12 pv Eteläisen Amerikan risteily Buenos Airesista - Celebrity Infinity

12 päivän Eteläisen Amerikan risteily Buenos Airesista – Celebrity Infinity

Tällä kahdentoista päivän risteilyllä voit kokea latinalaisen kulttuurin ja Tangon sekä alkuperäiskansat ja upean runsaan luonnon. Risteilyn runsaat neljä meripäivää tarjoavat tervetulleen rentoutuksen ja tilaisuuden nauttia täysipainoisesti laivan aktiviteeteista ja palveluista kohdesatamapäivien välillä.

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 1.
Buenos Aires (Argentiina)Buenos Aires (Argentiina)
Lähtösatama
21.12.2022
18:45

Buenos Aires (Argentiina)

Buenos Aires (Argentiina)

Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin (3 milj.as.) keskus on monen mielestä Florida Streetin kävelykatu Microcentron kaupunginosassa. San Telmo mukulakivisine katuineen ja siirtomaatyylisine taloineen ja La Boca, kaupungin värikkäin kaupunginosa kannattaa nähdä päivänvalossa. Almagrossa sijaitsevat useat edulliset katuravintolat ja Boedo on tulisen argentiinalaisen tangon tyyssija kahviloineen ja tanssipaikkoineen. Polkupyöräretket ovat suosittuja tasaisen kaupungin soveltuessa niihin mainiosti. Nähtävää tässä kaupungissa riittää. Argentiina on liharuokien ystävien paratiisi ja paikallinen viini kruunaa aterian. Satama sijaitsee Rio de la Platan rannalla keskustan läheisyydessä, suosittelemme kuitenkin ilmaisten sukkulabussien tai taksin käyttöä.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Buenos Aires (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 2.
Montevideo (Uruguay)Montevideo (Uruguay)
Satamassa
22.12.2022
08:00 – 18:00

Montevideo (Uruguay)

Montevideo (Uruguay)

Uruguayn eteläkärjessä sijaitsevan Montevideon (1,33 milj.as.) rantaa mukaileva 22 km pituinen La Rambla rantakatu on suosittu kohtauspaikka kahviloineen, kalastajine ja lenkkeilijöineen. Kaupunki on Etelä-Amerikan turvallisimpia ja ihmiset ystävällisiä. Keskustassa voi kävellen tutustua nähtävyyksiin kuten Mercado de los Artisanosin käsityöläistoriin jonka sanotaan olevan mantereen parhaita. Solis-teatteri ja Palacio Salvo Plaza de la Independencialla ovat kaupungin tunnetuimpia rakennuksia. Näiden lähistöllä Calle Policia Viejalla sijaitsee vuonna 2005 pystytetty seksuaalisen monimuotoisuuden monumentti joka kertoo tämän maan vapaamielisestä ilmapiiristä. Satama sijaitsee hiukan keskustan ulkopuolella.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Montevideo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 3.
Kuva tulossa.Punta Del Este (Uruguay)
Yhteysalus (Tender)
23.12.2022
07:00 – 16:00

Punta Del Este (Uruguay)

Punta Del Este on pieni (10 000 as.) kaupunki jonka asukasmäärä moninkertaistuu matkailukauden aikana. Gorlero Avenuen varrelta löytyy niin kasinot, ravintolat kuin galleriatkin. Nykytaiteen museo Rallin laajat ja laadukkaat latinalaisen Amerikan taiteen kokoelmat sisältävät mm. Salvador Dalin töitä. Carlos Páez Vilarón, kuuluisan maalarin ja kuvanveistäjän entinen koti Casapueblo sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja on yksi suosituimpia vierailukohteita. Muita ovat vierailu Isla de Lobosin merileijonien saarella ja retket viini- ja oliivitiloille. Parillada, uruguaylainen grillattu ruoka on herkullista! Laiva ankkuroituu kaupungin edustalle. Maihinnousu tapahtuu yhteysaluksilla n. 10 korttelia kaupungin ydinkeskustan ulkopuolelle.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Punta Del Este (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 4.
merellämerellä
24.12.2022

