Porto Mirante

VIVA Classic -laivaluokka

Porto Mirante

Porto Mirante

Porto Mirante tekee neitsytmatkansa vuonna 2024 ja se on erityisesti suunniteltu Douro-joen ja sen sulkujen erityistarpeita silmälläpitäen. Laivassa on tilaa 120 vieraalle 60 kahden hengen hytissä. Ylä- ja keskikannella sijaitsevissa hyteissä on ranskalaiset parvekkeet, ja kaikissa hyteissä on näkymä joelle.

Laivan varustaukseen kuuluu kaksi ravintolaa ja kuntosali huippuluokan laitteilla. Lisäksi panoraamalounge baarilla ja kahden kannen yli ulottuva skylounge. Laivan muita ominaisuuksia ovat myymälä, tilava aurinkokansi uima-altaalla ja aurinkotuoleilla. Hissi yhdistää kaikki kannet, paitsi aurinkokannen. Laiva on täysin ilmastoitu.

Diamond- ja Ruby-kansilla on yhteensä 24 tilavaa hyttiä joiden ranskalaiset parvekkeet houkuttelevat nauttimaan kauniista näkymistä. Emerald-kannella 2-hengen hyteissä on ikkunat, joita ei voi avata. Kaikki hytit ovat varusteltuja televisiolla, minibaarilla, Nespresso®-koneella, RITUALS®-kauneustuotteilla, hiustenkuivaajalla, tallelokerolla, ilmastoinnilla, suihkulla ja WC:llä.

Rakennettu

2024

Uudistettu

-

Rekisteröity

Sveitsi

Pituus

80 m

Leveys

12 m

Syväys

-

Hyttejä

60

Hissejä

-

Matkustaja­kansia

3

Matkustajia (dbl occ)

120

Matkustajia (max)

120

Henkilö­kuntaa

30

Matkanopeus

-

Brutto­rekisteri­tonnia

-

Porto Mirante -laivan hytit

Parvekehytit
Cabin with French Balcony
Diamond Deck 3 2BD
Cabin with French Balcony
Ruby Deck 2 2BR
Ikkunahytit
Riverview Cabin
Emerald Deck 1 2BS

Tässä muutamia Porto Mirante -laivan risteilyjä

Katso lisää risteilyhakukoneesta