9 pv läntisen Euroopan risteily Southamptonista - Azamara Journey

9 päivän läntisen Euroopan risteily Southamptonista – Azamara Journey

Tällä yhdeksän päivän risteilyllä koet hurmaavia läntisen Euroopan alueen kaupunkeja helposti laiva hotellinasi. Risteilyn yksi meripäivä tarjoaa hengähdyksen kohdesatamien välille.

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 1.
Southampton (Englanti)Southampton (Englanti)
Lähtösatama
27.08.2019
17:00

Southampton (Englanti)

Southampton (Englanti)

Yksi maailman kuuluisimpia satamakaupunkeja, Southampton (260 000 as.) elää edelleen merenkulusta. Historiaan liittyen nouse kaupungin muurille maisemia katsomaan tai vieraile Maritime Museumissa tutustumassa merenkulun ja Titanicin ja muiden risteilijöiden historiaan. Vierailtuasi Tudor House museossa ja sen kukoistavassa puutarhassa, kannattaa vaikka piipahtaa Tudorin aikaisessa pubissa, Red Lionissa, High Streetillä. Pubeja kaupungissa riittää! Southampton on loistopaikka myös ostoksille ja West Quayn, Barlgaten ja Marlandsin ostoskeskuksista löydät liikkeitä laidasta laitaan. Suuri satama sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Southampton (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 2.
Kuva tulossa.St. Malo (Ranska)
Yhteysalus (Tender)
28.08.2019
08:00 – 17:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen St. Malo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 3.
Kuva tulossa.Belle-Île (Ranska)
Yhteysalus (Tender)
29.08.2019
11:00 – 17:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Belle-Île (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 4.
Kuva tulossa.Bordeaux (Ranska)
Satamassa
30.08.2019
09:00

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Bordeaux (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 5.
Kuva tulossa.Bordeaux (Ranska)
Satamassa
31.08.2019

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Bordeaux (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 6.
Kuva tulossa.Bordeaux (Ranska)
Satamassa
01.09.2019
08:30

Kohteen esittelyteksti tulossa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Bordeaux (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 7.
Bilbao (Espanja)Bilbao (Espanja)
Satamassa
02.09.2019
08:00 – 22:00

Bilbao (Espanja)

Bilbao (Espanja)

Herkuttelijoiden paratiisinakin tunnettu Bilbao (355 000 as.) tarjoaa kulinaarisia elämyksiä aina pintxoista eli tapaksista turska- ja kinkkuruokalajeihin. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on Frank Gehryn suunnittelema Guggenheim museo, jonka kokoelmissa on esillä mm. Picasson, Miron ja Warholin töitä. Toinen merkittävä museo on valtava La Ría merimuseo. Alhondiga on vanha rakennus, joka sai uuden ilmeen Philippe Starckilta ja tunnetaan nykyään nimellä Iñaki Azkuna. Sieltä löytyy mm. useita ravintoloita, kirjasto, elokuvateatteri ja jopa lasipohjainen uima-allas. Etxebarrian puistosta aukeaa huokeat näköalat ja vanhan kaupungin seitsemän katua ovat tutustumisen arvoiset. Risteilysatama sijaitsee Getxon kaupungissa, noin 15 kilometriä Bilbaosta. Getxossa on mukava rantabulevardi ja hyviä uimarantoja. Bilbaoon on hyvä yhteys metrolla.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Bilbao (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 8.
Kuva tulossa.Gijon (Espanja)
Satamassa
03.09.2019
08:00 – 20:00

Gijon (Espanja)

Biskajan lahden rannalla sijaitseva Gijón (277 000 as.) on oiva paikka rentoutua. Kaupunki on tunnettu lukuisista vesiterapioita tarjoavista kylpylöistään, uimarannoistaan kuten San Lorenzosta. Gijón on myös tunnettu laadukkaista kaupoistaan ja onkin hyvä paikka suorittaa ostoksia. Keskusta on täynnä ostoskatuja. LABoral City of Culture on taiteen ja kulttuurin keskittymä vanhassa yliopistorakennuksessa. Asturiaksen ruokakulttuuri on herkullista ja täällä kannattaakin nauttia merenelävistä, paikallisesta siideristä ja etenkin leivonnaisista. Kaupungissa on asukaslukuun nähden enemmän leipomoita kuin missään muualla Espanjassa. El Muselin satama sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta ja liikenne hoidetaan sukkulabusseilla.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Gijon (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 9.
merellämerellä
04.09.2019

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 10.
Lissabon (Portugali)Lissabon (Portugali)
Paluusatama
05.09.2019
07:00

Lissabon (Portugali)

Lissabon (Portugali)

Lissabon (550 000 as.) on kuin tehty vaelteluun kaupungissa. Aja jyrkkiä rinteitä vanhalla raitiovaunulla numero 28, eksy Alfaman, kaupungin vanhimman osan, labyrinttimaisille pikku kujille, käy Santa Luzian näköala tasanteella ja nauti piknik jossain kaupungin upeista puistoista, vaikka mahtavassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Bairro Altosta löydät aitoja paikallisia ravintoloita. Vieraile läheisessä Belemin tornissa tai upeassa Unescon maailmanperintökohteessa, Sintrassa, vain 40 minuutin matkan päässä. Cascaisin ja Estorilin suositut lomakohteet sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä. Risteilyterminaali sijaitsee kaupunkialueella hiukan keskustan ulkopuolella.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Lissabon (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot