7 päivän läntisen Välimeren risteily Roomasta – Celebrity Edge

Tällä seitsemän päivän risteilyllä koet hurmaavia läntisen Välimeren alueen kaupunkeja helposti laiva hotellinasi. Risteilyn yksi meripäivä tarjoaa hengähdyksen kohdesatamien välille.

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 1.
Rooma (Civitavecchia, Italia)Rooma (Civitavecchia, Italia)
Lähtösatama
15.06.2019
17:00

Rooma (Civitavecchia, Italia)

Rooma (Civitavecchia, Italia)

Tämä Rooman satamakaupunki (53 000 as.) sijaitsee 80 km Roomasta ja on kätevä paikka viettää yö tai vaikkapa kaksi ennen risteilyn alkua. Kaupungissa on mukava pieni keskusta kauppahalleineen ja toreineen, mukavia ravintoloita ja uimaranta. Forte Michelangelon linnoitus on kaupungin tunnetuin nähtävyys ja se sai aikoinaan nimensä tornin yläosan suunnitelleen Michelangelon mukaan. Kaupungin ja Rooman välillä on erinomainen junayhteys ja jos risteilysi vain vierailee täällä, omatoiminen matkailija ehtii hyvin käydä tutustumassa Rooman nähtävyyksiin ennen risteilyn jatkumista. Satama sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Rooma (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 2.
Napoli (Italia)Napoli (Italia)
Satamassa
16.06.2019
07:00 – 18:30

Napoli (Italia)

Napoli (Italia)

Pizzan kotikaupunki Napoli (1 milj. as.) on kuuluisa toreistaan ja pikku ruokakaupoistaan. Italian parhaat mozzarella juustot tulevat Napolin ympäristöstä. Yli kolmelle miljoonalle Napolin seudun asukkaalle toreja riittääkin, niistä mainittavimpia ovat La Torretta, Via San Gregorio Armeno ja toreista suurin Poggioreale. Hintataso Napolin liikkeissä on yleisesti edullisempi kuin muualla Italiassa. Napoli ei ole puunattu eikä kaunis mutta elämää sykkivä ja unohtumaton. Historiallisia rakennuksia, kirkkoja ja linnoituksia riittää pidempäänkin vierailuun. Täällä kannattaa hypätä kiertoajelun kyytiin! Mollo Beverellon satamasta aivan risteilyterminaalin vierestä lähtevät vesibussit Caprille joka on suosituimpia päiväretkikohteita Pompeijin ja mahtavan Vesuvius tulivuoren ohella.  Risteilyterminaali sijaitsee aivan Napolin keskustassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Napoli (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 3.
merellämerellä
17.06.2019

merellä

Meripäivä

Aikaa rentoutua ja nauttia laivan aktiviteeteista ja palveluista.

Päivä 4.
Kuva tulossa.Livorno (Firenze/Pisa, Italia)
Satamassa
18.06.2019
07:00 – 19:00

Livorno (Firenze/Pisa, Italia)

Livorno (160 000 as.) toimii pääasiassa läpikulkupaikkana Pisaan ja Firenzeen. Siitä huolimatta kaupungissa on taatusti päiväksi nähtävää. Livornon venetsialaiskorttelit muistuttavat Venetsiaa kanavineen ja siltoineen. Chiesa dei Dominicanin kirkon kupoli näkyy alueen tunnusmerkkinä kauaskin ja kaunis Piazza della Repubblican tori yllättää suuruudellaan. Via Borra on elegantti katu ja sen pienillä sivukaduilla on mukava kävellä ja vaikka lounastaa. Ruokailun jälkeen maistuu Ponce alla livornese-  rommikahvi. Sukkulabussit kulkevat laivan ja Piazza Granden välillä, keskusta-alueella sijaitsevassa satamassa jalankulku on kielletty.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Livorno (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 5.
Monte Carlo (Monaco)Monte Carlo (Monaco)
Yhteysalus (Tender)
19.06.2019
07:00 – 22:00

Monte Carlo (Monaco)

Monte Carlo (Monaco)

