18.9.2023

Uusi rantaklubi aikuisille Karibialla – The Hideaway Beach

Karibian monipuolisin rantakohde paranee entisestään, kun The Perfect Day at Cococaylle avataan tammikuussa 2024 uusi The Hideaway Beach -alue. Tämä viehättävä laguuni-ranta on aikuisten oma rantaklubi, jonne alle 18-vuotiailla ei ole pääsyä. The Hideaway Beach sijaitsee saaren eteläpuolella vain muutaman minuutin bussimatkan päässä satamalaiturista, erillään muusta Perfect Day at Cococayn alueesta.

The Hideaway Beachin monipuoliset palvelut

The Hideaway Beachilla on kaikki täydelliseen rantapäivään tarvittavat palvelut ja enemmänkin – rauhallinen uimaranta, suuri uima-allas, baareja ja ravintoloita sekä vuokrattavia kabanoja.

Viehättävä ja suojaisa laguuni-ranta jossa on vapaasti käytettävissä riippukeinuja rantavedessä sekä mukavia aurinkopetejä varjoineen.
The Hideaway Beachin uima-allasalue on vertaansa vailla. Valtavassa altaassa ei tule tungosta!
Uima-altaassa on oma baari, josta voit tilata juomia poistumatta altaasta. Baaria vastapäätä soittaa DJ rantatunnelmaa nostattavaa musiikkia.
Rantapäivinä maistuu suolainen ruoka ja Slice of Paradise -ravintola tarjoaa siihen trooppisia sekä perinteisiä pizza-vaihtoehtoja. Tarjolla myös salaatteja, mozzarellatikkuja sekä paljon muuta.
The Snack Shack -ravintolasta saat hampurilaiset, wingsit, salaatit sekä muut Amerikan herkut.
On the Rocks -cocktailbaarissa vilvoittelet kuuman rantapäivän jälkeen vaikkapa jäähile-margaritalla tai Mai Tai -cocktaileilla. Täällä rauhoitut nautiskellen vilvoittavasta merituulesta ja aaltojen kohinasta.

Nautiskele rantapäivästä oman kabanan rauhassa

Vuokrattavana on kahdentasoisia kabanoita; The Hideaway -rantakabana sekä tasokkaampi ja rauhallisempi The Hideout -kabana. Molemmista löytyy peruspalveluina vesipiste, tuuletin, latauspistokkeet, kylmäkaappi jossa vesipulloja, lukittava säilytyskaappi, pöydät ja tuolit sekä kutsunapilla tarjoilija ruoka- ja juomatilauksille. The Hideout -kabanassa on lisäksi oma bluetooth-kaiutin, suihku sekä pääsy omalle infinity pool -altaalle. Yksi kabana on enintään kahdeksalle hengelle.

The Hideaway -kabanat ovat hietikolla lähellä uima-altaita ja uima-allasta.
The Hideout -kabanat ovat hieman sivussa ja siten rauhallisempia. Näihin kabanoihin kuuluu pääsy omalle infinity-uima-altaalle.

Kabanat ovat maksullisia ja hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan, päivävuokran ollessa kuitenkin jopa noin muutaman tuhannen euron kieppeillä. Varmistaaksesi saatavuuden, kannattaa kabana varata jo hyvissä ajoin. Nämä myydään loppuun nopeasti, vaikka ovatkin arvokkaita. 

Kaikenkaikkiaan The Hideaway Beach vaikuttaisi erinomaisen hauskalta vaihtoehdolta viettää rantapäivää aikuiseen makuun itsekseen, pariskuntana kuin kaveriporukallakin! Alue on maksullinen ja hinta vaihtelee kysynnän mukaan. Tätä kirjoitettaessa sisäänpääsy alueelle on noin 70 € per henkilö.

Huomaathan että tähän kohteeseen pääset vain Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilyillä!

Kohteessa vierailevat risteilyt