Sviittiasiakkaiden The Retreat -konsepti

Hulppeat lisäpalvelut sviittiasiakkaille

Sviittiasiakkaiden The Retreat ei ole vain paikka, se ei ole pelkästään lisäpalvelu tai enemmän palvelua. Se on kaikkea tätä ja paljon enemmänkin. The Retreat sisältää upeita sviittivaihtoehtoja, sviittiasiakkaiden oman ravintolan sekä ylellisen loungen ja aurinkoterassin. Omistautunut henkilökunta, concierge-tiimi ja hovimestari tekevät kaikkensa varmistaakseen, että lomasi on paras mahdollinen.

The Retreat -aurinkokansi

Ylellisellä aurinkokannella on tilavat oleskelutilat ja muhkeat, tyylikkäät ulkohuonekalut. Kutsuva uima-allas Celebrity Edge -luokan laivoilla ja rentouttava poreallas tai erillinen virkistäytymisallas muiden laivaluokkien laivoilla.

The Retreat -aurinkokannella tarjoilijat tuovat puhtaita pyyhkeitä, juomia ja välipaloja – kaikkea mitä tarvitset nauttiaksesi lomastasi täysillä.

Sviitti-asiakkaiden oma Luminae -ravintola

Sviittiasiakkaiden Luminae-ravintola

Sviittiasiakkaiden oma ravintola on rohkeasti ja tyylikkäästi sisustettu, myös ruoka-annokset on suunniteltu ennakkoluulottomasti. Ravintolan menun vaihtoehtoja ei löydy laivan muista ravintoloista, mukaan lukien Celebrity Cruisesin ruokalähettilään Daniel Bouludin luomat nimikkoannokset.

Daniel Boulud on useiden palkittujen ravintoloiden keittiömestari-omistaja, ja modernin ravintolakulttuurin edelläkävijä. Häntä pidetään yhtenä Amerikan johtavista kulinaarisista auktoriteeteista.

The Retreat -lounge

Tämä ylellinen oleskelutila on lämmin ja kutsuva. Nauti ilmaisista juomista, herkullisista välipaloista ja tyylikkäästä ilmapiiristä, jossa voit rentoutua ja ottaa täyden hyödyn asialleen omistautuneen conciergen palveluista.

Halusitpa sitten lukea uusimman bestsellerin, seurata ajankohtaisia uutisia, katsella urheilua tai vain nostaa jalkasi ylös ja rentoutua, soveltuu siihen The Retreat -lounge erinomaisesti.

Sviittien lisäpalvelut

Kun varaat sviitin Celebrity Cruisesin risteilylle, saat automaattisesti seuraavat lisäpalvelut:

Premium-juomapaketit

Nauti suosikkijuomistasi koko risteilyn ajan. Olitpa sitten sviitissäsi tai rentoutumassa uima-altaalla.

Premium WiFi-yhteydet

Pysy aina yhteydessä, rajoittamattoman Premium WiFi -yhteyden avulla.

Tarjoilupalkkiot

Tarjoilupalkkiot sisältyvät automaattisesti kaikkiin We Love Cruisesilta ostettuihin Celebrity Cruisesin risteilyihin.

Käyttörahaa laivalle

Käyttörahan laivalle voit hyödyntää kuten haluat. Ehkäpä tuliaisiin, kylpylähoitoihin tai johonkin erikoisravintoloista? Sinun valintasi.