10 pv Aasian risteily Naritasta (Tokyo) - Quantum of the Seas

10 päivän Aasian risteily Naritasta (Tokyo) – Quantum of the Seas

Tällä kymmenen päivän risteilyllä koet aasian eksotiikkaa rauhallisista rannoista sykkiviin kaupunkeihin. Aasia on myös kulinaristin ilo, herkullisten ruokien aarreaitta ja katukeittiöiden koti. Risteilyn kaksi meripäivää tarjoavat tervetulleen hengähdyksen ja tilaisuuden nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista kohdesatamapäivien välillä.

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 1.
Kuva tulossa.Tokyo (Narita, Japani)
Lähtösatama
05.04.2021
17:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Tokyo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 2.
merellämerellä
06.04.2021

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 3.
Kuva tulossa.Muroran (Sapporo, Japani)
Satamassa
07.04.2021
08:00 – 19:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Muroran (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 4.
Kuva tulossa.Hakodate (Japani)
Satamassa
08.04.2021
08:00 – 18:00

Hakodate (Japani)

Hokkaidon etelärannikolla sijaitsevan Hakodaten (280 000 as.) kuuluisin nähtävyys on näköala Hakodateyamalta eli Hakodate vuorelta. Sitä pidetään yhtenä maailman kolmesta upeimmasta kaupunkinäköalasta Hong Kongin ja Napolin ohella. Hakodateyamalla sijaitsee myös Tsugarun linnoitus. Motomachin kaupunginosassa sijaitsee Hakodaten vanhimmat rakennukset ja useita kirkkoja ja temppeleitä, mm. Gokokun pyhäkkö. Vieraile Akarengassa sijaitsevassa Hakodate Bier Hallissa tutustumassa japanilaisiin oluihin ja tutustu kaupungin kuuluisiin kalaruokiin ja etenkin kalmariannoksiin. Laiva saapuu hiukan keskustan ulkopuolelle, Minatocho Pierille. Satamasta on sukkulabussikuljetus keskustaan.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Hakodate (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 5.
Kuva tulossa.Akita (Japani)
Satamassa
09.04.2021
08:00 – 17:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Akita (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 6.
Kuva tulossa.Kanazawa (Japani)
Satamassa
10.04.2021
09:00 – 18:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Kanazawa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 7.
Kuva tulossa.Sakaiminato (Japani)
Satamassa
11.04.2021
09:00 – 17:00

Sakaiminato (Japani)

Honshun saarella sijaitsevat Sakaiminato (35 000 as.) on tunnettu Kitaro-manga sarjakuvan piirtäjän Shigeru Mizukin kotikaupunkina. Tämä Pokemonin ohella kenties Japanin tunnetuin sarjakuvahahmo löytyy ympäri kaupunkia, Shigeru Mizuki-museon ohella esimerkiksi Mizuki Shigeru Roadin varrella sijaitsee yli 130 pronssipatsashahmoa. Sakaiminaton vanhasta puisesta majakasta avautuu mainiot näköalat kirsikkapuiden täyttämään Sakai Dabai puistoon. Alueen herkulliset lumiravut ovat kuuluisia ja Matsuba Gani annos (soijakastikkeen, viinietikan ja sokerin kera) sekä Oba Gani (misokeitossa kananmunan kera) ovat kuuluisimmat annokset. Tuliaisiksi Kitaro hahmoon liittyvät ostokset ovat suosittuja, etenkin lapsille ja lapsenmielisille. Sakaiminaton satama sijaitsee noin 5 kilometriä keskustan ulkopuolella.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Sakaiminato (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 8.
Busan (Etelä-Korea)Busan (Etelä-Korea)
Satamassa
12.04.2021
07:00 – 16:00

Busan (Etelä-Korea)

Busan (Etelä-Korea)

Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki Busan (3,5 milj.as) sijaitsee maisemallisesti kauniissa paikassa. Ympäröivät vuoret ja laaksot aiheuttavat sen, että kaupunki on jakautunut eri osiin ja liikkuminen vie aikaa. Beomeosan ja Yonggungsa ovat Korean suosituimpia temppeleitä, Gamcheonin Kulttuurikylä ja Busan Tower näköaloineen ovat mukavia paikkoja päivän viettoon. Nampodongissa sijaitsee kaupungin varsinainen keskusta ja modernista Haeundaesta löydät huikean uimarannan kaikkine palveluineen. Täällä myös mainioita ravintoloita ja kasinoita. Kiertoajelu tässä mukavassa kaupungissa on kätevin tapa tutustua sen moniin nähtävyyksiin. Laiva saapuu Mipo Ferry terminaaliin, joka sijaitsee n. 30 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Busan (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 9.
Kuva tulossa.Kumamoto (Japani)
Satamassa
13.04.2021
07:00 – 15:00

Kumamoto (Japani)

Kumamoton kaupungin (740 000 as.) tunnus on sen kuuluisa linna. Sitä pidetään yhtenä Japanin kauneimmista mutta se vaurioitui pahoin vuoden 2016 maanjäristyksessä. Fujisaki Hachimangun pyhäkkö, Honmyo-Jin temppeli, Suizenjin puutarha aivan kaupungin keskustassa ovat päänähtävyyksiä. Kumamoton kaupungintalon katolla sijaitsevalta näköalatasanteelta avautuu mainio näköala kaupunkiin ja linnalle. AUNE Kumamoto on aivan keskustassa sijaitseva suuri ostoskeskus. Läheinen aktiivinen tulivuori Aso ja sen lähialueet tarjoavat kuumia lähteitä ja upeita maisemia. Satama sijaitsee n. 10 km Kumamoton kaupungista.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Kumamoto (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 10.
merellämerellä
14.04.2021

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 11.
Kuva tulossa.Tokyo (Narita, Japani)
Paluusatama
15.04.2021
06:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Tokyo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot