8 pv Havaijin risteily Vancouverista - Celebrity Eclipse

8 päivän Havaijin risteily Vancouverista – Celebrity Eclipse

Tällä kahdeksan päivän risteilyllä koet häikäisevän kauniit tuliperäiset saaret tulivuorineen, rantoineen ja luonnonpuistoineen. Risteilyn runsaat neljä meripäivää tarjoavat tervetulleen rentoutuksen ja tilaisuuden nauttia täysipainoisesti laivan aktiviteeteista ja palveluista kohdesatamapäivien välillä.

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 1.
Vancouver (British Columbia)Vancouver (British Columbia)
Lähtösatama
12.04.2020
17:30

Vancouver (British Columbia)

Vancouver (British Columbia)

Luonnonkauniilla paikalla meren ja vuorten välissä sijaitseva Vancouver (610 000 as.) on useiden Alaskan risteilyjen lähtö- tai loppusatama. Suur-Vancouverin alueella on yhteensä 2,6 milj. asukasta ja palveluiden tarjonta sen mukaista. Kaupunki tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja harrastuksiin. Gastown-Chinatownin alue on trendikäs ja Stanley Parkin puistoalueella on useita kahviloita ja ravintoloita kera upeiden maisemien. Canada Place risteilyterminaali sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja Ballantynes-terminaali n. 3 km keskustan ulkopuolella.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Vancouver (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 2.
merellämerellä
13.04.2020

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 3.
merellämerellä
14.04.2020

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 4.
merellämerellä
15.04.2020

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 5.
merellämerellä
16.04.2020

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 6.
Kuva tulossa.Hilo (Havaiji)
Satamassa
17.04.2020
11:30 – 20:00

Hilo (Havaiji)

Mukava Hilo (45 000 as.) on kävelyyn sopiva kaupunki ja Bayfrontin ja Downtownin alueilla viettää helposti päivän. Bayfrontissa Pacific Tsunami Museum on käymisen arvoinen paikka. Akaka Falls State Parkin vesiputoukset, Macadamia-pähkinäfarmit, ja Kilauean tulivuori. Siihen voi tutustua niin halutessa vaikkapa maastopyöräillen tai Halemaumaun kraatterissa patikoiden. Kilauea on Unescon maailmanperintökohde. Macadamia-pähkinät ovat yksi alueen suurista vientituotteista. Surffaus on suosituin vesiurheilulaji. Hilon satama sijaitsee hiukan keskustan ulkopuolella.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Hilo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 7.
Kuva tulossa.Kailua Kona (Havaiji)
Yhteysalus (Tender)
18.04.2020
07:00 – 18:00

Kailua Kona (Havaiji)

Kailua (12 000 as.) toimii monelle retkien lähtöpaikkana upealle Konan saarelle. Kaupunki on hiljainen mutta sen yöelämä on vilkasta. Päivisin täällä kannattaa osallistua retkelle tutustumaan paikalliseen suklaan- ja kuuluisan Kona-kahvin tuotantoon omistajien opastuksella unohtamatta paikallista saippuan valmistusta. Retket Holoholon kraattereille Hualalain rinteille tai Mauna Loan mahtavalle tulivuorelle ovat ikimuistoisia kokemuksia. Täällä voit osallistua myös veneretkille upeisiin merellisiin maisemiin. Risteilyalus jää redille ja maihinnousu tapahtuu yhteysaluksilla Kailuan rantaan.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Kailua Kona (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 8.
Maui (Lahaina, Havaiji)Maui (Lahaina, Havaiji)
Yhteysalus (Tender)
19.04.2020
07:00 – 23:00

Maui (Lahaina, Havaiji)

Maui (Lahaina, Havaiji)

Pienessä Lahainassa (12 000 as.) on ostospaikkoja ja vilkas yöelämä mutta varsinaiset nähtävyydet sijaitsevat sen ympäristössä. Ka’anapali Beach on yksi Havaijin upeimpia rantoja ja päivä vierähtää siellä nopeaan. Kohokohta monelle on retki Haleakalan kansallispuistoon. Haleakalan huippu nousee kolmen kilometrin korkeuteen merenpinnasta. Näköalat ovat uskomattomat niin kraatteriin kuin ympäröivään maastoonkin. Laiva jää redille kaupungin sataman läheisyyteen ja maihinnousu tapahtuu kaupungin keskustan rantaan.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Maui (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 9.
Honolulu (Oahu, Havaiji)Honolulu (Oahu, Havaiji)
Paluusatama
20.04.2020
08:00

Honolulu (Oahu, Havaiji)

Honolulu (Oahu, Havaiji)

Suuri, kaunis ja turvallinen Honolulu (402 000 as. / metropoli 955 000 as.) on myös yhden maailman tunnetuimmista rannoista, Waikikin, kotikaupunki. Waikikissa sijaitsee myös suuri Aquarium. Pearl Harborin taistelun muistomerkkiä, USS Arizonaa, käy vuosittain katsomassa yli kaksi miljoonaa henkilöä. Suosittuja kohteita ovat myös kaupungin useat galleriat, museot ja Yhdysvaltain seitsemänneksi suurin ostoskeskus Ala Moana Center. Ruuista kannattaa kokeilla Kalua- porsasta, Lomi-lohta ja Chicken Long Ricea. Risteilyterminaali sijaitsee kaupungin keskustassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Honolulu (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)



Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot