Tietoa yrityksestä

Kotimainen risteilytoimisto
We Love Cruises Oy

We Love Cruises on vuonna 2013 perustettu suomalainen risteilytoimisto, joka palvelee rautaisella ammattitaidolla ja vankalla risteilykokemuksella. Risteilyvalikoimamme kattaa koko maapallon aina Karibialta Välimerelle, ja Aasiasta Alaskaan. Kauttamme voitte varata tasokkaat ja turvalliset – suomalaiseen makuun sopivat risteilyt, joita tarjoavat Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, Silversea sekä VIVA Cruises.

We Love Cruises on Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin sekä Azamaran päämyyntiedustaja Suomessa.

Olemme Suomen ammattitaitoisin risteilytoimisto. Henkilökuntamme on risteillyt maailman merillä jo vuodesta 1990, eli yli 32 vuoden ajan. Yhteenlaskettuna risteilykokemusta on yli 2900 päivää, 19 eri varustamolla, 32 eri risteilyreitillä sekä 76 eri laivalla.

Toimintamme kulmakivenä on henkilökohtainen palvelu. Tarjoamalla asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön, pystymme täyttämään vaativimmatkin risteilylomaan liittyvät toiveet. Risteilemme itse paljon, ja siksikin risteilytietopankkimme ovat aina ajantasalla.

Toivotamme kaikki – ensikertalaisesta kokeneeseen matkaajaan tervetulleeksi risteilyjen kiehtovaan maailmaan!

Varatessanne kauttamme risteilyn:

  • Et maksa toimisto- tai postituskuluja
  • Ei ylimääräisiä kuluja luottokortilla maksettaessa
  • Hintamme sisältävät aina kaikki pakolliset risteilymaksut: vuodehinta, satamamaksut, verot ja tarjoilupalkkiot – näin yllätyskuluja ei tule.
  • Peruutusehtomme ovat toimialan reiluimmat ja joustavimmat

Asiakkaamme ovat arvostelleet meidät

Facebookissa

Googlessa

Perustuen 7.6.2023 tietoihin.

Lisätietoja