Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

 

 

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 110.09.2017 Orlando (Port Canaveral, FL)Lähtösatama16:30

Orlando (Port Canaveral, FL) Pieni Cape Canaveralin kaupunki (10 000 as.) toimii Orlandon satamakaupunkina ja on eräs maailman suurimmista risteilysatamista. Alueen päänähtävyys on Orlandon huvipuistojen lisäksi Nasan Kennedy Space Center eli Nasan avaruuskeskus. Auringonpalvojille kaupungista löytyy mainio uimaranta ja pieni ostoskeskus. Satama sijaitsee muutaman kilometrin keskusta-alueen ulkopuolella.

Päivä 211.09.2017merellä
Päivä 312.09.2017merellä
Päivä 413.09.2017 Philipsburg (St. Maarten)Satamassa08:0017:00

Philipsburg (St. Maarten) Saari on jaettu Hollannin ja Ranskan kesken. Philipsburg (34 000 as.) on Hollannin puolen pääkaupunki ja sijaitsee saaren etelärannalla ja Marigot saaren länsiosassa on Ranskan puoleisen osan pääkaupunki. Itse kaupunki on melko pieni ja nähtävyydet ovatkin ympäri saarta. Saarella on 37 uimarantaa, joista kuuluisin on lentokonebongareiden suosima Maho Beach, jossa lentokoneet laskeutuvat päätä hipoen uimarannan yli. Aivan sen vieressä sijaitseva Mullet Bayta pidetään usein mukavimpana rantana. Kymmenkunta kasinoa tarjoaa mahdollisuutta tavoitella omaisuuksia. Saarella on 300 ravintolaa jotka tarjoavat ranskalaisen ja hollantilaisen keittiön lisäksi niin kansainvälisiä kuin paikallisiakin ruokailukokemuksia. Philipsburgissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Satama sijaitsee hiukan keskustan ulkopuolella.

Päivä 514.09.2017 San Juan (Puerto Rico)Satamassa07:0014:00

San Juan (Puerto Rico) Kiehtova San Juan (435 000 as.) on Puerto Ricon pääkaupunki ja samalla Karibian suurimpia kaupunkeja. Upea vanha kaupunki sykkii elämää El Morron ja San Cristóbalin linnoitusten vartioimana. Tunnelmallisia ravintoloita, gallerioita ja putiikkeja riittää. Condadon ja Ocean Parkin upeat hienohiekkaiset uimarannat sijaitsevat hotellialueella jonne on nopeat ja hyvät yhteydet satamasta. Puerto Ricosta on kotoisin Bacardi-rommi ja tehtaalle järjestetään ilmaisia tutustumiskierroksia. Plaza Las Américas-ostoskeskuksessa on yli 300 liikettä mm. Macy’s ja J.C Penney’s tavaratalot. San Juanissa vierailevien risteilijöiden satama on aivan kaupungin keskustassa mutta sieltä alkavien risteilyjen terminaali sijaitsee keskustan ulkopuolella.

Päivä 615.09.2017 Labadee (Haiti)Satamassa09:3017:00

Labadee (Haiti) Labadee sijaitsee niemellä Haitin pohjoisrannikolla ja vietät siellä uskomattoman rantapäivän. Lapsille on oma alue liukumäkineen ja mataline rantoineen. Pieniä rantamökkejä mukavuuksineen on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Rantalounas buffet-tyyliin kuuluu risteilyn hintaan ja laivan avainkortti toimii juomien maksuvälineenä. Uskaliaimmat kokeilevat ”Dragon’s Breath” vaijerilaskua 150 metriä korkealta kukkulalta maailman pisintä veden ylittävää vaijeria pitkin 800 metriä alas rantaan saakka. Upea ranta tuulisella puolella ei sovellu uimiseen. Haitilaisia käsitöitä ja matkamuistoja myyvissä pikkukaupoissa ei voi käyttää laivan korttia vaan maksu tapahtuu Yhdysvaltain dollareilla. Veneretkiä on myös tarjolla. Risteilylaituri sijaitsee aivan ranta-alueen välittömässä läheisyydessä.

