Toimintaa lapsille ja nuorille – We Love Cruises

 

Toimintaa lapsille ja nuorille

 

Royal Caribbean – paljon mukavaa lapsille ja nuorille


Royal Caribbeanilla on kerhoja kaikenikäisille lapsille

Royal Caribbean -risteilyillä myös lapset voivat kokea elämänsä parhaan loman. Adventure Ocean, Adventure Beach ja The Teen Center mahdollistavat unohtumattoman seikkailun.

Adventure Ocean

Adventure Ocean -ohjelma on käytössä jokaisella risteilyaluksella ja se on erityisesti tarkoitettu viihdyttämään lapsia. Ohjelmat on suunniteltu lasten ikä huomioon otettuna.

 • Royal Babies (6–18 kuukautta)
 • Royal Tots (18–36 kuukautta)
 • Aquanauts (3–5 -vuotiaat ilman vaippoja)
 • Explorers (6–8 -vuotiaat)
 • Voyagers (9–11 -vuotiaat)
 • Navigator (12–14 -vuotiaat)
 • Teens (15–17 -vuotiaat)

Sekä laivalle että maihin on suunniteltu hauskaa tekemistä, jota ohjaa ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikilla Adventure Ocean -ohjaajilla on kasvatustieteen tai jokin muu lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sopiva korkeakoulututkinto, erityisosaamista sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi kaikilla ohjaajilla on ensiapu- ja hengenpelastuskoulutus.

 

Royal Caribbeanin arcade pelihalli

 

Royal Caribbeanin teinien olohuone

The Teen Center

Royal Caribbeanilla tiedetään, että jokainen vieras kaipaa omaa paikkaa ja tilaa, varsinkin teini-ikäiset. Teini-ikäisille on tarjolla omat tyylikkäät oleskelutilat, jossa on tarjolla mm. pelejä, musiikkia ja oma tanssilattia.

Adventure Family

Mukavaa ohjattua toimintaa, johon koko perhe voi osallistua: karaokea, rullaluistelua, kivoja rantakilpailuja sekä paljon muuta.

Lastenvahti

Laivoilta löytyy myös tuntihintainen lastenvahti kello 20.00 ja 02.00 välillä. Lastenvahdit hoitavat yli vuoden ikäisiä lapsia joko ryhmähoidossa tai omassa hytissä. Sen lisäksi isommille lapsille on 20.00–02.00 auki oma Late Night Party Zone, jossa lapset ovat lastenvahdin valvonnassa. Alue on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille.

Lastenvahdin hinta hyttiin varattuna on noin USD 8–10/tunti.

Lasten menu

Laivoilla on lapsille omat ruokalistat heidän lempiruokiaan kuten pizzaa, hampurilaisia, makkaroita ja muuta. Lapsille on tarjolla mehu- ja virvoitusjuomapaketti jossa maksamalla kiinteän hinnan lapsella on mahdollisuus nauttia mutkattomasti erilaisia juomia koko risteilyn ajan. Lapsille järjestetään myös omia erikoispäivällisiä, missä he voivat syödä ystäviensä ja Adventure Ocean -ohjaajien kanssa.

Lastensängyt vauvaikäisille

Vauvaikäisille on sänkyjä laivoilla. Omat vauvanruoat suosittelemme varaamaan mukaan pienimmille risteilyvieraille.

HUOM! Alle 6-kuukauden ikäiset lapset eivät voi osallistua Royal Caribbeanin risteilyille

 

Celebrity Cruises -risteilyillä viihtyvät kaikki


Vaikka Celebrity Cruises -risteilyt ovatkin hieman aikuisempaan makuun, on laivoilla silti hienosti huomioitu myös lapset.

Fun Factory -ohjelma on käytössä jokaisella risteilyaluksella ja se on erityisesti tarkoitettu viihdyttämään lapsia. Ohjelmat on suunniteltu lasten ikä huomioon otettuna.

 • Shipmates (3–5 -vuotiaat ilman vaippoja)
 • Cadets (6–8 -vuotiaat)
 • Ensigns (9–11 -vuotiaat)
 • X Club Teens (12–17 -vuotiaat)

Sekä laivalle että maihin on suunniteltu hauskaa tekemistä, jota ohjaa ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikilla Fun Factory -ohjaajilla on kasvatustieteen tai jokin muu lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sopiva korkeakoulututkinto, erityisosaamista sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi kaikilla ohjaajilla on ensiapu- ja hengenpelastuskoulutus.

Celebrity Cruisesilla lapset pääsevät mm. askartelemaan

Celebrity Cruisesilla voi yöpyä tähtitaivaan alla

Celebrity Cruises arcade pelihalli

X Club Teens

Celebrity Cruises tietää, että jokainen vieras kaipaa omaa paikkaa ja tilaa, varsinkin teini-ikäiset. Teini-ikäisille on tarjolla omat tyylikkäät oleskelutilat, jossa on tarjolla mm. pelejä, musiikkia ja oma tanssilattia.

Lastenvahti

Laivoilta löytyy myös tuntihintainen lastenvahti kello 20.00 ja 02.00 välillä. Lastenvahdit hoitavat yli vuoden ikäisiä lapsia joko ryhmähoidossa Fun Factory -tiloissa tai omassa hytissä.
Lastenvahti maksaa USD 8–19/tunti.

Lasten menu

Laivoilla on lapsille omat ruokalistat heidän lempiruokiaan kuten pizzaa, hampurilaisia, makkaroita ja muuta.

Lapsille on tarjolla mehu- ja virvoitusjuomapaketti, jossa maksamalla kiinteän hinnan, lapsella on mahdollisuus nauttia mutkattomasti erilaisia juomia koko risteilyn ajan.

Lapsille järjestetään myös omia erikoispäivällisiä, missä he voivat syödä ystäviensä ja Fun Factory -ohjaajien kanssa.

Lastensängyt vauvaikäisille

Vauvaikäisille on sänkyjä laivoilla. Omat vauvanruoat suosittelemme varaamaan mukaan pienimmille risteilyvieraille.

HUOM! Alle 6-kuukauden ikäiset lapset eivät voi osallistua Celebrity Cruisesin risteilyille

 

Azamara Club Cruises – risteilyt aikuiseen makuun


Azamara Club Cruises risteilyt eivät sovellu lapsiperheille. Laivoilla ei ole lasten omia tiloja tai koulutettua henkilökuntaa lapsia varten.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot