3 syytä varata uusi risteily – jo nykyisellä risteilylläsi – We Love Cruises

25 helmikuun, 2020 • Vinkit
Azamara, Celebrity Cruises, edut, Next Cruise, risteilyvaraus, risteilyvinkit, Royal Caribbean, tarjoukset, vinkit

3 syytä varata uusi risteily – jo nykyisellä risteilylläsi

Ah kuinka ihanaa, makea Coco Loco viilentää mukavasti kun nautin aurinkotuolista käsin loman viimeisistä päivistä. Rentoutunut tunnelma vie mennessään ja nyt jo hieman harmittaakin etukäteen, että loman on päätyttävä. Tuttu tunne? Lue alta 3 painavaa syytä miksi kannattaa varata seuraava risteily – jo sen hetkisellä risteilylläsi. 

1. Hyvät lisätarjoukset 

Varustamon aktiivisten kampanjoiden lisäksi laivan omat risteilytoimistot tarjoavat omia huipputarjouksiaan joita ei maista ostettuna voi saada. Hinnan alennusten ohella etuna voi olla esimerkiksi hulppea summa käyttörahaa laivalle – jopa 600 USD!

Kannattaa siis ehdottomasti pohtia laivalla jo seuraavaa risteilyä, ja poiketa laivan risteilytoimistossa tiedustelemassa sen hetkiset huipputarjoukset.

2. Asiantunteva palvelu 

Yhdessä laivan kokeneiden risteily- ja kohdeasiantuntijoiden kanssa on mukavaa istua rauhassa pohtimaan vaihtoehtoja seuraavalle risteilylomallesi. Olisiko Välimeri kenties seuraava haavekohde, tai miten olisi alkusyksyn Alaskan-risteily hulppeine maisemineen? Erilaisia risteilyvaihtoehtoja on kasapäin. Tähän päätökseen saat apukäsiä laivan omasta asiantuntevasta risteilytoimistosta. 

PS. Risteilyn voi varata myös pidemmälle tulevaisuuteen, tai vaikka avoimena risteilyvarauksena jolloin voit tehdä tarkemmat päätökset myöhemminkin!

3. Nopeat kaupat 

Aika on rahaa ja aika lomalla on paljon rahaa. Laivan risteilytoimisto pitää huolen, että risteilyn varaaminen sujuu helposti ja nopeasti ja saat sinulle päivän parhaan hinnan huippueduin. Varaamisessa ei kauaa nokka tuhise ja jatkat lomaasi vieläkin kevyemmin askelin – nimittäin uusi risteilyvaraus taskussa! 

Et jää yksin 

Entä jos haluat muuttaa risteilyllä tekemääsi varausta, tai joudut perumaan jostain syystä? Eipä hätää! Me täällä We Love Cruisesilla saamme varauksesi automaattisesti hoidettavaksemme mikäli alkuperäinen varaus oli tehty kauttamme. Huolehdimme teistä ja varauksestanne loppuun saakka, kuten alkuperäisenkin risteilyn kohdalla. 

Saat myös uudelle varaamallesi risteilyllä meidän Hyvä tietää risteilystä -oppaan ja näin levollisen mielen lomailla ilman ylimääräistä stressiä.

Mikäli alkuperäinen varauksesi oli tehty varustamon nettisivujen kautta, on mahdollista siirtää uusi varaus hoidettavaksemme. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, siirto on hyvin helppoa tehdä!

Lue lisää eri varustamoiden Next Cruise -tarjouksista: 

Royal Caribbean – Next Cruise
Celebrity Cruises – Future Cruise
Azamara – Cruise Again


Takaisin blogin etusivulle


Piditkö artikkelista? Jaa artikkeli kavereille Facebookissa.

 

Takaisin blogin etusivulle


Royal Caribbean päivittää matkustajien turvallisuusharjoituksen siirtymällä elektroniseen versioon.

Royal Caribbean aloitti suunnittelemaan syksyllä 2019 uudenlaista turvallisuusharjoitusta ja julkisti eMuster 2.0 -innovaationsa, jonka myötä risteilyvieraat voivat osallistua turvallisuusharjoitukseen omatoimisesti…

Lue koko kirjoitus


3 syytä varata uusi risteily – jo nykyisellä risteilylläsi

Ah kuinka ihanaa, makea Coco Loco viilentää mukavasti kun nautin aurinkotuolista käsin loman viimeisistä päivistä. Rentoutunut tunnelma vie mennessään ja…

Lue koko kirjoitus


Celebrity Edge – uima-allaskansi

Elämäntapanautiskelijan Celebrity Cruises

Risteilyjen maailma on täynnä valintoja ja me valitsemme Celebrity Cruisesin kun haluamme lomaltamme kulttuuria, designia ja elämäntapanautiskelijan ylellisiä kokemuksia, sekä…

Lue koko kirjoitus


Ensimmäistä kertaa risteilylomalle? Lue asiantuntijan TOP-5 vinkit

Usein ensimmäinen risteilymatka varataan Karibialle tai Välimerelle. Molemmissa löytyy runsaasti valinnanvaraa, joten miten valita juuri omaan makuun sopiva risteily? Lue…

Lue koko kirjoitus


Poikkea risteilylläsi maailman kiehtovimmissa tapahtumissa

Risteilyjen parhaimpia puolia on, että yhden loman aikana voit kokea useita eri kaupunkeja, kulttuureita ja maita. Mutta mitäpä jos voisit…

Lue koko kirjoitus


Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot