Silver Spirit

Silversea Classic -laivaluokka

Silver Spirit

Silver Spirit on varustamon suurin laiva, mutta silti omaa intiimin, pienen laivan tunnelman. Tilavilla kansilla on reilusti tilaa rentoutumiselle ja pienille aktiviteeteille. Silver Spiritillä onkin matkustajilla käytössään enemmän neliöitä suhteessa matkustajamäärään kuin muilla risteilyaluksilla.

Kahdeksan ensiluokkaista ja erityylistä mahdollisuutta illallistaa, huikeita makuja maailman keittiöistä, tasokkaita baareja sekä hovimestaripalvelu omassa sviitissä takaavat modernin ultra-luksuksen risteilyllä.

Rakennettu

Italia 2009

Uudistettu

2018

Rekisteröity

Bahama

Pituus

211 m

Leveys

26 m

Syväys

-

Hyttejä

266

Hissejä

6

Matkustaja­kansia

8

Matkustajia (dbl occ)

540

Matkustajia (max)

608

Henkilö­kuntaa

411

Matkanopeus

20 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

39 519

Laivan maksuttomat ravintolat

Atlantide

Atlantide on erityisesti meren antimiin erikoistunut ravintola, jonka nimi tarkoittaa Atlaksen seitsemää tytärtä. Tarjolla on tyyliteltyjä design-ruokia valmistettuna kiehtovista merellisistä raaka-aineista. Tarjolla myös makuusi täydelliseksi paistettuja pihvejä.

Indochine

Indochine tarjoaa kiehtovia, eksoottisia, ja erityisesti kaakkois-aasialaisia ruokia. Ajattele Mumbian maustetoreja, raikkaita Thaimaalaisia makuja tai Vietnamilaisen ruoan kiehtovia tekstuureja. Tässä ravintolassa pääset maistamaan Aasialaisen keittiön parhaita annoksia.

La Terrazza

Monipuolinen kattaus Italialaisen keittiön klassikoita. Voit nauttia annoksesi sisällä ravintolasalissa, tai terassilla ihaillen ohi lipuvia maisemia.

Silver Note

Upea ja intiimi ravintola jonka eläväinen "joie de vivre" -tunnelma on täydellinen illallistamiseen, tanssimiseen ja illasta nauttimiseen. Tarjolla on monipuolinen kattaus tapas-tyylisiä annoksia kautta maailman eri keittiöiden. Illalliskokemusta täydentää live-orkisterin pehmeän sävelet.

Spaccanapoli

Napoli on tunnetusti pizzan pääkaupunki, ja Spaccanapoli on katu Napolissa jonka varrella on useat alueen suosikki-pizzerioista. Tähän rentoon ja mukavaan ulkoravintolaan on rakennettu aito pizzauuni, joka takaa nopean paistoajan erittäin kuumassa lämpötilassa. Toimitusjohtajamme ja pizzaharrastaja Tony, nimeää Spaccanapoli-ravintolan pizzat heittämällä merten parhaiksi!

The Grill

Ulkoilma-ravintola The Grill tarjoaa monipuolisesti grillin herkkuja. Ravintolan erikoisuutena on laava-kivi illallinen, jossa asiakkaat voivat itse paistaa omat lihat ja äyriäiset pöytään tuoduilla 400 celsius-asteeseen lämmitetyillä laavakivillä. Päivisin lounas-aikaan ravintola toimii salaattibaarina ja hampurilaisravintolana.

Laivan lisämaksulliset ravintolat

Erikoisravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokailuelämyksiä laivoillamme, 5–40 USD hintaluokassa.

La Dame

La Dame on Silversea-laivojen korkealuokkaisimpia ravintoloita. Tarjolla on ranskalaisen keittiön fine-dine klassikoita modernilla twistillä. Tyylikkäästi sisustettu ravintola jossa on elegantti, mutta silti rento tunnelma.

seishin-restaurant

Silver Spirit -laivan hytit

Sviitit
Owners Suite - 2 Bedrooms with Balcony
O2
Owners Suite - 1 Bedroom with Balcony
O1
Grand Suite - 2 Bedrooms with Balcony
G2
Grand Suite - 1 Bedroom with Balcony
G1
Royal Suite - 2 Bedrooms with Balcony
R2
Royal Suite - 1 Bedroom with Balcony
R1
Silver Suite - 2 Bedrooms with Balcony
S2
Silver Suite with Balcony
SL
Parvekehytit
Deluxe Suite with Balcony
DX
Superior Suite with Balcony
SV
Classic Suite with Balcony
CV

Silver Spirit -laivan kansikartat

Valitse kansi
Kansi 04Kansi 05Kansi 06Kansi 07Kansi 08Kansi 09Kansi 10Kansi 11

Tässä muutamia Silver Spirit -laivan risteilyjä

Katso lisää risteilyhakukoneesta