Penang, Malesia

Malesia

Penang

Penangin saaren George Town (710 000 as.), Malesian toiseksi suurin kaupunki, on mukava ja siisti Unescon maailmanperintölistalla oleva historiallinen kohde. Päiväkävelyn huippukohtiin kuuluu Armenian Street, Pitt Street, Love Lane, Pikku Intia, Esplanadi ja Beach Road.

Täällä sijaitsevat Khoo Kongsi klaanin temppeli, Kapitan Keling moskeija ja Pinang Peranakanin kartano. Kaapelijunalla nousu Penang Hillin kukkulalle tarjoaa mainiot näköalat. Kek Lok Sin Ylimmän autuuden temppeli ja sen läheisyydessä sijaitseva 36,5 metrinen Kuan Yin armon jumalattaren patsas ja lukuisat buddha-patsaat ovat suosittu kohde.

Penang Butterfly – perhosfarmilla kävelet 7000 perhosen keskellä ja 1850 rakennetussa käärmetemppelissä Bayan Lepasin kaupungissa pääset lähikontaktiin vapaana olevien käärmeiden kanssa. Upeat Teluk Duyung (eli Monkey Beach), Muka Head, Pantai Kerachut ja Teluk Kampi rannat sijaitsevat saaren luoteisosassa osana Penangin kansallispuistoa ja Batu Feringhin suurelta rannalta löytyy kaikki palvelut.

Risteilyalukset saapuvat aivan Penangin keskustassa sijaitsevaan Swettenham Pierin terminaaliin.

Näytä kohteen risteilyt

Malesia

Pinta-ala:330 803 km2
Pääkaupunki:Kuala Lumpur
Rahayksiköt:Malesian ringgit
Kielet:Englanti, Malay
Väkiluku:32 365 998
Aikaero:UTC+08:00
Puhelimen suuntanumero:+60

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Penang, Malesia

Katso lisää risteilyhakukoneesta