Täydellinen päivä risteilyn jälkeen Miamissa – We Love Cruises

16 huhtikuun, 2018 • Yleinen
Ekitravels, Miami

Täydellinen päivä risteilyn jälkeen Miamissa

Rentouttavan Karibian risteilyn jälkeen on aika astua laivasta ulos takaisin Miamiin tai Ft. Lauderdaleen. Todennäköisesti lennon lähtöön on vielä yli puoli vuorokautta aikaa siispä mitä tehdä? Saako viimeisestäkin lomapäivästä hauskaa irti vai meneekö se vain lentoa odotellessa, kun matkalaukut ovat taas riesana?


Miamin risteilysatama

Tässä kohdin Miamissa sijaitseva yhteistyökumppanimme, suomalainen matkatoimisto EkiTravels tietää mitä tehdä. Eki Mikkonen kollegoineen on tottunut palvelemaan risteilyltä palaavia asiakkaitamme Floridassa ja osaa tehdä jäljelle olevasta ajasta Miamissa helppoa ja elämyksellistä.

Eki kertoo kuinka saada viimeisestä päivästä kaikki irti: ”Puolessa vuorokaudessa ehtii vielä, vaikka mitä! Ryhmäänne kuljetetaan sopivan kokoisella pikkubussilla ja laukut kulkevat näppärästi mukana. Miamin sightseeing kaupunkikierros pikkubussilla on todella pidetty ja siinä ehditään näkemään kiehtovaa ja kaunista Miamin aluetta laajasti”.


Hotelleja South Beachilla

Sightseeing-kierroksen jälkeen jo pieni ulkoilu maittaa ja noin tunnin ajomatkan päässä Miamin keskustasta löytyy Evergladesin-suoalue ja siellä Everglades Holiday Park jossa pääsette tekemään vauhdikkaan suoajelun suokiiturilla tai jopa maistamaan alligaattorin lihaa. Ekin suosimat suokiiturit ovat katettuja, joten ei haittaa, vaikka olisi kuumakin päivä sillä suorassa auringon paahteessa ei tarvitse istua.


Suokiituri Evergladesilla


Löydä kuvasta alligaattori

Tämän jälkeen on mahdollista viettää muutama tunti rauhoittuen shoppaillessa suurissa ja upeasti hoidetuissa ostoskeskuksissa ja erityisesti niiden Outleteissa. Mikäli matkalaukut ovat jo täynnä tuliaisia löydät varmasti edulliseen hintaan vaikkapa kokonaan uuden laukun lisäostoksille! Hintataso on Suomeen nähden paljon edullisempi ja merkkivaatelöytöjä voit tehdä mm. Aventura Mall’ssa ja Dolphin Mall’ssa.

Mikäli nälkä iskee shoppaillessa, on ostoskeskuksissa suuri määrä erilaisia – amerikkalaiseen tapaan herkullisia ruokailumahdollisuuksia. Päivä on kätevää päättää illalla pikkubussilla lentokentälle.

Näin viimeistä lomapäivää ei tarvitse viettää lennon lähtöä odotellen vaan tehdä siitäkin elämyksellinen! Vauhdikkaan päivän jälkeen ei unen tuloa varmasti tarvitse lentokoneessa pitkään odotella.

EkiTravelsin kautta onnistuu näppärästi myös kuljetukset ja hotellit ennen risteilyä, kannattaa pyytää tarjous.
Eki myös mielellään toteuttaa toiveitanne joten kannattaa vinkata mikäli mielessä on jokin tietty näyttely, museo tai muu aktiviteetti.

Tutustu EkiTravelsiin osoitteessa www.ekitravels.com tai Facebookissa www.facebook.com/Ekitravels/.

Tarjouspyynnöt ja varaukset: eki@ekitravels.com

Muistathan mainita tarjousta pyytäessä, että kyseessä on We Love Cruisesin risteilyvaraukseen liittyvä tarjouspyyntö, niin osaavat aikatauluttaa ja valita teille sopivimmat & edullisemmat hinnat.


Takaisin blogin etusivulle


Piditkö artikkelista? Jaa artikkeli kavereille Facebookissa.

 

Takaisin blogin etusivulle


Royal Caribbean päivittää matkustajien turvallisuusharjoituksen siirtymällä elektroniseen versioon.

Royal Caribbean aloitti suunnittelemaan syksyllä 2019 uudenlaista turvallisuusharjoitusta ja julkisti eMuster 2.0 -innovaationsa, jonka myötä risteilyvieraat voivat osallistua turvallisuusharjoitukseen omatoimisesti…

Lue koko kirjoitus


3 syytä varata uusi risteily – jo nykyisellä risteilylläsi

Ah kuinka ihanaa, makea Coco Loco viilentää mukavasti kun nautin aurinkotuolista käsin loman viimeisistä päivistä. Rentoutunut tunnelma vie mennessään ja…

Lue koko kirjoitus


Celebrity Edge – uima-allaskansi

Elämäntapanautiskelijan Celebrity Cruises

Risteilyjen maailma on täynnä valintoja ja me valitsemme Celebrity Cruisesin kun haluamme lomaltamme kulttuuria, designia ja elämäntapanautiskelijan ylellisiä kokemuksia, sekä…

Lue koko kirjoitus


Ensimmäistä kertaa risteilylomalle? Lue asiantuntijan TOP-5 vinkit

Usein ensimmäinen risteilymatka varataan Karibialle tai Välimerelle. Molemmissa löytyy runsaasti valinnanvaraa, joten miten valita juuri omaan makuun sopiva risteily? Lue…

Lue koko kirjoitus


Poikkea risteilylläsi maailman kiehtovimmissa tapahtumissa

Risteilyjen parhaimpia puolia on, että yhden loman aikana voit kokea useita eri kaupunkeja, kulttuureita ja maita. Mutta mitäpä jos voisit…

Lue koko kirjoitus


Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot