Silversea Expedition -luokka

Silver Explorer

1989 Raumalla valmistunut Silver Explorer tuli varustamolle vuonna 2007. Tutkimusmatkoille suunniteltu, 1A jääluokkaan kuuluva laiva operoi maailman eksoottisimmissa kolkissa aina napa-alueita myöten. Se tarjoaakin erinomaiset puitteet unohtumattomalle risteilyille. Sen laadukkaasti varustellut sviitit, loistava palvelu, tutkimusmatkatiimi luentoineen ja muine asiantuntevine palveluineen sekä huippuravintolat kulinaarisine nautintoineen tekevät risteilystä ikimuistoisen.

Laivan 12 Zodiac-venettä kuljettavat kohteissa matkustajia mielenkiintoisiin paikkoihin, johon laivalla ei muutoin pääsisi.

Laiva on täysin uusittu vuonna 2018.

Rakennettu

Suomi 1989

Uudistettu

2018

Rekisteröity

Bahama

Pituus

108 m

Leveys

16 m

Syväys

-

Hyttejä

72

Hissejä

2

Matkustaja­kansia

5

Matkustajia (dbl occ)

144

Matkustajia (max)

144

Henkilö­kuntaa

118

Matkanopeus

14 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

6 072

Laivan maksuttomat ravintolat

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

The Restaurant

Laivan pääruokasali jonka suurista ikkunoista ihailet ohi lipuvia maisemia, nauttiessasi taitavien kokkien loihtimista annoksista. Ravintolassa on ns. open-seating tarkoittaen sitä, että varausta ei tarvita, vaan voit vapaasti saapua illallalliselle kun niin haluat.

Laivan hytit

Sviitit

Owners Suite - 1 Bedroom with BalconyO1Grand Suite - 1 Bedroom with BalconyG1Silver Suite with BalconySLMedallion Suite with BalconyME

Parvekehytit

Veranda Suite with BalconyVR

Ikkunahytit

Explorer Suite (No Balcony)ECView Suite (No Balcony)VSAdventurer Suite (Porthole Windows/No Balcony)AC

Laivan kansikartat

Valitse kansi

Kansi 03Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07