Päivä 716.09.2017merellä
Päivä 817.09.2017 Orlando (Port Canaveral, FL)Paluusatama06:00

Orlando (Port Canaveral, FL) Pieni Cape Canaveralin kaupunki (10 000 as.) toimii Orlandon satamakaupunkina ja on eräs maailman suurimmista risteilysatamista. Alueen päänähtävyys on Orlandon huvipuistojen lisäksi Nasan Kennedy Space Center eli Nasan avaruuskeskus. Auringonpalvojille kaupungista löytyy mainio uimaranta ja pieni ostoskeskus. Satama sijaitsee muutaman kilometrin keskusta-alueen ulkopuolella.


Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

 

Upea Oasis of the Seas

 

Oasis of the Seas, Harmony of the Seas ja Allure of the Seas -risteilylaivat ovat maailman suurimpia risteilylaivoja. Laivat tarjoavat seitsemässä eri kaupunginosassaan palveluita ja aktiviteetteja, joita ei ole ennen nähty maailman seitsemällä merellä. Jokaisesta päivästä tulee uusi löytöretki. Oasis of the Seas® teki neitsytmatkansa joulukuussa 2009, sisarlaiva Allure of the Seas® loppuvuodesta 2010 ja uusin sisarlaiva Harmony of the Seas toukokuussa 2016.

Oasis of the Seas on rakennettu suomessa Turun telakalla!

Laivan kohokohdat


Central Park

Laivan keskiosassa löytyy Central Park® - täällä olemme luoneet aidon puistoympäristön aukioineen, rehevine trooppisine alueineen, rauhallisine kulkuväylineen, ravintoloineen, liikkeineen, taidegallerioineen, konsertteineen ja katuviihteineen.

H2O Zone℠

H2O Zone on iso vesileikkipuisto lapsille, jossa on suihkuavaa vettä, vesiputouksia, vesipistooleja, hauskoja hahmoja, kahluualtaita ja paljon muuta. Lapset viihtyvät täällä paremmin kuin hyvin ja moni viettääkin alueella suurimman osan päivästään.

Hairspray

Tapahtumat sijoittuvat vuoden 1962 Baltimoreen, aikaan jolloin mustien ja valkoisten väliset jännitteet olivat yleisiä. Musikaali seuraa teinityttö Tracy Turnbladia, joka toivoo pääsevänsä koulun tanssijoukkueeseen voittaakseen päätanssija Link Larkinin sydämen.

Zip Line

Pidä lujaa kiinni jännittävällä Zip Line-matkallasi yhdeksännen kannen korkeudessa.

 

Katso laivan tarkemmat tiedot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

AquaTheater Suite

Nämä tilavat sviitit sijaitsevat laivan takaosassa josta näkymät Aqua Theater -teatteriin ja merelle. A1 ja A2 -sviiteissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää parivuoteiksi, ja kaksi pullman-vuodetta. Peilipöytä löytyy molemmista huoneista. A3 ja A4 -sviiteissä on yksi makuuhuone. Sviittiin kuuluu myös olohuone vuodesohvalla ja viihdekeskuksella, ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihkun lisäksi myös kylpyamme. Parveke on suuri ja sieltä löytyy mukava istuinryhmä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviitiin mahtuu 8 henkilöä.

Sviittien koot: A1 on 82 m2, 77 m2 parvekkeella. A2 on 74 m2, 70 m2 parvekkeella. A3 on 67 m2, 61 m2 parvekkeella. A4 on 60 m2, 55 m2 parvekkeella.

Kategoriakoodit: A1, A2, A3 ja A4.

AquaTheater Suite yleiskuva

Crown Loft Suite

Tämä sviitti on kaksikerroksinen upealla panoramanäköalalla. Päämakuuhuone ja kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja huoneessa on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Ensimmäisessä kerroksessa on vuodesohva, ruokailutila jossa baari, istuinryhmä, kirjoituspöytä ja kylpyhuone suihkulla. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviittiin kuuluu yksityinen parveke aurinkotuoleilla ja istuinryhmällä varustettuna. Sviittiin mahtuu 4 henkilöä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 54 m2, parveke 11 m2.
Kategoriakoodi: CL

Crown Loft Suite yleiskuva

Grand Suite

Grand Suite on tilava sviitti omalla parvekkeella ja kahdella vuoteella jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Svittissä on sohvaryhmä /oleskelutila, minibaari ja tallelokero, taulu-TV, stereot, puhelin, isot vaatekaapit, kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kaksi lavuaaria, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Grand Suitessa on kaksi erillistä parivuodetta (queen-size), joten tilaa on neljälle hengelle.

