Silversea Classic -luokka

Silver Moon

Toisena Muse-laivaluokan risteilijöistä valmistunut upea, klassinen Silver Moon jatkaa laivasarjan huikeaa suosiota ja Silversea varustamon korkeatasoista palvelua ja laatua. Vaikka se on yksi varustamon suurimmista aluksista, Silver Moon on säilyttänyt varustamon oman, intiimin tunnelman. Tilavat, loistavasti varustellut sviitit ja oman hovimestarin palvelu ovat Silversea kokemuksen ydin. Laivalla on myös Sea And Land Taste (S.A.L.T) -ohjelma, kulinaarinen konsepti, jonka myötä voi uppoutua syvemmälle risteilyalueen gastronomian saloihin. Laivan lukuisat ravintolat tarjoavat kulinaarisia elämyksiä ympäri maailmaa.

Rakennettu

Italia 2020

Uudistettu

-

Rekisteröity

Bahama

Pituus

213 m

Leveys

27 m

Syväys

-

Hyttejä

298

Hissejä

6

Matkustaja­kansia

8

Matkustajia (dbl occ)

596

Matkustajia (max)

596

Henkilö­kuntaa

411

Matkanopeus

20 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

40 700

Laivan maksuttomat ravintolat

Atlantide

Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

S.A.L.T. Kitchen

S.A.L.T. Kitchen tarjoilee risteilysi kohteiden kiehtovimpia ja omaleimaisimpia annoksia. Mikäli jokin jäi päivällä maissa maistamatta, saattaa sitä hyvinkin olla tarjolla illallisella S.A.L.T. Kitchen -ravintolassa.

Silver Note

Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.

Spaccanapoli

Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

Kaiseki

Kaiseki tarkoittaa kokoelmaa taitoja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat usean monimutkaisen ja näyttävän ruokalajin valmistamisen yhdeksi ateriaksi. Kaiseki tarjoilee japanilaisen keittiön suosikkeja, ja saatavilla myös monipuolisesti erilaisia susheja. Illallisella on tarjolla myös teppanyakia.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Laivan hytit

Sviitit

Owners Suite - 2 Bedrooms with BalconyO2Owners Suite - 1 Bedroom with BalconyO1Grand Suite - 2 Bedrooms with BalconyG2Grand Suite - 1 Bedroom with BalconyG1Royal Suite - 2 Bedrooms with BalconyR2Royal Suite - 1 Bedroom with BalconyR1Silver Suite - 2 Bedrooms with BalconyS2Silver Suite with BalconySL

Parvekehytit

Deluxe Suite with BalconyDXSuperior Suite with BalconySVClassic Suite with BalconyCV

Ikkunahytit

Panorama Suite (No Balcony)PAVista Suite (No Balcony)VI

Laivan kansikartat

Valitse kansi

Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09Kansi 10Kansi 11