Keelung, Taipei, Taiwan

Taiwan

Keelung

Taiwanin pääkaupunki Taipei (2,7 milj.as) ja sitä ympäröivä pääkaupunkiseutu (yhteensä 7 milj.as.) ovat laajalle levinnyt metropoli johon tutustuminen vie aikaa.

Keelungin satamakaupungista on 24 kilometriä Taipeihin. Kiertoajelu onkin erittäin suositeltava tapa tutustua kaupunkiin. Vielä muutamia vuosia sitten 101 Building oli maailman korkein rakennus. Tämä 508 metriä korkea pilvenpiirtäjä sijaitsee Taipein liikekeskustassa ja on huikea kokemus näköaloineen.

Lähes pakollisiin nähtävyyksiin kuuluu Sun Yat-sen Memorial Hall, joka on omistettu Taiwanin perustajalle ja on rauhallisempi kuin suosittu Chiang Kai-Shekin vastaava muistorakennus.

Upea The Grand Hotel kuuluu myös monen kierroksen ohjelmistoon kuten Longshanin temppeli ja kaupungin portit. Wanhuan ja Daanin vilkkailla liikealueilla ostosmahdollisuudet ovat loputtomat. Keelungin päänähtävyydet sijaitsevat kaupungin läheisyydessä ja liittyvät luontoon. Keskustassa sijaitseva Dianjin temppeli ja sen ympärille levittäytyvät Miaokoun yömarkkinat ovat kaupunkialueen päänähtävyys.

Laivat jäävät Keelungin keskustassa sijaitsevaan satamaan.

Näytä kohteen risteilyt

Taiwan

Pinta-ala:36 193 km2
Pääkaupunki:Taipei
Rahayksiköt:New Taiwan dollari
Kielet:Kiina
Väkiluku:23 503 349
Aikaero:UTC+08:00
Puhelimen suuntanumero:+886

 

Muutama risteilyesimerkki kohdesatamanaan Keelung, Taiwan

Katso lisää risteilyhakukoneesta