Sviitin koko: 37 m2, parveke 10 m2.
Hyttinumerot: 11330, 11730, 12330, 14330 ja 14730 ovat kooltaan 43 m2, parveke 44 m2.
Kategoriakoodi: GS

Grand Suite pohjapiirros Grand Suite yleiskuva Grand Suite

Ikkunahytti Boardwalkille

Tämä on ikkunallinen hytti Boardwalk-näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 19 m2
Kategoriakoodi: BV

Ikkunahytti Boardwalkille yleiskuva

Ikkunahytti Central Parkiin

Tämä on ikkunallinen hytti Central Park -näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 20 m2
Kategoriakoodi: CV

Ikkunahytti Central Parkiin yleiskuva

Ikkunahytti merelle

Standardi ikkunallinen hytti. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: 18 m2
Kategoriakoodit: I, H, F

Ikkunahytti merelle yleiskuva Ikkunahytti merelle

Ikkunahytti merelle perheille

Tämä on laivan suurin ikkunallinen hytti perheille. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 27 m2
Kategoriakoodi: FO

Ikkunahytti merelle perheille yleiskuva

Ikkunahytti Promenadelle

Tällä ikkunahytillä on näkymät laivan keskiosassa sijaitsevalle Royal Promenadelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 19 m2
Kategoriakoodi: PR

Ikkunahytti Promenadelle yleiskuva Ikkunahytti Promenadelle

Junior Suite

Junior Suite Royal Caribbeanin laivojen Oasis-luokassa antaa aina rahoille vastinetta. Saat kaiken tarvittavan mitä tilaan tulee sekä oman parvekkeen. Valitset itse haluatko kaksi vuodetta tai ison parivuoteen.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissain sviiteissä on tilla neljälle.

Sviittien koot: 28 m2, parveke 8 m2.
Kategoriakoodi: JS

Junior Suite yleiskuva Junior Suite

Owners Suite

Tämä sviitti on saatavilla kaikilla Royal Caribbeanin laivoilla. Sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, kylpyhuone jossa kylpyamme, suuria vaatekaappeja, oleskelutila jossa pöytä ja sohvaryhmä. Sviitissä on oma parveke. Joissain sviiteissä voi majoittua neljä henkilöä. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 55 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: OS

Owners Suite pohjapiirros Owners Suite yleiskuva Owners Suite

Parvekehytti

Tässä standardihytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 5 m2
Kategoriakoodit: D1, D2, D3, D4, D5, D6, D7 ja D8.

Parvekehytti yleiskuva Parvekehytti

Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Tämän Oasis-luokan hyttikategorian hytissä on oma parveke, josta on näkymät Boardwalkille tai Central Parkiin. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 18 m2, parveke 5 m2
Kategoriakoodit: B1, B2, C1, C2

Parvekehytti Central Park/Boardwalk pohjapiirros Parvekehytti Central Park/Boardwalk yleiskuva Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Parvekehytti perheille

6 hengen perheelle sopivassa parvekehytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parisängyksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi vierasta.

Hytin koko: 27 m2, parveke 8 m2
Kategoriakoodi: FB

Parvekehytti perheille pohjapiirros Parvekehytti perheille yleiskuva

Presidential Family Suite

Tämä on Oasis-luokan suurin sviitti. Sviittiin voi majoittua 14 henkilöä, ja sen varaaminen edellyttää vähintään 8 henkilöä. Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia.

