Silver Ray

Silversea Evolution -laivaluokka

Silver Ray

Ennakkotietoa upouudesta Silver Raysta: Varustamon kahdestoista laiva liittyy laivastoon kesällä 2024 ja tulee toimimaan 728 vieraan toisena kotina. Silver Rayn innovatiivinen suunnittelu tulee esittelemään muotoilun maailmaa uudella tavalla ja tarjoaa vieraille mukaansa tempaavan kokemuksen. Silver Raysta tulee yksi tilavimmista koskaan rakennetuista risteilyaluksista. Lisäksi Silver Ray siirtää ympäristöystävällisten ja uraauurtavien teknologisten ratkaisujensa ansiosta Silversean uudelle kestävän risteilyn aikakaudelle.

Silver Ray säilyttää kaikki varustamon tavaramerkit ja tarjoaa uuden tavan ylelliseen risteilyyn. Laivan vallankumouksellinen suoraviivainen muotoilu takaa erinomaiset, saumattomasti yhteensopivat julkiset tilat. Laivassa on upouusi valikoima upeita, tilavia sviittejä, joista on tarjolla jopa 270° näkymät merellisiin maisemiin. Kahdeksan ravintolaa ja ennennäkemätön valikoima baareja täydentävät kokemusta tarjoamalla laadukkaita juomia ja tasokasta ruokailua mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

Rakennettu

2024

Uudistettu

-

Rekisteröity

-

Pituus

-

Leveys

-

Syväys

-

Hyttejä

-

Hissejä

-

Matkustaja­kansia

-

Matkustajia (dbl occ)

-

Matkustajia (max)

728

Henkilö­kuntaa

556

Matkanopeus

-

Brutto­rekisteri­tonnia

54 700

Laivan maksuttomat ravintolat

Atlantide

Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

S.A.L.T. Kitchen

S.A.L.T. Kitchen tarjoilee risteilysi kohteiden kiehtovimpia ja omaleimaisimpia annoksia. Mikäli jokin jäi päivällä maissa maistamatta, saattaa sitä hyvinkin olla tarjolla illallisella S.A.L.T. Kitchen -ravintolassa.

Silver Note

Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.

Spaccanapoli

Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

Kaiseki

Kaiseki tarkoittaa kokoelmaa taitoja ja tekniikoita, jotka mahdollistavat usean monimutkaisen ja näyttävän ruokalajin valmistamisen yhdeksi ateriaksi. Kaiseki tarjoilee japanilaisen keittiön suosikkeja, ja saatavilla myös monipuolisesti erilaisia susheja. Illallisella on tarjolla myös teppanyakia.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Silver Ray -laivan hytit

Sviitit
Otium Suite
OT
Owners Suite - 1 Bedroom with Balcony
O1
Grand Suite - 1 Bedroom with Balcony
G1
Master Suite
MS
Signature Suite
SS
Silver Suite with Balcony
SL
Junior Grand Suite
JG
Premium Medallion Suite
PM
Medallion Suite
ME
Parvekehytit
Premium Veranda
PV
Deluxe Suite with Balcony
DX
Superior Suite with Balcony
SV
Classic Suite with Balcony
CV

Silver Ray -laivan kansikartat

Valitse kansi
Kansi 03Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09Kansi 10Kansi 11

Tässä muutamia Silver Ray -laivan risteilyjä

Katso lisää risteilyhakukoneesta