Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

 

Tietosuoja

We Love Cruises Oy
Munkkiniemen puistotie 20 C 31
00330 HELSINKI

We Love Cruises Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (risteilyvarustamot ja matkatoimistot) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään We Love Cruises Oy:n markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

We Love Cruises Oy
Munkkiniemen puistotie 20 C 31
00330 HELSINKI
Y-tunnus: 2584464-8

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

We Love Cruises Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri (CruiseACCESS)

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
Henkilötiedot
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Syntymäaika
Sähköpostiosoite
Ostohistoria
Risteilyn tiedot
Lähtöpäivä
Varauspäivä
Matkan hinta
Myyntivirkailija

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti We Love Cruises Oy:lle.