Risteilyterminaali sijaitsee aivan Monte Carlon keskustassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Monte Carlo (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 6.
Cannes (Ranska)Cannes (Ranska)
Yhteysalus (Tender)
20.06.2019
07:00 – 16:00

Cannes (Ranska)

Cannes (Ranska)

La Croisette on filmifestivaaleistaan tunnetun Cannesin (74 000 as.) upea rantabulevardi jonka varrella sijaitsee niin klassisia luksushotelleja kuin vehreitä puistoja. Vanhasta kaupungista löydät perinteisen kujien sokkelon ravintoloineen ja puoteineen. Filmifestivaalien pitopaikan Palais de Festivalin vieressä sijaitsee Les Allées des Étoiles, Tähtien kuja, johon filmitähdet ovat painaneet kädenjälkensä betoniin. Marché Forvillen katettu tori on mahtava paikka nauttia lounasta. Tori sijaitsee rue Meynardierillä, joka on tunnettu yhtenä koko rannikon parhaimmista herkku- ja ruokakaduista. Päiväretkistä suosituimpia ovat meriretket St. Honoratin ja St. Margueriten pikkusaarille tai lähistön kaupunkeihin kuten Antibesiin, Nizzaan tai Monacoon. Laiva jää ankkuriin kaupungin edustalle ja maihin nousu tapahtuu yhteysaluksilla kaupungin keskustaan.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Cannes (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 7.
Palma De Mallorca (Espanja)Palma De Mallorca (Espanja)
Satamassa
21.06.2019
13:00 – 21:00

Palma De Mallorca (Espanja)

Palma De Mallorca (Espanja)

Klassinen suosikki, Palman kaupunki (420 000 as.), jaksaa houkutella vierailijoita trendikkäillä baareillaan ja muotiliikkeillään ja samalla houkutella klassisesta välimerellisestä lomakohteesta pitäviä hyvällä ruualla, mukavilla ihmisillä ja vanhalla arkkitehtuurillaan. Kaupungin maamerkki, valtava Palman katedraali on suosituin nähtävyys ja kaupunkiin onkin mukava tutustua kävellen tai kiertoajelulla. Bellverin linnalta aukeaa upea näköala Palman kaupunkiin ja Välimerelle. Lasten kanssa päivä Marinelandin eläintarhassa sujuu nopeaan. Käy ostoksilla El Corte Inglesin laadukkaassa tavaratalossa ja osoitteesta Sant Nicolau 16, lähellä mukavaa Placa Mercatin aukiota, löytyy Mallorca Puzzles- palapelikauppa, joka on sinänsä jo nähtävyys! Matka kapearaiteisella junalla kauniiseen Sóllerin pikkukaupunkiin läpi appelsiini- ja sitruslehtojen ja upeiden vuoristomaisemien on suosikki vuodesta toiseen. Terminaali sijaitsee kaupunki alueella muutaman kilometrin keskustasta.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Palma De Mallorca (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivä 8.
Barcelona (Espanja)Barcelona (Espanja)
Paluusatama
22.06.2019
06:00

Barcelona (Espanja)

Barcelona (Espanja)

Katalonian eloisa pääkaupunki (1,6 milj. as.) suorastaan houkuttelee kävelyille vanhoille pikkukaduille ja kujille ja sen lukuisiin puistoihin. Barri Goticin goottilaiskortteli, Eixamplen kaupunginosa, Montjuicin kukkula ja köysiratamatka sinne yli sataman ovat näkemisen arvoisia paikkoja. Camp Nou stadion kuuluu jalkapallosta kiinnostuneiden tutustumiskohteisiin. Puiden varjostama La Rambla -kävelykatu kahviloineen ja baareineen on Barcelonan vihreä selkäranka. Sagrada Familia- kirkko, Park Güell-puisto ja useat muut arkkitehti Antonio Gaudin mestariteokset sijaitsevat Barcelonassa. Lukuisat Cava- ja tapas-baarit sekä ravintolat pitävät nälän ja janon loitolla. Kaupungissa sijaitsee yhdeksän suosittua uimarantaa. Suuri satama sijaitsee keskustan tuntumassa.

