We Love Cruises & Celebrity Cruises

OSALLISTU RISTEILY­ARVONTAAN

Palkintona 7 päivän Celebrity Cruisesin Välimeren-risteily kesälle 2023 kahdelle hengelle parvekehytissä. Aikaa osallistua on 31.1.2023 saakka, palkinto arvotaan 1.2.2023. Onnea arvontaan!

Vain yksi osallistuminen per sähköpostiosoite huomioidaan.


 

* Pakolliset kentät. Katso arvonnan ehdot.

Arvonnan ehdot

Kilpailuaika on 16.1.–31.1.2023. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse (tai sähköpostilla) 1.2.2023 jälkeen.

Palkintona on Celebrity Cruisesin Välimeren-risteily 1–2 hengelle parvekehytissä. Lähtöpäivän voi voittaja päättää itse, mutta sen tulee olla viimeistään 30.11.2023. Risteilyn kesto enintään seitsemän (7) päivää.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt, mikäli arvonnan voittaja on 18–20 vuotias tulee hänen matkustaa vähintään 21 vuotiaan matkakumppanin kanssa.

Vain yksi osallistuminen per sähköpostiosoite huomioidaan.

 

Palkintoristeilyyn sisältyy

 • Risteily voittajan valitsemalla reitillä Välimerellä 2023 (enintään 7 päivää).
 • Lähtösatamia vaihtoehtoina Barcelona, Pireas (Ateena), Ravenna (Venetsia) ja Civitavecchia (Rooma).
 • Risteilyllä täysihoito (aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat). Erikoisravintolat lisämaksusta.
 • Parvekehytti 1–2 hengelle, voittaja voi halutessaan korottaa hyttiluokkaa maksamalla parvekehytin ja valitsemansa hyttiluokan erotuksen.
 • Pakolliset satamaverot ja -maksut
 • Laivalla harrastus- ja urheilumahdollisuudet
 • Upeat Las Vegas-tyyliset show’t sekä muut ohjelmat laivalla
 • Juomat laivalla: kahvi, tee, jäätee, vesi (ei pullovesi) sekä valikoima mehuja aamiaisella ja lounaalla buffet-ravintolassa

Palkintoristeilyyn ei sisälly

 • Lennot
 • Mahdolliset hotellimajoitukset lähtösatamassa ennen risteilyä ja/tai tulosatamassa risteilyn jälkeen
 • Henkilökohtaiset kulut laivalla, esim. ostokset laivan myymälöissä ja muut maksulliset palvelut kuten pesulapalvelut, kasino, terveyden- ja kauneudenhoito.
 • Erikoisravintolat, joissa erillinen katemaksu tai á la carte -hinnoittelu.
 • Alkoholijuomat, pullotetut vedet & virvoitusjuomat laivalla.
 • Lisämaksusta mahdollisuus osallistua laivan järjestämille retkille pysähdyssatamissa

 

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi, eikä vaihtaa muuhun matkakohteeseen. Palkintoa ei voi luovuttaa toiselle eikä myydä eteenpäin.

Risteilyn hyttiluokkaa voidaan korottaa maksamalla parvekehytin ja halutun hyttiluokan hinnan erotus.

We Love Cruises Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron takia, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten lentojen kulut, kulut lentokentälle/satamaan matkustettaessa, mahdolliset viisumi- tai muut maahantuloasiakirjat ja niihin liittyvät maksut, majoitus- tai muut kulut kohteessa.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tilaamalla uutiskirjeen, annat markkinointiluvan kilpailun järjestäjille, We Love Cruises Oy. Henkilötietojasi ei toimiteta kolmansille osapuolille. Markkinointiluvan voi peruuttaa peruuttamalla uutiskirjeen tilaamisen.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia järjestäjän päätöksiä.

 

Sulje ehdot