superior Suite with Balcony
SV
Classic Suite with Balcony
CV
Ikkunahytit
Panorama Suite (No Balcony)
PA
Vista Suite (No Balcony)
VI

Silver Dawn -laivan kansikartat

Valitse kansi
Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09Kansi 10Kansi 11

Tässä muutamia Silver Dawn -laivan risteilyjä

Katso lisää risteilyhakukoneesta