Varustamo

Alue & lähtösatama

Kaikki risteilyalueet
Risteilyalue
Lähtösatamat
Lähtösatamat
Poista valinnat Valitse kaikki

Lähtöpäivä & kesto

2 – 25 päivää
Näytä risteilyt0 kpl

Laivat

Laivat
Kohdesatamat

Kohdemaa

Kaikki kohdemaat
Kohdemaat

Pysähdyskohteet

Kaikki pysähdyskohteet
Pysähdyskohteet

Tarjouskampanjat

Kaikki tarjoukset
Tarjouskampanjat

2 henkilöä
Henkilöä hytissä

Lähtöpäivä nouseva
Tulosten järjestys
Näytä lisävalintoja
Esiasetuksia haulle: Lähtöpäivä kesälomalla 2024 Lähtöpäivä talviloma 2024-2025 Lähtöpäivä kesälomalla 2025 Lähtösatamana New York Lähtösatamana Miami & Ft. Lauderdale Lähtösatamana Ateena (Pireas) Lähtösatamana Barcelona Lähtösatamana Rooma (Civitavecchia)
Näytä lisää tuloksia Tuloksia jäljellä: -
Muokkaa hakua

Hakukoneella voit selata koko risteilyvalikoimaamme. Helpointa on, jos tiedät jo minkä varustamon laivoilla haluat risteillä ja koska. Lisävalinnoilla voit poissulkea tiettyjä laivoja, tai valita vain tietyssä kohteessa käyvät risteilyt.

Äkkilähdöt

Edullisimpia risteilyjä parvekehytissä, joiden lähtöpäivä on seuraavien noin 4 kuukauden sisällä. Risteilyt on järjestetty hinnan mukaan.

Karibia
Eurooppa & Välimeri
Aasia
Muut alueet

Edullisimmat suhteessa kestoon

Edullisimpia risteilyjä koko valikoimastamme parvekehytissä, järjestettynä per risteilypäiväkohtaisen hinnan mukaan. Usein edullisin päiväkohtainen hinta on pitkissä risteilyissä, kuten esimerkiksi Valtamerien ylityksissä.

Kaikki risteilyt edullisesti We Love Cruisesista

We Love Cruises on lähtösatamasi maailman merille. Valikoimamme kattaa suositut Karibian- ja Välimeren-risteilyt sekä valtavan määrän muita kiehtovia vaihtoehtoja. Edustamamme tasokkaat ja turvalliset varustamot, edulliset hinnat sekä mutkaton ja palkittu asiakaspalvelumme tekee asiakkaistamme kanta-asiakkaita.

Valikoimaamme kuuluu laadukkaat, suomalaiseen makuun sopivat varustamot: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara, Silversea sekä VIVA Cruises. Meillä on jo noin 30 vuoden kokemus Royal Caribbean Groupin risteilyistä ja olemme heidän Suomen pääjälleenmyyjä, sekä Suomessa pisimpään toiminut myyntiedustaja.

Hyödyt varatessasi risteilysi We Love Cruisesista

Edullisimman hinnan takuu

Hintamme on samat varustamoiden omien nettisivujen kanssa. Emme peri palvelu- tai toimistomaksuja. Myöskään luottokortilla maksaminen ei tee lisäkuluja. Näin risteily on aina edullisin varattuna kauttamme.

Hyvä tietää risteilystä -opaskirja

Saatte maksutta noin 40 sivuisen teille personoidun opaskirjan kotiinne postitettuna. Kirjasta löydätte kaikki tarpeelliset vinkit koskien matkaanne. Tämän edun saatte vain We Love Cruisesilta.

Reilut varaus- ja peruutusehdot

Joustavat varaus- ja peruutusehtomme tuovat mielenrauhaa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Palkittua henkilökohtaista palvelua

We Love Cruises valittiin Vuoden matkailuyritykseksi 2018 Finnish Travel Galassa. Vuonna 2019 olimme ehdolla useassa sarjassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Karibian risteilyt ovat aurinkoa, palmuja, turkoosia merivettä sekä valkohiekkaisia rantoja. Se on helppo, turvallinen ja edullinen tapa tutustua Karibian-alueen upeisiin lomakohteisiin. Näe useita kohteita yhden matkan aikana niin, että purat matkalaukut vain kerran.

Lue lisää Karibian-risteilyistä

Kansainvälisen käytännön mukaan, varustamo maksaa asiakaspalveluhenkilökunnalleen pientä peruspalkkaa sekä täysihoidon. Henkilökunnan varsinainen palkka muodostuu matkustajien jättämästä palvelurahasta (tips/gratuities). Meille suomalaisille palvelurahakäytäntö on vieras, ja siksi We Love Cruises lisää hintaan aina pakolliset etukäteen maksetut palvelurahat, jotta asiakkaidemme ei tarvitse miettiä monimutkaisia palvelurahoja laivalla.

Mikäli haluat antaa tippiä lisäksi erikseen, on se täysin vapaaehtoista. Yksi yleinen esimerkkitilanne on aamiainen tilattuna hyttiin, tarjoilijan tuodessa ja kattaessa sen hytin pöydälle, on kohteliasta antaa samalla muutama dollari tippiä.

