Azamara – rento ja tyylikäs boutique-varustamo

Azamara on Royal Caribbean Cruisesin Boutique-tyylinen varustamo jossa palvelutaso on korkealla; henkilökuntaa laivoilla on noin 400 ja matkustajia enintään 694. Sisustus laivoilla on tyylikästä ja hillittyä. Varustamon laivat pääsevät kokonsa puolesta pienempiinkin satamiin joihin suuren kokoluokan laivat eivät pääse. Laivat ovat usein laiturissa aivan kaupunkien keskustassa tarjoten näin upeat puitteet kohteisiin tutustumiselle. Toisinaan satamissa yöpyvät laivat mahdollistavat myös tutustumisen kohdesataman yöelämään.

Azamaran risteilyt ovat ns. all-Inclusive, eli risteilyn hintaan sisältyy alkoholijuomat. Kalliimmista merkkialkoholituotteista maksetaan pieni lisämaksu, mutta ns. perusalkoholit (vodka, gin, viski, rommi…) kuuluvat hintaan kuten myös oluet ja viinit.

Retkitarjonta on laaja ja tasokas. Yli 7 päivän risteilyillä varustamo tarjoaa maksuttomia, upeasti järjestettyjä AzAmazing Evening -erikoisiltoja kohteissa. Azamaran rauhallinen, intiimi ja Casual-ilmapiiri on selvästi aikuisempaan makuun, eikä juurikaan lapsiperheiden suosiossa.