Karibian risteilyjen kohdesatama esittelyssä – hyvää tekevä Labadee Haitissa – We Love Cruises

Takaisin blogin etusivulle

Karibian risteilyjen kohdesatama esittelyssä – hyvää tekevä Labadee Haitissa

Tammikuu 27, 2018 • Kohde-esittely • Celebrity Cruises, Haiti, hyväntekeväisyys, Karibia, Karibian risteily, Labadee, Royal Caribbean

Haiti risteilyn kohdemaana saattaa tuntua monelle varsin eksoottiselta ajatukselta mutta pelko pois! Labadee on Haitin pohjoisrannikolla sijaitseva Royal Caribbeanin vuoteen 2050 saakka vuokraama ihastuttavan kaunis niemenkärki joka on erotettu täysin omaksi ”rantalomakyläksi” vain Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilyvieraille. Lähtökohtaisesti tämä saattaa kuulostaa erikoiselta järjestelyltä mutta koska Haiti ei valitettavasti ole vielä tarpeeksi kehittynyt kohde risteilyaluksille matkustajineen – on tämä ainoa tapa tuoda turisteja saarelle ja näin myös auttaa Haitin kehittyvää taloutta.

Royal Caribbeanin ja Haitin yhteistyö

Royal Caribbean on suurin Haitin turismia tukeva yksittäinen taho ja ollut sitä jo vuodesta 1986. Labadeen alue työllistää noin 300 paikallista asukasta ja 200 paikallisia taiteilijaa antaen heille mahdollisuuden myydä teoksiaan Labadeen käsityöläismarkkinoilla.

Labadeen käsityöläismarkkinat

Haiti saa varustamolta lisäksi jokaisesta laivavierailusta $12 USD per turisti satamamaksuissa. Näillä tuloilla pystytään rakentamaan kouluja, sairaaloita ja vastaavaa infrastruktuuria parantaen paikallisten asukkaiden elinoloja.

Labadeella omaa rauhaa ja vauhdikkaita aktiviteettejä

Päivä Labadeella kuluu leppoisasti rannalla turkoosista merestä nauttien tai vaikkapa riippukeinussa löhöten ja frozen-drinkkejä siemaillen. Kaikki ruoka ja juomat tuodaan kohteeseen laivalta ja näin varmistutaan elintarvikkeiden laadusta ja turvallisuudesta. Labadee on ainoa maakohde (Cococayn ohella) jossa laivan hyttiavain käy juomaostoksia tehdessä! Maksuton rantalounas-buffet tarjoillaan rannan ravintola-alueella. Liikkuminen alueella sujuu kätevästi ilmaisilla sukkulakuljetuksilla. Se onkin kätevää, mikäli hieman pidempien matkojen käveleminen tuntuu raskaalta Karibian auringon alla.

Kun kaipaat lisää vauhtia päivääsi on käytössäsi maailman pisin veden päällä kulkeva köysirata – Dragon’s Breath Zipline ja kelkkavuoristorata Dragon’s Tail jossa jokainen saa itse toimia omana jarrumiehenään, näin meno on juuri niin vauhdikasta kuin sen uskallat päästää.

Lapsille ja lastenmielisille, vesileikeistä pitäville, on käytössä Dragon’s Splash vesiliukumäki sekä vesitrampoliineja ja pehmeitä vesikiipeilyvälineitä mahtavalla lapsiystävällisellä rannalla.

Tarjolla on myös parasailingia eli vetovarjoilua sekä ohjattuja snorkkelointiretkiä, pikaveneajeluita ja paljon muuta! Osa aktiviteeteistä on maksullisia ja varattavissa ennakkoon ja laivalta tai varustamon nettisivulta.

Oma mökki päiväksi

Sviittiasiakkaiden on mahdollista vuokrata päiväksi oma Cabana. Saarella on yhteensä 20 Cabanaa varattavissa joihin mahtuu mukavasti 4–5 henkeä, suurin osa on heti rannan tuntumassa tai jopa veden päällä mutta muutamia on myös vuoren rinteellä (ns. Hilltop Cabanas) täysin omassa yksityisyydessä. Voit siis viettää päivän minimökkiloman keskellä viidakkoa tai upean meren äärellä!

Niemen kärjessä sijaitsevaa laituria pidennettiin taannoin ja nyt siihen pystyy kiinnittäytymään jopa Oasis-kokoluokan laivat. Käytännössä voit kävellä suoraan laivasta hiekkarannalle.

Täydellisestä rantapäivästä Labadeella pääset nauttimaan suurimmalla osalla itäisen– ja läntisen-Karibian risteilyistä.

Tutustu tarkemmin Karibian risteilyihin

Löydä unelmiesi risteily hakukoneellamme


Takaisin blogin etusivulle

Piditkö artikkelista? Kerro kavereille!

 

Pop-up -toimistomme palvelee alkuvuoden Munkkiniemessä

Hyvää uutta vuotta 2019! Halusimme löytää tavan palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin, joten avasimme heti vuoden ensimmäisenä arkipäivänä pop-up -palvelutoimiston Helsingin…

Lue koko kirjoitus


Vuoden matkailuyritys 2018 – We Love Cruises Oy

Tämän vuoden Finnish Travel Gala oli erityisen mieleenpainuva Clarion Helsinki -hotellissa 5.10.2018 pidetyssä gaalatilaisuudessa. Olimme ehdolla jopa kolmessa sarjassa ja…

Lue koko kirjoitus


Cococay yleiskuva

Seikkailupuisto CocoCay uudistuu

Royal Caribbeanin seikkailupuisto – CocoCay, Bahamalla – kokee täydellisen muodonmuutoksen syksyllä 2019. CocoCayn uusi konsepti kantaa nimeä Perfect Day ja…

Lue koko kirjoitus


Royal Caribbeanin Cococay

Viisi upeaa rantaa Karibian risteilyillä

Karibian alue on rantoja rakastavalle unelmien täyttymys – sadoittain rantoja joissa vitivalkoista hiekkaa, huojuvia palmuja ja kristallinkirkasta merta, siitä syntyy…

Lue koko kirjoitus


Celebrity Equinox Karibialla St. Thomaksella

Aurinko nousee idästä, myös Karibialla

St. Maarten (Saint-Martin, Sint Maarten, St Martin) oli se ”magic word”, joka houkutteli minut itäiselle Karibialle risteilemään. Pieni hollantilaisten ja…

Lue koko kirjoitus


Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot