Tianjin, Beijing, Kiina

Kiina

Tianjin

Beijing (21 milj.as) ja sen satamakaupunkina toimiva Tianjin (16 milj.as.) sijaitsevat maailman väkirikkaimmalla alueella. Tianjinin nähtävyyksistä tärkeimpiä ovat Dabein luostari ja moderni joutsenta muistuttava Tianjinin museo.

Suurin osa risteilymatkustajista vierailee kuitenkin Beijingissä ja Kiinan muurilla. Beijingissä nähtävää riittää, valtava keisarillinen Forbidden City -Kielletty kaupunki, kuuluisa Taivaallisen Rauhan aukio, upea Kesäpalatsi ja hutongit, vanhaa Beijingin arkkitehtuuria edustavat matalat asuinkorttelit kapeine kujineen ja katuineen, jotka ovat nopeaa vauhtia katoamassa pilvenpiirtäjien vallatessa tilaa. Vierailu Beijingin oopperassa on unohtumaton kokemus. Chauyangin ja Dashanzin taidekaupunginosat tarjoavat modernimpaa taidetta lukuisine gallerioineen.

Kiinalainen keittiö tarjoaa täällä koko maan keittiöiden parhaimmistoa, kokeile vaikka aitoa Pekingin ankkaa, Hunanin tai Sichuanin erikoisuuksia tai Wangfujingin alueen satojen katukeittiöiden herkkuja. Sanlitunin alue on tulvillaan ravintoloita.

120 kilometriä Beijingistä sijaitseva Tianjin ja sen moderni, jättimäinen risteilyterminaali sijaitsee kaupungin ulkopuolella valtavalla satama-alueella.

Näytä kohteen risteilyt

Kiina

Pinta-ala:9 640 011 km2
Pääkaupunki:Beijing
Rahayksiköt:Chinese yuan
Kielet:Kiina
Väkiluku:1 402 112 000
Aikaero:UTC+08:00
Puhelimen suuntanumero:+86

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Tianjin, Kiina

Katso lisää risteilyhakukoneesta