Ohoi!
Käytämme sivustolla evästeitä. Tutustu tietosuoja- ja evästekäytäntöihimme.
Silversea Classic -laivaluokka
Toisena Muse-laivaluokan risteilijöistä valmistunut upea, klassinen Silver Moon jatkaa laivasarjan huikeaa suosiota ja Silversea varustamon korkeatasoista palvelua ja laatua. Vaikka se on yksi varustamon suurimmista aluksista, Silver Moon on säilyttänyt varustamon oman, intiimin tunnelman. Tilavat, loistavasti varustellut sviitit ja oman hovimestarin palvelu ovat Silversea kokemuksen ydin. Laivalla on myös Sea And Land Taste (S.A.L.T) -ohjelma, kulinaarinen konsepti, jonka myötä voi uppoutua syvemmälle risteilyalueen gastronomian saloihin. Laivan lukuisat ravintolat tarjoavat kulinaarisia elämyksiä ympäri maailmaa.
Rakennettu
Italia 2020
Uudistettu
-
Rekisteröity
Bahama
Pituus
213 m
Leveys
27 m
Syväys
-
Hyttejä
298 kpl
Hissejä
6 kpl
Kerroksia
8 kantta
Matkustajia (dbl occ)
596 henkeä
Matkustajia (max)
596 henkeä
Henkilökuntaa
411 henkeä
Matkanopeus
20 solmua
Bruttorekisteritonnia
40 700
Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.
Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.
S.A.L.T. Kitchen tarjoilee risteilysi kohteiden kiehtovimpia ja omaleimaisimpia annoksia. Mikäli jokin jäi päivällä maissa maistamatta, saattaa sitä hyvinkin olla tarjolla illallisella S.A.L.T. Kitchen -ravintolassa.
Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.
Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!
Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.
Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.
Kaiseki tarkoittaa kokoelmaa taitoja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat usean monimutkaisen ja näyttävän ruokalajin valmistamisen yhdeksi ateriaksi. Kaiseki tarjoilee japanilaisen keittiön suosikkeja, ja saatavilla myös monipuolisesti erilaisia susheja. Illallisella on tarjolla myös teppanyakia.
La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.