Sviitissä on olohuone, jossa on parivuodesohva, ruokailuhuone, kaksi suurta makuuhuonetta queen-size vuoteilla (vuoteet saa myös erikseen), kaksi isoa kylpyhuonetta, joissa on suihkujen lisäksi kylpyammeet, kaksi vierasmakuuhuonetta, joissa on kaksi erillistä vuodetta ja kaksi Pullman vuodepaikkaa. Yhdessä vierasmakuuhuoneista on oma kylpyhuone suihkulla.

Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Sviitin koko: 114 m2, parveke 47 m2.
Kategoriakoodi: PS

Presidential Family Suite pohjapiirros Presidential Family Suite yleiskuva Presidential Family Suite

Royal Family Suite

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joiden vuoteet voidaan yhdistää parivuoteiksi. Toisessa huoneessa on kahdet pullman-vuoteet. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tilavassa oleskelutilassa on vuodesohva ja suuri parveke jossa istuinryhmä.

Sviiitissa on minibaari, kaksi taulu-TV:tä, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero ja Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviittiin voi majoittautua kahdeksan.

Sviitin koko: 58 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: FS

Royal Family Suite pohjapiirros Royal Family Suite yleiskuva Royal Family Suite

Royal Loft Suite

Tässä upeassa Royal Loft- sviitissä on kaksi kerrosta panoramanäköalalla. Ylimmässä kerroksessa on suuri makuuhuone queen-size vuoteella sekä kylpyhuone, josta löytyy suihku, kylpyamme, kaksi lavuaaria sekä bidee.

Alakerrasta löytyy 4 vuodetta, ja voit valita haluatko kaksi queen-size parivuodetta vai neljä erillistä vuodetta. Tässä kerroksessa on myös olohuone, ruokailutila sekä suihkullinen kylpyhuone. Kerrosten välillä on portaikko. Sviitissä on myös yksityinen parveke porealtaalla. Molemmissa kerroksissa on vaatekaapit. Vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, taulu-TV, radio, puhelin, jääkaappi, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitin koko: 152 m2, parveke 85 m2.
Kategoriakoodi: RL

Royal Loft Suite pohjapiirros Royal Loft Suite yleiskuva

Royal Suite

Royal sviitissä on suuri ovikellollinen sisäänkäynti. Olohuoneessa on parivuodesohva, kotiteatteri, minibaari sekä pieni flyygeli. Sviitissä on lisäksi ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta ja suuri makuuhuone queen-size vuoteella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, kaksi lavuaaria ja bidee. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä sekä hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Parvekkeelta löytyy poreallas sekä istuinryhmä.

Sviitti numeron 1701 koko: 116 m2, parveke 16 m2
Sviitti numeron 1758 koko: 90 m2, parveke 15 m2

Kategoriakoodi: RS

Royal Suite pohjapiirros Royal Suite yleiskuva Royal Suite

Sisähytti

Standardihytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 17 m2
Kategoriakoodit: L, M, N, Q

Sisähytti pohjapiirros Sisähytti yleiskuva Sisähytti

Sisähytti perheille

Tämä sisähytti perheille löytyy ainoastaan Freedom ja Oasis -luokan laivoilta. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 26 m2
Kategoriakoodi: FI

Sisähytti perheille pohjapiirros Sisähytti perheille yleiskuva

Skyloft Suite

Sky Loft -sviitissä on kaksi kerrosta sekä upeat suuret ikkunat eli panoramanäköala. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta (queen-size vuoteet), olohuone vuodesohvalla, ruokailutila baarilla. Kylpyhuoneita on kaksi joista toisessa suihku kahdelle. Sviitissä on myös yksityinen suuri parveke, jossa on ruokailutila. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, vaatekaapit molemmissa kerroksissa, minibaari, tallelokero, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Kaksi näistä sviiteistä voidaan myös varata yhdessä ja liittää toisiinsa väliovella.

