Tutustu risteilyihin – We Love Cruises

 

Tutustu risteilyihin

Mikä on risteily?


Royal Caribbean - Oasis of the Seas

Risteily sopii kaiken ikäisille. Risteilyllä asut uivassa lomahotellissa, pakkaat tavarasi vain kerran ja saavut uuteen satamaan lähes joka päivä. Näistä elementeistä syntyy täydellinen lomakokemus. Edustamiemme varustamoiden risteilylaivasto on modernein ja kehittynein sekä yksi maailman suurimmista. Yhteensä 39 laivaa vievät sinut ympäri vuoden lähes 300 maailman kiinnostavimpaan ja eksoottisimpaan lomakohteeseen. Risteilylle voit valita lukuisasta määrästä erilaisia hyttejä, aktiviteetteja, ruokapaikkoja ja viihdettä – suurin osa vaihtoehdoista kuuluu matkan hintaan.

 

Mitä risteilyn hintaan kuuluu?


Seuraavat palvelut kuuluvat risteilyn hintaan: Risteily ja hyttipaikka kahden hengen hytissä, kaikki ateriat laivalla, viihdeohjelmat ja aktiviteetit, pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut. Huonepalvelu. Royal Caribbeanin laivoilla huonepalvelu on maksutonta klo 05.00–24.00. Yöllä 24.00–05.00 välillä huonepalvelusta peritään USD 3,95 palvelumaksu. Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan.

Jollei toisin ole sovittu, seuraavat palvelut ja tuotteet eivät kuulu risteilyn hintaan: Lennot matkakohteeseen ja takaisin, retket ja henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, maksulliset erikoisravintolat,  pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa), hotellimajoitus, kuljetukset, matkavakuutukset. Sama koskee kaikkia palveluita ja toimintoja, joita ei ole selvästi esitetty matkan hintaan kuuluvaksi. Pakolliset tarjoilupalkkiot lasketaan automaattisesti risteilyn hintaan kuuluviksi – veloitetaan risteilymaksun yhteydessä noin 12 euroa risteilypäivältä. Jos haluat maksaa pakolliset palvelumaksut vasta laivalla, ilmoita se risteilyä varatessasi.

 

Ketkä lähtevät risteilyille?


Risteilyloma tarjoaa elämyksiä kaikille iästä ja elämänvaiheesta riippumatta. Risteilymatkat sopivat jokaiselle, ja niihin osallistuu yhtä paljon miehiä kuin naisia.

Risteilymatkustajien keski-ikä on noin 38–42 vuotta. Lyhyemmillä, 3–5 päivän risteilyillä keski-ikä on hieman matalampi ja pitkillä, yli 10 päivän risteilyillä taas vastaavasti korkeampi. Risteilyillä käy myös lapsiperheitä, jotka nauttivat useista aktiviteeteista ja lastenohjelmista laivalla sekä vierailuista lukuisissa satamissa. Risteily on lapsiperheille todella helppo ja mukava tapa matkustaa!

Risteilymatkustajat ovat aktiivisia matkustajia, jotka haluavat lomamatkansa kohtuulliseen hintaan. He odottavat matkaltaan viihdettä, seikkailuja, rentoutumista sekä tyyliä ja laatua.

Risteily on todella helppo ja huoleton lomamuoto! Esimerkiksi lähes puolet (48%) Royal Caribbeanin risteilymatkustajista on ollut jollain risteilyllä jo aiemmin ja heistä 25% on risteillyt Royal Caribbeanin laivoilla.

 

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot