14.5.2018

Seikkailupuisto CocoCay uudistuu

Royal Caribbeanin seikkailupuisto CocoCay (Bahamalla) kokee täydellisen muodonmuutoksen syksyllä 2019.

CocoCayn uusi konsepti kantaa nimeä Perfect Day ja on yhdistelmä “thrilliä ja chilliä” – siispä vauhtia, rentoilua ja nautiskelua on luvassa. Saarelle tulee kattava tarjonta suosituimpia seikkailuaktiviteetteja kuten; Thrill Waterpark -vesipuisto jossa on mm. Pohjois-Amerikan korkein vesiliukumäki, Up Up and Away -heliumpallokori jolla pääsee 138 metrin korkeuteen ihailemaan maisemia, 488 metriä pitkä zipline köysiliukurata ja vesikanuunoita, rentouttavia puisto ja uima-allasalueita.

Zipline, puuharata
Huisa zipline-liukurata
Cococay SplashAway bay
Lasten splash-away -bayssa saa loiskuttaa rauhassa!

Alueelle tulee vesiliukumäkiä, vesikanuunoita, kiipeilyköysiä ja liaaneita, uima-altaita, suuri aalto-allas ja paljon muuta!

Pohjois-Amerikan korkein vesiliukumäki
Daredevils Tower

Thrill Waterparkissa sijaitseva Daredevils Tower on Pohjois-Amerikan korkein vesiliukumäkitorni jossa valittavana on kuusi eri reittiä. Uskaltaisitko sinä laskea?

Piraattilaiva vesipuistossa
Hauska merirosvolaiva kutsuu leikkimään

Pienille lapsille on omia puuha-alueita.

Vuokraa päiväksi oma Cabana

Omassa kabanassa saa olla rauhassa

Voit vuokrata oman Cabanan kristallinkirkkaan meren ääreltä. Cabanaan kuuluu mm. riippumattoja, oma pieni vesiliukumäki ja jopa oma hovimestari!

Rentoa oleilua kaipaaville löytyy Bora Bora -teemainen Coco Beach Club. Alueella on uima-altaita vesibaareineen, rantalentopallokenttiä, rantaklubeja ja ruokaravintoloita.

Oasis Lagoon
Rantabaari ja ravintola
Ruoka- ja juomapalvelut toimivat kuten laivalla

Helpompaa ja hauskempaa rantapäivää on vaikea kuvitella, CocoCaylle pääset kävelemään suoraan laivasta laituria pitkin jonka jälkeen olet käytännössä heti jo uimarannalla.

CocoCaylle pääset lähes kaikilla Bahaman risteilyillä ja suurella osalla Karibian risteilyjä, ja mikä parasta, maksutta! Osa aktiviteeteista on maksullisia.

Katso kaikki Bahaman risteilyt 1.9.2019 eteenpäin

Katso kaikki Karibian risteilyt 1.9.2019 eteenpäin