Singapore, Singapore

Singapore

Singapore

Malesian niemimaan eteläkärjessä, saarella sijaitseva Singaporen (5,9 milj.as.) kaupunkivaltio on vihreä, lukuisten puistojen kaupunki.

Sentosan saari on mainio paikka viettää leppoisaa päivää lukuisine seikkailupuistoineen, perhospuutarhoineen ja rantaelämän huvituksineen. Kaupunginosista kiehtovimpia ovat Chinatown ja Little India ja Bugis, jossa paikalliset käyvät ostoksilla. Orchard Road on maailmankuulu shoppailukatu, jolla sijaitsevien ostosparatiisien lisäksi sijaitsee myös Singapore National Museum ja Singapore Art Museum. Riversiden alue on mainio paikka lukuisine ravintoloineen ja hienoine näköaloineen.

Siirtomaatyylisen Raffles-hotellin Long Bar on kuuluisan Singapore Sling cocktailin koti ja mukava paikka pistäytyä iltapäivä drinkillä. Aasialainen keittiö koko kirjossaan on tarjolla Singaporessa, tutustu malesialaisen keittiön saloihin ja herkkuihin katukeittiöissä tai kaupungin huippuravintoloissa.

Laiva saapuu joko Sentosa Harbourfront satamaan tai Marina Bay Cruise Centerin terminaaliin, jotka molemmat sijaitsevat keskustan läheisyydessä.

Näytä kohteen risteilyt

Singapore

Pinta-ala:710 km2
Pääkaupunki:Singapore
Rahayksiköt:Singaporen dollari
Kielet:Kiina, Englanti, Malay, Tamili
Väkiluku:5 685 807
Aikaero:UTC+08:00
Puhelimen suuntanumero:+65

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Singapore, Singapore

Katso lisää risteilyhakukoneesta