6.10.2018

Vuoden matkailuyritys 2018 – We Love Cruises Oy

Vuoden matkailuyritys 2018

Tämän vuoden Finnish Travel Gala oli erityisen mieleenpainuva Clarion Helsinki -hotellissa 5.10.2018 pidetyssä gaalatilaisuudessa. Olimme ehdolla jopa kolmessa sarjassa ja pääsimme pokkaamaan mahdollisesti matkailualan arvostetuimman palkinnon – Vuoden matkailuyritys 2018. Tämä on aivan uskomattoman hienoa, koskettavaa sekä erittäin kannustavaa.

Suurin kiitos palkinnosta kuuluu teille rakkaat asiakkaamme, joita ilman meitäkään ei olisi. Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme sekä teille arvoisat matkailualan kollegat, jotka äänestitte meidät voittajaksi. Vuoden matkailuyrityksen palkinnon valitsivat SMALin (Suomen matkatoimistoalan liitto ry) jäsenyritysten henkilökunta äänestämällä omaa suosikkiaan ja We Love Cruises sai huikeat 60 % annetuista äänistä, vaikka samassa kategoriassa oli jopa kuusi ansioitunutta ja hyvin tunnettua vastaehdokasta kilpailemassa voitosta.

Toimitusjohtajamme Tony Pokkinen pitämässä kiitospuhetta

Toimintamme ydin on aina ollut laadukkaassa henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, risteily on monitahoinen lomamuoto ja voidakseen palvella asiakasta, täytyy todella tietää mistä puhuu. Tänä digitalisaation aikakautena on tärkeää tarjota helppokäyttöinen ja inspiroiva verkkopalvelu, tämän lisäksi risteilyspesialistimme tuovat laajan asiantuntemuksensa tarjotakseen tasokasta asiakaspalvelua, jolla taataan parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuneelle risteilylomalle. Jotta asiakkaamme eivät olisi laivallakaan ilman tukea, saavat he personoidun suomenkielisen noin 40 sivuisen Hyvä Tietää Risteilystä -kirjan, jossa on kaikki tarpeellinen tieto yksissä kansissa. Teemme tämän ainoana toimijana Suomessa, ja täysin maksutta.

Meille on kunnia-asia tarjota parhainta mahdollista asiakaspalvelua ja toivommekin, että se on ollut määräävin tekijä Vuoden matkailuyritys -kategorian voittajaa valittaessa.

Tästä on hyvä jatkaa, sydämellinen kiitos teille kaikille koko We Love Cruisesin henkilökunnan puolesta.

Juhana Mikkanen
We Love Cruises Oy
Hallituksen puheenjohtaja

PS. We Love Cruises pokkasi myös leikkimielisen “Illan riehakkain bilepöytä” -palkinnon!

— — —

Voitostamme ensimmäisenä uutisoi Kauppalehti

Kommentointi on suljettu.