10 päivän Karibian-risteily Miamista

Lähtö:12.12.2022Kesto:10 päivääLaiva:Azamara OnwardLähtösatama:MiamiPäätesatama:Miami

Tällä kymmenen päivän risteilyllä koet Karibian tropiikin palmupuineen, turkoosine vesineen sekä upeine rantoineen. Risteilyn runsaat neljä meripäivää tarjoavat tervetulleen rentoutuksen ja tilaisuuden nauttia täysipainoisesti laivan aktiviteeteista ja palveluista kohdesatamapäivien välillä.

Päivä 1Miami, Yhdysvallat12.12.202217:00

Miami, Yhdysvallat

Suur-Miamin (5,9 milj. as) alueen asukkaista 70 % on syntyperältään latinoita, 20 % tummaihoisia ja 10 % valkoihoisia. Floridassa espanjan kieltä kuuleekin vähintään yhtä usein kuin englantia ja kaupungin tunnelma on rento ja hiukan latinalainenkin.

South Beachin Art Deco hotellit, ravintolat ja putiikit, Lincoln Roadin ostos- ja viihdealue sekä Miami Beachin loputtomiin jatkuva hienohiekkainen uimaranta houkuttelevat kaikenikäisiä. Wynwoodin kaupunginosa lukuisine gallerioineen on nykytaiteesta kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde. Ostosmahdollisuudet niin alueen outlet- kuten perinteisissäkin ostoskeskuksissa ovat huippuluokkaa.

Miamin satama sijaitsee liikekeskustan ja nuorekkaan South Beachin läheisyydessä.

Päivä 2merellä13.12.2022
Päivä 3merellä14.12.2022
Päivä 4St. John, Yhdysvaltain Neitsytsaaret15.12.202209:30 – 18:008.5 tuntia
Ei kuvaa kohteesta.

St. John, Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Saint Johnin saaresta (4 200 as.) on kaksi kolmasosaa kansallispuistoa ja se onkin vähiten rakennettu, rennoin kolmesta Yhdysvaltain Neitsytsaarista. Täällä kannattaa ottaa kiertoajelu ja tutustua tämän kukkulaisen saaren upeisiin maisemiin tai viettää päivä upealla Trunk Bayn uimarannalla, joka on valittu useaan otteeseen maailman 10 parhaan rannan joukkoon.

Laiva jää ankkuriin Cruz Bayn lahdelle, ja maihinnousu tapahtuu yhteysaluksia käyttäen National Park Service Dockin laituriin Cruz Bayn (2 300 as.) keskustaan.

Päivä 5Philipsburg, Sint Maarten16.12.202208:00 – 22:0014 tuntia

Philipsburg, Sint Maarten

Saari on jaettu Hollannin ja Ranskan kesken. Philipsburg (34 000 as.) on Hollannin puolen pääkaupunki ja sijaitsee saaren etelärannalla ja Marigot saaren länsiosassa on Ranskan puoleisen osan pääkaupunki. Itse kaupunki on melko pieni ja nähtävyydet ovatkin ympäri saarta.

Saarella on 37 uimarantaa, joista ehdottomasti kuuluisin on lentokonebongareiden suosima Maho Beach. Tällä rannalla lentokoneet laskeutuvat päätä hipoen rantahiekan yli. Aivan sen vieressä sijaitseva Mullet Bayta pidetään usein mukavimpana rantana. Kymmenkunta kasinoa tarjoaa mahdollisuutta tavoitella omaisuuksia. Saarella on 300 ravintolaa, jotka tarjoavat ranskalaisen ja hollantilaisen keittiön lisäksi niin kansainvälisiä kuin paikallisiakin ruokailukokemuksia. Philipsburgissa on hyvät ostosmahdollisuudet.

Satama sijaitsee hiukan keskustan ulkopuolella.

Päivä 6St. Johns, Antigua and Barbuda17.12.202208:00 – 18:0010 tuntia

St. Johns, Antigua and Barbuda

Pääkaupunki St. Johns (25 000 as.) sijaitsee saaren luoteisosassa Antiguan saarella. Antigua ja Barbudaa kutsutaan "365 rannan maaksi" ja uimarannat ovatkin alueen parhaimmistoa. Lukuisia erinomaisia rantoja sijaitsee St. Johnin pohjoispuolella.

Meriretki täällä on myös hyvä idea! Maata pidetään yhtenä Karibian alueen johtavana kulinaristisena paikkana ja täältä löytyykin paljon hyviä erimaiden keittiöiden ravintoloita.

Satama sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Päivä 7Basseterre, Saint Kitts and Nevis18.12.202208:00 – 22:0014 tuntia

Basseterre, Saint Kitts and Nevis

Tämä Brittiläiseen kansainyhteisöön kuuluva, kahdesta tuliperäisestä saaresta koostuva maa, jonka pääkaupunki Basseterre (40 000 as.) sijaitsee St. Kittsin saarella oli ensimmäisiä eurooppalaisten asuttamia alueita Karibialla.

Aikoinaan brittiläisen jaarlin omistama Romney Manor-kartano upeine puutarhoineen on kaupungin suosituin nähtävyys. Tutustu Brimstone Hill Fortressin kansallispuistoon, jonka korkeimmalta kukkulalta avautuu näkymä St.Eustatiukseen ja Sandy Point Towniin. Lukuisat upeat rannat ja meri houkuttelevat niistä kiinnostuneita.