Kaikilla risteilyillä hintaan sisältyy perusjuomat: kahvi, tee, kaakao, jäätee, jäävesi ja automaattimehuja. Varustamosta riippuen, muut alkoholilliset ja alkoholittomat juomat ovat lisämaksullisia. Juomia voit ostaa yksittäisinä ja maksaa jokaisen erikseen, tai voit hankkia ns. juomapaketin jolla on kiinteä päivähinta. Juomapaketteja on eri tasoisia ja hintaisia kaikenlaisiin tarpeisiin. Tutustu lisää juomapaketteihin alla olevasta linkistä.

Lue lisää juomapaketeista

Meille suomalaisille äkkilähdöt tarkoittavat matkalle lähtöä muutaman viikon varausajalla. Varustamoilla ei ole varsinaisia edullisia äkkilähtö-hintoja, sillä varustamosta riippuen kaikkien matkustajien risteily tulisi olla kokonaisuudessaa nmaksettuna 1-3 kk ennen risteilyn lähtöpäivää.

Mikäli hyttejä on vapaana vielä lähellä lähtöä, niitä voi toki varata, mutta hinnat eivät välttämättä laske vaan päinvastoin! Kuten myös lentoyhtiöillä, hinnat nousevat täyttö- ja varausasteen mukaan.

Mitä aikaisemmin varaat risteilysi, sitä edullisemman hinnan todennäköisesti saat ja myös vaihtoehtoja hyteissä ja niiden sijainnissa on paremmin saatavilla. Suosittelemme varaamaan risteilyn noin 1,5 vuotta ennen lähtöä, mutta aivan viimeistään 6 kk ennen lähtöpäivää.

Katso äkkilähdöt

Melkein kaikki varustamot tarjoavat ns. Best Price Guaranteed -hintatakuun, eli jos varaamasi vahvistetun risteilyvarauksen hinta laskee huomattavasti, voidaan hintakoodi vaihtaa edullisempaan aina loppumaksujen eräpäivään asti.

Näissä hintakoodin vaihdoissa tulee olla tarkkana, sillä se voi myös tiputtaa alkuperäisiä alennuksia tai etuja pois varauksesta. Kun asiakkaamme on meihin yhteydessä hintapäivityksen suhteen, tarkistamme aina että vaihto on järkevää ja asiakkaalle edullinen.

Askarruttaako? Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Näin varaat risteilyn

Seuraa näitä askelmerkkejä, ja pian sinulla onkin jo unelmiesi risteilyloma odottamassa toteutumistaan!

1

Löydä sopiva risteily

Monipuolisella risteily­hakukoneellamme löydät varmasti laajasta valikoimasta toiveesi täyttävän risteilyn. Mikäli vaihtoehtoja on liiaksi, ota yhteyttä asiakas­palveluumme ja risteily­spesialistimme auttavat.

2

Tee alustava varaus

Risteily­speasialistimme tarkistaa hinnat ja tarjoukset sekä tekee ehdotuksen hytin parhaasta sijainnista. Saat sähköpostilla tarkan hintaerittelyn, maksutiedot ja summat, sekä muutaman päivän miettimisaikaa.

3

Vahvista alustava varaus

Tehtyäsi ostopäätöksen, tulee sinun miettimisajan puitteissa vahvistaa alustava varauksesi. Tämän jälkeen maksa varauksen vahvistusmaksu. Mikäli et vahvista alustavaa varausta, peruuntuu se itsestään kuluitta pois.

4

Maksa risteilyn loppumaksu

Risteilyn loppumaksu maksetaan viimeistään 50 päivää ennen risteilyn lähtöä. Tarkan summan ja maksutiedot sait sähköpostissa. Mikäli lähtöön on alle 50 päivää, maksetaan koko risteily yhdellä kertaa.

Risteily on nyt vahvistettu ja maksettu, mitä seuraavaksi?

Hyvä tietää risteilystä -opaskirja: Noin 1–2 kuukautta ennen risteilyn lähtöpäivää saat maksutta kotiisi postitettuna Hyvä tietää risteilystä -opaskirjan. Risteily on erittäin monipuolinen lomamuoto ja opaskirjamme avulla saat siitä kaiken irti.

Etukäteisostokset laivalle: ostamalla laivan lisämaksullisia palveluita etukäteen, on niihin usein saatavilla tuntuvia alennuksia. Lisäpalveluita ovat esimerkiksi: erikoisravintolat, juoma- ja nettipaketit, spa-ja hyvinvointipalvelut sekä laivan retket. Suosituimmat retket myydään loppuun nopeasti – joskus jopa jo ennen laivan lähtöä, siksi on hyvä toimia ripeästi retkivarausten kanssa.

Matkustusasiakirjat: Mikäli risteilyn lähtösatama on Euroopan ulkopuolella, kannattaa mahdolliset viisumit, sähköiset matkustusluvat tai muut tarvittavat dokumentit hoitaa hyvissä ajoin kuntoon.

Lennot ja hotellit: suosittelemme lentoja varustamon lentovalikoimasta, sillä mikäli lentoihin tulee muutoksia, tekee varustamo tarvittavat järjestelyt saadakseen teidät ajoissa laivalle. Muista myös nyt viimeistään varata mahdollisesti tarvittavat hotellit.

Se on siinä, kaikki on valmista! Nyt voit rentoutua odottamaan elämäsi helpointa ja hauskinta lomaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä tärkeimmät risteilyuutiset, tarjoukset, kilpailut ja muuta mukavaa. Voit päättää tilauksen yhdellä klikkauksella koska tahansa.