Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

Azamara Club Cruises

 

Rento ja tyylikäs Boutique-varustamo


Azamara Club Cruises on Royal Caribbean Cruisesin Boutique-tyylinen varustamo jossa palvelutaso on korkealla; henkilökuntaa laivoilla on noin 400 ja matkustajia enintään 694. Sisustus laivoilla on tyylikästä ja hillittyä. Varustamon laivat pääsevät kokonsa puolesta pienempiinkin satamiin joihin suuren kokoluokan laivoilla ei ole asiaa. Laivat ovat usein laiturissa aivan kaupunkien keskustassa tarjoten näin upeat puitteet kohteisiin tutustumiselle. Toisinaan satamissa yöpyvät laivat mahdollistavat myös tutustumisen kohdesataman yöelämään.

Azamaran risteilyt ovat ns. All-Inclusive, eli risteilyn hintaan sisältyy alkoholijuomat. Kalliimmista merkkialkoholituotteista maksetaan pieni lisämaksu, mutta ns. perusalkoholit (vodka, gin, viski, rommi jne…) kuuluvat hintaan kuten myös oluet ja viinit.

Retkitarjonta on laaja ja tasokas. Yli 7 pvn risteilyillä varustamo tarjoaa maksuttomia, upeasti järjestettyjä "AzAmazing Evening" -erikoisiltoja kohteissa. Azamaran rauhallinen, intiimi ja Casual-ilmapiiri on selvästi aikuisempaan makuun eikä juurikaan lapsiperheiden suosiossa.

Katso tarkemmat laivakohtaiset aktiviteetit ja palvelut laivojen omilta alasivuilta.

 

 

Royal Caribbean International

2 kaunista, pientä ja intiimiä laivaa


400 henkilökuntaa & 694 matkustajaa per laiva


Tutustu varustamon sähköisiin esitteisiin


Azamara Club Cruisesin laivat

Azamara Journey

Azamara Pursuit

Azamara Quest


Varustamon englanninkieliset nettisivut

www.azamaraclubcruises.com