Silversea Expedition -luokka

Silver Cloud

Vuoden 2017 uudistamisen jälkeen Silver Cloud siirtyi risteilemään pääasiassa Etelänapamantereen vesille. Sen reitteihin kuuluu myös huikea ”Navalta navalle”- risteily. Se onkin tilavin ja mukavin jääluokan tutkimusmatkoihin erikoistunut risteilylaiva.

Neljä huippuluokan ravintolaa, ylelliset sviitit, uskomaton palvelu ja ainutlaatuiset risteilykohteet tekevät risteilystä todella vievät unohtumattoman.

80 % sviiteistä on oma parveke, jolta niin maisemien kuin esimerkiksi valaiden, pingviinien ja muiden eläinten tarkkailu sujuu mukavasti.

20 Zodiac-venettä ja 10 kajakkia kuljettavat matkailijat kohteissa tutkimusretkien ihmeelliseen maailmaan.

Rakennettu

Italia 1994

Uudistettu

2017

Rekisteröity

Bahama

Pituus

157 m

Leveys

21,5 m

Syväys

-

Hyttejä

127

Hissejä

4

Matkustaja­kansia

7

Matkustajia (dbl occ)

240

Matkustajia (max)

302

Henkilö­kuntaa

212

Matkanopeus

18 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

17 400

Laivan maksuttomat ravintolat

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

The Restaurant

Laivan pääruokasali jonka suurista ikkunoista ihailet ohi lipuvia maisemia, nauttiessasi taitavien kokkien loihtimista annoksista. Ravintolassa on ns. open-seating tarkoittaen sitä, että varausta ei tarvita, vaan voit vapaasti saapua illallalliselle kun niin haluat.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

Laivan hytit

Sviitit

Owners Suite - 2 Bedrooms with BalconyO2Owners Suite - 1 Bedroom with BalconyO1Grand Suite - 2 Bedrooms with BalconyG2Grand Suite - 1 Bedroom with BalconyG1Royal Suite - 2 Bedrooms with BalconyR2Royal Suite - 1 Bedroom with BalconyR1Silver Suite with BalconySLMedallion Suite with BalconyME

Parvekehytit

Veranda Suite with BalconyVR

Laivan kansikartat

Valitse kansi

Kansi 03Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09