Atlantin ylitys – We Love Cruises

 

Atlantin ylitys

Atlantin ylitykset ovat rentoutujan unelmaloma. Risteilyillä voi parhaimmillaan olla jopa seitsemän meripäivää peräkkäin, näin aikaa on kattavasti laivasta nauttimiselle sekä täydelliselle rauhoittumiselle. Risteilyt ovat keskimäärin 14 päivän mittaisia.

Laivat vaihtavat kesäkaudella risteilyaluetta Karibialta Eurooppaan, ja tästä syystä tulevat Atlantin yli. Sama tapahtuu taas päinvastoin kun talvikausi lähestyy. Kulkiessa idästä länteen ovat vuorokaudet usein 25 tunnin mittaisia, kun taas lännestä itään 23 tuntisia.

Atlantin ylityksiä on pohjoista- ja eteläistä reittiä, yleisesti ottaen eteläinen reitti on lämpimämpi ja vähemmän tuulinen, ja sisältää enemmän meripäiviä. Pohjoisella reitillä saatat päästä vierailemaan Skotlannissa, Islannissa ja jopa Grönlannissa. Eteläisellä reitillä saatetaan käydä Azoreilla, Madeiralla tai Kanariansaarilla.

Risteilyt lähtevät Euroopan päässä Kööpenhaminasta, Barcelonasta, Southamptonista, Roomasta ja Lissabonista. Lähdöt USAn puolelta Ft. Lauderdalesta, Miamista, New Yorkista, Tampasta ja San Juanista.

Risteilyjen alku- ja loppupäissä on useimmiten muutamia maakohdepäiviä, Euroopassa mm. Gibraltar, Lissabon, Barcelona, Malaga ja USAssa suosittuja Karibian saaria mm. Bahama, Bermuda, St. Maarten ja St. Thomas.

Tiesitkö muuten että Atlantin keskisyvyys on yli kolme kilometriä, mutta mikäli Atlantin keskellä kulkevaa merenalaista vuorijonoa (Atlantin keskiselänne) ei huomioida, on keskisyvyys jopa yli viisi kilometriä.
Atlantin syvin kohta sijaitsee Puerto Ricon haudassa jolloin syvyyttä on jopa 8605 metriä, huikeaa!

Atlantin ylitys on helppo ja mukava vaihtoehto lentämiselle tullessa Floridasta Suomeen. Nämä risteilyt ovatkin suhteessa muihin useimmiten kaikista edullisimpia!

Googlen tarjoamia kuvia kohteesta Atlantin ylitys


Atlantin ylitys kartalla


Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot