29.12.2019

Elämäntapa­nautiskelijan Celebrity Cruises

Risteilyjen maailma on täynnä valintoja ja me valitsemme Celebrity Cruisesin kun haluamme lomaltamme kulttuuria, designia ja elämäntapanautiskelijan ylellisiä kokemuksia, sekä viettää loman vain aikuisten kesken. Kun arjen harmaus ja aikataulut vievät mukanaan, Celebrity Cruisesin risteily on lääke akuuttiin lomapulaan, ja tarjoaa täydelliset puitteet akkujen lataamiseen. 

Unohdamme usein arjen keskellä antaa itsellemme sitä hoivaa minkä ansaitsemme, mutta Celebrity Cruisesin risteilyillä sinun hyvinvointisi on pääroolissa. Katso alta kohokohtamme elämäntapanautiskelijan risteilystä, jonka jäljiltä olet itsesi paras versio.

Elämyksiä makunystyröille

Sanat “ruoka ja juoma” saavat täysin uuden merkityksen kun kyseessä on Celebrity Cruises ja sen valtava ravintolavalikoima, maailmanluokan kokit ja merten laajin viinivalikoima. Yksi isoimmista elämyksellisistä elementeistä Celebrityllä on ehdottomasti erilaiset illalliskokemukset ruoan ja juoman parissa. Risteilyn hintaan sisältyy toki useita ravintoloita, mutta suosittelemme kokeilemaan yhtä tai useampaa erikoisravintolaa, jos elämää suuremmat makuelämykset ovat sinun juttusi!

Toimitusjohtajamme Tony nimeää interaktiivisen Le Petit Chef -elämysillallisen omaksi suosikikseen, katso video täältä

Sushi-tikkareita Qsine-ravintolassa

Rentona päästä varpaisiin

Ah, mikä ihana tunne! Siis se tunne kun mieli lepää ja kehon jokainen solu hengittää. Muistatko miltä se tuntuu? Celebrity Cruisesin Canyon Ranch Spa on täyden palvelun kylpylä, jossa valikoima erilaisia hoitoja saattaa aiheuttaa valinnanvaikeutta. Siksi suosittelemmekin varaamaan useamman eri hoidon paketin, jolloin pääset nauttimaan enemmän – vähemmällä! We Love Cruisesin risteilykonkarit löytää meripäivinä Persian Garden -kuumapediltä tai yhdestä sen höyrysaunoista. 

Persian Garden -rentoutumisalue

Hyvinvointia ehdoillasi

Hyviä vaihtoehtoja, ei pakkopullaa. Laivan monipuolinen kuntosali tarjoaa käyttäjälleen kaiken tarpeellisen aamuaikaisesta iltamyöhään ja vaihtoehdon osallistua lisämaksullisille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Treenin jälkeen suosittelemme palauttavaa kävelyä raikkaassa meri-ilmassa laivan ympäri kiertävällä juoksuradalla, jonka näkymät rentouttavat viimeisenkin kireän ajatuksen. Ja jos ajatuskin treenaamisesta lomalla hirvittää, mutta tanssijalka vipattaa – osallistu laivan tarjoamiin tanssikursseihin ja saatat löytää sisäisen John Travoltasi! 🕺

Laivalla voit harjoittaa muunmuassa Pilatesta.

Viihdettä ja taidetta

Sanonta “taide on sielunruokaa” on yhtälailla osa elämäntapanautiskelijan risteilyä kuin perinteiset lomaelämyksetkin. Celebrity Cruisesilla viihde kattaa musiikkimaailman eri tunnelmat; hienovaraisia tulkintoja pianolla, täysmittaisia show-esityksiä ja rytmejä siltä väliltä. Taide ympäröi monin tavoin Celebrityn matkustajaa mm. designin, veistoksien, maalauksien ja valokuvien muodossa. 

Laivalla näet maksutta tasokkaita show-esityksiä.

We Love Cruisesin lämmin suositus on etsiä sopiva paikka teatterista 10 minuuttia ennen illan shown alkua. Näin ehtii hyvin tilata lempidrinkin shown mausteeksi!

Pieniä eleitä

Palvelu on parhaimmillaan intuitiivista, lähes huomaamattomia eleitä ja yksilön tarpeet huomioon ottavaa, oletko samaa mieltä? Tiedämme kokemuksesta, että Celebrity Cruisesin palvelu on kaikkea edellä mainittua ja hauskat hetket henkilökunnan kanssa ovat yleensä yksi risteilyiden mieleenpainuvimmista muistoista. Risteilylaiva on henkilökunnan kelluva koti ja risteilymatkustajat vieraita, jotka ovat aina tervetulleita uudelleen! Risteilyiltä saa helposti ystäviä maailman eri kolkista, niin henkilökunnasta kuin matkustajistakin.

Psst! Me täällä We Love Cruisesilla uskomme Celebrity-nimen juontavan juurensa siitä, että jokainen Celebrityn matkustaja saa laadukasta ja huomioivaa palvelua sekä ylellisiä hetkiä – ansaitusti!

Satamassa tarjotaan kuumana päivänä virkistäviä kylmiä pyyhkeitä.

Kohteella on väliä

Yleensä lomaa suunnitellessa aloitamme kohteesta, mutta akut lataavaa lomaa pohtiessamme on erityisen tärkeää valita risteily, jonka reitti pitää sisällään tarpeeksi monta meripäivää. Vaikka uuden näkeminen ja tekeminen houkuttelee ja haavelistalta on mukava vetää yli uusia kohteita, on hyvä muistaa jättää aukkoja lomakalenteriin. Valitse siis reitti, jossa saat kohdepäivien lisäksi tarpeeksi rentoja meripäiviä.

Hyvä akkujen lataus -reitti on mm. Atlantin ylitys -risteily, jolloin meripäiviä voi olla jopa seitsemänkin peräkkäin. Lisäksi Atlantin ylitykset ovat hyvin edullisia kun tarkastellaan risteilyn päiväkohtaista hintaa.

Celebrity Edgen Infinity Veranda -hytti.

Olemme koonneet We Love Cruisesin kokeneen henkilökunnan vinkit Hyvä tietää risteilystä -opaskirjaan, jonka räätälöimme vastaamaan laivaanne ja risteilyreittiänne. Oppaan saat maksutta kauttamme varattuihin risteilyihin.

Jos vielä mietit, mikä olisi sinulle paras risteilyvarustamo tai millainen hytti kannattaa valita, soita meille 0400 157 374 (arkisin klo 10–17), tai ota yhteyttä sähköpostilla info@welovecruises.fi.