25.2.2020

3 syytä varata uusi risteily – jo nykyisellä risteilylläsi

Ah kuinka ihanaa, makea Coco Loco viilentää mukavasti kun nautin aurinkotuolista käsin loman viimeisistä päivistä. Rentoutunut tunnelma vie mennessään ja nyt jo hieman harmittaakin etukäteen, että loman on päätyttävä. Tuttu tunne? Lue alta 3 painavaa syytä miksi kannattaa varata seuraava risteily – jo sen hetkisellä risteilylläsi. 

1. Hyvät lisätarjoukset 

Varustamon aktiivisten kampanjoiden lisäksi laivan omat risteilytoimistot tarjoavat omia huipputarjouksiaan joita ei maista ostettuna voi saada. Hinnan alennusten ohella etuna voi olla esimerkiksi hulppea summa käyttörahaa laivalle – jopa 600 USD!

Kannattaa siis ehdottomasti pohtia laivalla jo seuraavaa risteilyä, ja poiketa laivan risteilytoimistossa tiedustelemassa sen hetkiset huipputarjoukset.

2. Asiantunteva palvelu 

Yhdessä laivan kokeneiden risteily- ja kohdeasiantuntijoiden kanssa on mukavaa istua rauhassa pohtimaan vaihtoehtoja seuraavalle risteilylomallesi. Olisiko Välimeri kenties seuraava haavekohde, tai miten olisi alkusyksyn Alaskan-risteily hulppeine maisemineen? Erilaisia risteilyvaihtoehtoja on kasapäin. Tähän päätökseen saat apukäsiä laivan omasta asiantuntevasta risteilytoimistosta. 

PS. Risteilyn voi varata myös pidemmälle tulevaisuuteen, tai vaikka avoimena risteilyvarauksena jolloin voit tehdä tarkemmat päätökset myöhemminkin!

3. Nopeat kaupat 

Aika on rahaa ja aika lomalla on paljon rahaa. Laivan risteilytoimisto pitää huolen, että risteilyn varaaminen sujuu helposti ja nopeasti ja saat sinulle päivän parhaan hinnan huippueduin. Varaamisessa ei kauaa nokka tuhise ja jatkat lomaasi vieläkin kevyemmin askelin – nimittäin uusi risteilyvaraus taskussa! 

Et jää yksin

Entä jos haluat muuttaa risteilyllä tekemääsi varausta, tai joudut perumaan jostain syystä? Eipä hätää! Me täällä We Love Cruisesilla saamme varauksesi automaattisesti hoidettavaksemme mikäli alkuperäinen varaus oli tehty kauttamme. Huolehdimme teistä ja varauksestanne loppuun saakka, kuten alkuperäisenkin risteilyn kohdalla. 

Saat myös uudelle varaamallesi risteilyllä meidän Hyvä tietää risteilystä -oppaan ja näin levollisen mielen lomailla ilman ylimääräistä stressiä.

Mikäli alkuperäinen varauksesi oli tehty varustamon nettisivujen kautta, on mahdollista siirtää uusi varaus hoidettavaksemme. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, siirto on hyvin helppoa tehdä!

Lue lisää eri varustamoiden Next Cruise -tarjouksista: 

Royal Caribbean – Next Cruise
Celebrity Cruises – Future Cruise
Azamara – Cruise Again