Satama sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Päivä 8Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret19.12.202208:00 – 14:006 tuntia

Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret

Tortolan saari (24 000 as.) kuuluu Brittiläisen kansainyhteisön neitsytsaariin ja sieltä löytyy postikorttimaisia rantoja ja muutamia kiinnostavia luonnonnähtävyyksiä.

Saaren suurin kaupunki Road Town (9 400 as.) on lähinnä asuinkeskittymä eikä tarjoa matkailijoille juurikaan nähtävää. Suosituilta Smugler’s Cove, Long Bay ja Cane Garden Bay rannoilta löytyy muutamia rantabaareja ja ravintoloita upeissa maisemissa.

Rannoista suosituin ja eniten palveluita tarjoava on Cane Garden Bay ja ajomatka Long Baylle tarjoaa mainioita näköaloja. 530 metrinen Sage Mountain on Neitsytsaarten korkein kukkula ja siellä sijaitsevassa kansallispuistossa on useita patikointireittejä. Mukava vierailukohde on Calwood Rum Distillery, jossa voi tutustua karibialaisen rommin tuotantoon.

Satama sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä.

Päivä 9merellä20.12.2022
Päivä 10merellä21.12.2022
Päivä 11Miami, Yhdysvallat22.12.202207:00

Miami, Yhdysvallat

Suur-Miamin (5,9 milj. as) alueen asukkaista 70 % on syntyperältään latinoita, 20 % tummaihoisia ja 10 % valkoihoisia. Floridassa espanjan kieltä kuuleekin vähintään yhtä usein kuin englantia ja kaupungin tunnelma on rento ja hiukan latinalainenkin.

South Beachin Art Deco hotellit, ravintolat ja putiikit, Lincoln Roadin ostos- ja viihdealue sekä Miami Beachin loputtomiin jatkuva hienohiekkainen uimaranta houkuttelevat kaikenikäisiä. Wynwoodin kaupunginosa lukuisine gallerioineen on nykytaiteesta kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde. Ostosmahdollisuudet niin alueen outlet- kuten perinteisissäkin ostoskeskuksissa ovat huippuluokkaa.

Miamin satama sijaitsee liikekeskustan ja nuorekkaan South Beachin läheisyydessä.

Azamara Onward

Azamara Onward -laivan risteilyihin kuuluu muita varustamoja pidemmät satamassaoloajat, enemmän yöpymisiä kohdesatamissa sekä retkiä illalla ja yöaikaan. Se eroaa perinteisestä risteilyliikenteestä joka keskittyy enemmän päivällä tapahtuviin satamavierailuihin, jotka eivät sisällä yöpymisiä kohteissa eivätkä öisiä retkiä. Aluksen reitti on usein suunniteltu tunnettujen tapahtumien ympärille, ja laiva saattaa vierailla esimerkiksi Rion karnevaaleilla, Monacon Grand Prix- ajoissa tai vaikkapa Lontoossa Chelsean puutarhanäyttelyn aikaan.

Azamara Onwardin voi ajatella kelluvaksi boutique-hotelliksi. Liki 700 matkustajapaikkaista laivaa voi ajatella kooltaan pienehkönä verrattaessa nykypäivän mega-risteilijöihin, ja se onkin suuri osa sen viehätysvoimaa. Ja minkä Azamara Onward menettää hytin ja kylpyhuoneen tilavuudessa se korvaa komeilla julkisilla tiloilla. Lisäksi alus on käynyt läpi kymmenen miljoonan dollarin remontin jossa uudistettiin Windows Buffet ravintola, uudet kansikalusteet uima-allas kannella, kuntosali sekä uusittiin laivan tekstiilit lähes kaikista julkisista tiloista.

Azamaralla lähes kaikki alkoholijuomat sisältyvät risteilyn hintaan.

Sviittimatkustajille kuuluu lisäksi ennakko check-in palvelu, priority matkalaukkupalvelu, hovimestaripalvelu, pesula- ja silityspalveluita, Spa- palveluita hytissä (maksullisia), tervetuliaispullo samppanjaa, erikoiskahvit sviitissä ja kaksi ilmaista illallista erikoisravintoloissa.

Tutustu laivaan tarkemmin
Rakennettu

2007

Uudistettu

2016

Rekisteröity

Malta

Pituus

180 m

Leveys

25 m

Syväys

6 m

Hyttejä

347

Hissejä

4

Matkustaja­kansia

9

Matkustajia (dbl occ)

694

Matkustajia (max)

748

Henkilö­kuntaa

408

Matkanopeus

19 solmua

Brutto­rekisteri­tonnia

30 277

Laivan kohokohtia

AzAmazing Evenings

7 päivän ja pidempiin risteilyihin kuuluu ainakin yksi maksuton AzAmazing Evening -tapahtuma; autenttinen illanvietto paikallisessa kohteessa.

Uima-allaskansi

Rauhallinen ja seesteinen uima-allaskansi on erinomainen paikka viettää mukavaa kesäpäivää.

Discoveries Restaurant & Bar

Laivan elegantti pääruokasali jonka rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri sopii oivallisesti illan herkutteluhetkiin.

The Sanctum

The Sanctum Spasta monipuoliset hyvinvoinnin ja kauneuden hoidot, niin itämaisesta kuin läntisestäkin koulukunnasta.

Valitse hytti ja tee alustava varaus

Tee kuluton ja maksuton alustava varaus. Valitse ensin haluamasi hyttityyppi, jonka jälkeen vapaana olevista hyteistä haluamasi. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vaihda