Sviitin koko: 72 m2, parveke 41 m2.
Kategoriakoodi: SL

Skyloft Suite yleiskuva

Valitse hytti

AquaTheater Suite
Crown Loft Suite
Grand Suite
Ikkunahytti Boardwalkille
Ikkunahytti Central Parkiin
Ikkunahytti merelle
Ikkunahytti merelle perheille
Ikkunahytti Promenadelle
Junior Suite
Owners Suite
Parvekehytti
Parvekehytti Central Park/Boardwalk
Parvekehytti perheille
Presidential Family Suite
Royal Family Suite
Royal Loft Suite
Royal Suite
Sisähytti
Sisähytti perheille
Skyloft Suite
Royal Caribbean International

7 päivän itäisen Karibian risteily Port Canaveralista

Lähtöpäivä 10.09.2017
Lähtösatama Port Canaveral
Kesto 7 päivää
Laiva Oasis of the Seas

Klikkaa hintaa jatkaaksesi varaamaan.

Sisähytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Family Interior (Cat. FI) hytin tiedot

1242  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 941 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

385  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 84 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Large Interior (Cat. K) hytin tiedot

947  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 646 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

385  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 84 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Large Interior (Cat. L) hytin tiedot

927  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 626 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

440  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 139 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Interior (Cat. M) hytin tiedot

906  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 605 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

447  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 146 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Interior (Cat. N) hytin tiedot

886  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 585 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

447  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 146 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Promenade Stateroom (Cat. PR) hytin tiedot

1036  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 735 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

700  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 399 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Interior (Cat. Q) hytin tiedot

1043  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 742 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

440  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 139 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Interior GTY (Cat. Z) hytin tiedot

810  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 509 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

419  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 118 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Ikkunahytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view (Cat. BV) hytin tiedot

934  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 633 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

611  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 310 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Central Park view (Cat. CV) hytin tiedot

899  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 598 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

611  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 310 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Family Ocean View (Cat. FO) hytin tiedot

1414  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1113 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

385  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 84 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Ocean View (Cat. G) hytin tiedot

1087  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 786 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

562  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 261 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Ocean View (Cat. I) hytin tiedot

1050  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 749 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

569  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Ocean View GTY (Cat. Y) hytin tiedot

851  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 550 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

536  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 235 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Parvekehytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view & Balcony (Cat. B1) hytin tiedot

995  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 694 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

577  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 276 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Boardwalk view & Balcony (Cat. B2) hytin tiedot

1002  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 701 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

556  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 255 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Central Park view & Balcony (Cat. C1) hytin tiedot

934  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 633 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

604  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 303 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Central Park view & Balcony (Cat. C2) hytin tiedot

913  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 612 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

570  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 269 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. D1) hytin tiedot

1256  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 955 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

453  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 152 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D2) hytin tiedot

1462  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1161 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

508  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 207 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D3) hytin tiedot

1043  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 742 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

378  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 77 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D4) hytin tiedot

1030  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 729 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

378  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 77 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D7) hytin tiedot

1283  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 982 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Family Ocean View & Balcony (Cat. FB) hytin tiedot

1565  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1264 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

378  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 77 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


GTY, Boardwalk/Central Park -view & Balcony (Cat. XN) hytin tiedot

899  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 598 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

460  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 159 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Sviitit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Aqua Theater Suite 1 bedroom (Cat. A4) hytin tiedot

2270  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1950 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

390  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 70 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Junior Suite & Balcony (Cat. JS) hytin tiedot

1771  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1470 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

707  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 406 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L1) hytin tiedot

3099  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2779 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

389  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 69 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L2) hytin tiedot

2941  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2621 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

389  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 69 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Owners Suite 1 bedroom (Cat. OS) hytin tiedot

3257  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2937 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

389  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 69 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Deluxe GTY (Cat. W) hytin tiedot

1565  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1264 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €

570  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 269 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 89 €


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden hengen hytit erikoishinnoittelulla, pyydä risteilytarjous.

Tee alustava varaus

Mitä hintaan sisältyy?

 • Pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
 • Ristely valitussa hyttiluokassa
 • Kaikki ateriat laivalla (erikoisravintolat lisämaksusta)
 • Viihdeohjelmat ja aktiviteetit
 • Huonepalvelu (lisämaksu yöaikaan klo 24–05 USD 3,95)
 • Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot
 • Hotellimajoitus
 • Kuljetukset
 • Matkavakuutukset
 • Retket
 • Henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa)
 • Erikoisravintoloiden katemaksut

Tutustu ehtoihin