Sevilla, Espanja

Espanja

Sevilla

Sevilla (700 000 as.) on Andalusian maakunnan pääkaupunki. Sen katedraali on maailman kolmanneksi suurin, Real Alcazarin maurilaispalatsi on upea, vanhat juutalaiskorttelit tunnelmalliset, Flamenco museo hurmaa ja yöelämä on Euroopan parasta. Nähtävää ja koettavaa riittää!

Kaunista Cadizia (127 000 as.) pidetään yhtenä läntisen Euroopan vanhimmista kaupungeista ja sen historia ylettyy aina yli 3000 vuoden päähän. Kaupungin lukuisat aukiot kuten Plaza de Mina, Plaza San Antonio ja monet muut ovat tutustumisen arvoisia ja valokuvauksellisia kohteita. Vierailu kaupungin katedraalissa ja kapuaminen pohjoistorniin, josta aukeaa hieno näköala vanhaan kaupunkiin, kuuluvat suosituimpiin nähtävyyksiin. Nauti lounaaksi mahtavia merenantimia, vaikka Calle Zorillan lukuisissa tapas-baareissa tai Calle de la Palman varrella olevilla terasseilla. Aperitiiviksi kannattaa nauttia vaikkapa paikallista Jerezin alueen kuuluisaa sherryä.

Laiva saapuu Cadizin kaupunkiin, josta retket Sevillaan 120 km päähän lähtevät. Cadizin viihtyisä risteilyterminaali palveluineen sijaitsee aivan kaupungin keskustassa

Näytä kohteen risteilyt

Espanja

Pinta-ala:505 992 km2
Pääkaupunki:Madrid
Rahayksiköt:Euro
Kielet:Espanja
Väkiluku:47 351 567
Aikaero:UTC, UTC+01:00
Puhelimen suuntanumero:+34

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Sevilla, Espanja

Katso lisää risteilyhakukoneesta