12.5.2018

Viisi upeaa rantaa Karibian risteilyillä

Karibian alue on rantoja rakastavalle unelmien täyttymys – sadoittain rantoja joissa vitivalkoista hiekkaa, huojuvia palmuja ja kristallinkirkasta merta, siitä syntyy leppoisa lomatunnelma. Tässä lyhyesti esiteltyinä rannoista muutamia suosituimpia joihin helposti tutustut Karibian risteilyilläsi.

1. Bridgetown, Barbados

Bridgetown, Barbados
Bridgetown, Barbados

Barbadoksen saarelta löydät jopa 110 kilometrin verran hiekkarantaa, niin valkoista kuin pinkkiäkin hiekkaa. Kaikenkaikkiaan rantoja on 61 kpl joista reilut 10 sijaitsee pääkaupungissa Bridgetownissa. Kaikki Bridgetownin rannat ovat lapsiystävällisiä, suosittuja ja soveltuvat erinomaisesti pulikoimiseen, surffailuun ja muuhun vesiurheiluun.

Lue lisää Bridgetownista

2. Catries, St. Lucia

Castries, St. Lucia
Castries, St. Lucia

Vuoristoisen ja vulkaanisen St. Lucian rannat viettelevät sinut. Kaikki rannat – myös hotellien yhteydessä olevat ovat avoinna kaikille. Pääkaupunki Castries sijaitsee saaren länsirannikolla ja parhaat rannat löytyvät myös sieltä kuten mm. Malar Beach.

Lue lisää Castriesista

3. Philipsburg, St. Maarten

Philipsburg, St. Maarten

St. Maartenilla kaupunki ja ranta on yksi ja sama asia! Yhdistä shoppailu ja rantapäivä. Upeita rantoja löytyy vain pienen kävelymatkan päässä satamasta. Saarella on  yhteensä 37 uimarantaa, joista kuuluisin on lentokonebongareiden suosima Maho Beach, jossa lentokoneet laskeutuvat päätä hipoen uimarannan yli.

Lue lisää Philipsburgista

4. Labadee, Haiti

Labadee, Haiti

Labadee on Royal Caribbeanin oma pieni rantaparatiisi. Saarella on jokaiselle jotakin. Aktiviteetteja ja seikkailuja sekä rauhallisia paikkoja niitä kaipaaville.

Lue lisää Labadeesta

Labadee, Haiti

5. Oranjestad, Aruba

Oranjestad, Aruba

Aruban rannat ovat Karibian vaikuttavimpia, vain 5 minuutin päässä pääkaupungista Oranjestadista sijaitsee Eagle Beach, joka on usein listattu yhdeksi maailman kauneimmista rannoista.

Lue lisää Oranjestadista