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 5.
Kuva tulossa.Puerto Madryn (Argentiina)
Satamassa
25.12.2022
08:00 – 17:00

Puerto Madryn (Argentiina)

Valdésin niemimaalle saapuvien matkailijoiden tukikohtana toimiva Puerto Madryn (94 000 as.) sijaitsee suojaisan Golfo Nuevon lahden rannalla. Kaupungissa on suuri ostoskeskus ja sen ympäristö onkin mukavaa aluetta. Retket kaupungin ulkopuolelle keskittyvät meriretkiin, valaiden ja pingviinien tarkkailuun. Retki Unescon maailmanperintölistalla olevalle Valdésin niemimaalle on taatusti unohtumaton elämys huikeine maisemineen ja niin maa- kuin vesieläimistöineen. Maihinnousu tapahtuu Altin satamassa noin kuusi kilometriä Puerto Madrynistä.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Puerto Madryn (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 6.
merellämerellä
26.12.2022

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 7.
Kuva tulossa.Cape Horn (Chile)
27.12.2022
17:00 – 19:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Cape Horn (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 8.
Ushuaia (Argentiina)Ushuaia (Argentiina)
Yhteysalus (Tender)
28.12.2022
07:00 – 16:30

Ushuaia (Argentiina)

Ushuaia (Argentiina)

Maailman eteläisin kaupunki (57 000 as.) on vilkas kauttakulkupaikka Tierra Del Fuegon kansallispuistoon ja Lapataia Bay-lahdelle. Huikaisevien maisemien puistoon pääsee ”Maailmanlopun junalla” tai maanteitse. Beaglen kanaali on merenelämästä nauttiville tutustumisen arvoinen kohde. Kaupungissa on muutamia museoita ja hyviä ravintoloita. Satama sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä alle 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Ushuaia (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 9.
Punta Arenas (Chile)Punta Arenas (Chile)
Yhteysalus (Tender)
29.12.2022
10:30 – 20:00

Punta Arenas (Chile)

Punta Arenas (Chile)

Chilen eteläkärjessä sijaitse Punta Arenas (130 000 as.) on yksi suosituimmista lähtöpaikoista Antarktiksen matkoille. Keskustan katedraali ja Sara Braunin vanha palatsi ovat suosituimpia vierailukohteita aivan keskustassa sijaitsevan rauhallisen ja kauniin hautausmaan lisäksi. Nao Victoria Merimuseossa on täysimittaiset kopiot tutkimusmatkailijoiden Ferdinand Magallanesin ja Ernest Shackletonin aluksista. Museo sijaitsee keskustan ulkopuolella. Täällä kannattaa osallistua retkelle tutustuen kondorikotkien elämään tai vaikkapa pingviineihin. Laiva ankkuroituu kaupungin edustalle ja maihinnousu tapahtuu yhteysaluksilla.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Punta Arenas (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 10.
Kuva tulossa.Strait Of Magellan
30.12.2022

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Strait Of Magellan (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 11.
merellämerellä
31.12.2022

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 12.
merellämerellä
01.01.2023

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 13.
Valparaiso (Chile)Valparaiso (Chile)
Paluusatama
02.01.2023
05:00

Valparaiso (Chile)

Valparaiso (Chile)

120 km pääkaupunki Santiagosta sijaitseva Valparaiso (300 000 as.) on mäkinen ja vilkas suurkaupunki. Ajelu raidehissillä jyrkässä mäessä kuuluu lähes pakollisiin kokemuksiin. Paseo Gervasonin kaupunginosa on mukava kävelykohde katutaiteineen ja graffiteineen. Monet niin perinteiset kuin trendikkäätkin ravintolat sijaitsevat täällä. La Sebastiana oli kuuluisan kirjailija Pablo Nerudan koti Cerro Bellavistan viihtyisässä kaupunginosassa ja toimii nykyisin museona. Retki kaupungin ulkopuolella sijaitseville viinitiloille on erinomainen päiväretkikohde. Satama sijaitsee kaupungin keskustassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Valparaiso (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot