Silversea Classic -luokka

Silver Shadow

Jos nautit pienemmän risteilylaivan intiimistä tunnelmasta, tilavista sviiteistä ja yleisistä tiloista sekä haluat risteilyltäsi korkealuokkaista palvelua, vuonna 2019 täysin uusittu Silver Shadow on sinulle hyvä valinta.

Korkealuokkaiset ravintolat tarjoavat kulinaristisia kokemuksia, viihde-esitykset tempaavat mukaansa ja tanssin pyörteisiin pääsee niin Panorama Loungessa kuin The Barissakin. 24 tunnin huonepalvelu kruunaa laadukkaan risteilyloman.

Rakennettu

Italia 2000

Uudistettu

2019

Rekisteröity

Bahama

Pituus

186 m

Leveys

25 m

Syväys

-

Hyttejä

188

Hissejä

5

Matkustaja­kansia

7

Matkustajia (dbl occ)

388

Matkustajia (max)

466

Henkilö­kuntaa

302

Matkanopeus

18 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

28 258

Laivan maksuttomat ravintolat

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

The Restaurant

Laivan pääruokasali jonka suurista ikkunoista ihailet ohi lipuvia maisemia, nauttiessasi taitavien kokkien loihtimista annoksista. Ravintolassa on ns. open-seating tarkoittaen sitä, että varausta ei tarvita, vaan voit vapaasti saapua illallalliselle kun niin haluat.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Laivan hytit

Sviitit

Owners Suite - 2 Bedrooms with BalconyO2Owners Suite - 1 Bedroom with BalconyO1Grand Suite - 2 Bedrooms with BalconyG2Grand Suite - 1 Bedroom with BalconyG1Royal Suite - 2 Bedrooms with BalconyR2Royal Suite - 1 Bedroom with BalconyR1Silver Suite with BalconySLMedallion Suite with BalconyME

Parvekehytit

Deluxe Suite with BalconyDXSuperior Suite with BalconySVClassic Suite with BalconyCV

Ikkunahytit

Vista Suite (No Balcony)VI

Laivan kansikartat

Valitse kansi

Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09Kansi 10