Tokio, Narita, Japani

Japani

Tokio

Itse Tokio (13,7 milj.as.) ja koko Tokion pääkaupunkiseutualue (38 milj.as) on huumaava kokemus. Keisarillisesta palatsista aina Uenon eläintarhan pandoihin ja Ginzan tavarataloista Asakusan vanhempiin kortteleihin nähtävää riittää.

Asakusan upea Senso-ji temppeli ympäröivine puistoineen on yhtä pysäyttävä kuin Shinjukun rautatieasema päivittäisine yli 3,8 miljoonine matkustajineen. Shinjukussa sijaitsee niin pilvenpiirtäjien viidakko kuin ravintola- ja viihdekeskittymä tuhansine eri teemaisine baareineen.

Harajuku ja Shibuya ovat Ginzan ohella mainioita ostospaikkoja, Akihabara taas on elektroniikan, animen ja mangan ystävien paratiisi. Roppongissa sijaitsevan Mori Tower-pilvenpiirtäjän näköalakerroksesta on huimaavat maisemat aina Fuji-vuorelle saakka. Huipulla sijaitsee myös hieno Morin taidemuseo.

Klassinen, Eiffel tornia muistuttava 332 metrinen Tokyo Tower näköalatorni sekä etenkin uusi Tokyo SkyTreen 634 metrinen TV-torni Sumidan kaupunginosassa ovat unohtumaton kokemus. Risteily vesibussilla Sumida-joella lukuisten siltojen ali antaa uuden näkökulman kaupunkiin. Tokiossa on enemmän kanavia kuin Venetsiassa!

Risteilylaivat käyttävät joko Oi Marine Products Wharf tai Harumi Terminal satamia, jotka sijaitsevat hiukan keskustan ulkopuolella.

Näytä kohteen risteilyt

Japani

Pinta-ala:377 930 km2
Pääkaupunki:Tokyo
Rahayksiköt:Japanin jeni
Kielet:Japani
Väkiluku:125 836 021
Aikaero:UTC+09:00
Puhelimen suuntanumero:+81

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Tokio, Japani

Katso lisää risteilyhakukoneesta