Tutustu Wikipediassa kohteeseen Barcelona (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)


Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

Celebrity Edge

Celebrity Cruisesin uusi uraauurtava laivaluokka Edge muuttaa käsityksemme risteilemisestä. Risteilyllä kohteet ovat pääosassa ja laivan tyylikkään ja innovatiivisen muotoilun avulla risteilyvieraat kokevat olevansa lähempänä merta ja kohteita. Sama pätee laivan kulinaariseen filosofiaan. Kohteiden paikalliset ainekset ja kulttuuri inspiroivat laivan herkullisia ruokalistoja. Celebrity Edgellä on myös enemmän ravintoloita kuin koskaan. Kaikenkaikkiaan 29 erilaista ravintolaa, kahvilaa, baaria ja loungea, joista voi valita suosikkinsa!

Tarkoin valikoidut designin ammattilaiset ovat suunnitelleet upeat tilat erilaisille ravintoloille. Heidän joukossa on muun muassa palkittu designer ja taiteilija Patricia Urquiola ja laivan Michelintason kokki on Cornelius Gallagher, joka on luonut laivan vaikuttavat ruokalistat.

Laivan ehkä silmiinpistävin rakenteellinen uutuus on Magic Carpet "hissibaari" joka toimii myös tender-alusten odotusalueena. Laivalle on tehty myös useita uusia ravintoloita ja baareja joita muilta Celebrity Cruisesin laivoilta ei löydy sekä kiehtova teatterisali joka tuo esitykset entistä lähemmäs yleisöä. Laivalla on myös Eden -monitoimitila joka muuntuu käyttötarpeiden ja vuorokaudenaikojen mukaan. Kiinnostavimpia hytistä löytyviä uudistuksia on ns. Infinity Veranda parvekehytti jossa seinä aukeaa hytistä ulos koko parvekkeen leveydeltä.

 

Laivan kohokohdat


SEA Thermal Suite

SEA Thermal Suite

Suositun Persian Gardenin seuraava evoluutio. SEA Thermal Suitessa on kahdeksan erilaista luonnon inspiroimaa terapeuttista, reuntouttavaa kokemusta nautittavaksi. Mm. suolahuone, höyrysauna, infrapunasauna ja lämmitettyjä lounge-tuoleja näkymillä merelle. SEA Thermal Suite on maksuton AquaClass-asiakkaille.

Erikois spa-hoidot

Erikois spa-hoidot

Uusinta teknologiaa ja kustomoitavissa olevia kokemuksia joilla saavuttaa entistä syvempi reuntoutumisen tila. Tekniikoina mm. The MLX Quartz, The Spa Wave MLW Amphibia ja The WellMassage 4D.

Magic Carpet

Magic Carpet

Celebrity Edgen ulospäin näkyvin eroavaisuus kaikkiin muihin laivoihin on laivan kyljessä kulkeva "taikamatto" joka toimii niin hissinä, ravintolana ja baarina upeine näköaloineen.

Le Petit Chef

Le Petit Chef

Uusia projisointitekniikoita hyödyntävä interaktiivinen ravintola jossa pieni animoitu kokki valmistaa annokset silmiesi edessä.

The Theatre

The Theatre

Yllättävästi muotoiltu teatterisali joka tuo esityksen lähelle yleisöä.

The Sunset Bar

The Sunset Bar

Nauti upeista näköaloista ja virkistävista juomista tässä viehättävässä ulkoilmabaarissa.

Fine Cut Steakhouse

Fine Cut Steakhouse

Pihvi- ja kalaravintola jossa ruoan laatu sekä palvelun taso on vertaansa vailla.

The Club

The Club

Monikäyttötila päivisin ja eläväinen yökerho iltaisin.

Resort Deck

Resort Deck

Resort Deckillä nautit ulkoilmasta ja upeista maisemista merelle. Näyttävät taideinstallaatiot, epäsymmetrinen uima-allas, erikoiset martini-jacuzzit sekä privaatti kabanat tekevät tästä täydellisen paikan kesäisen päivän viettämiseen.

 

Katso laivan tarkemmat tiedot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

Edge Villa with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 68,7 m2
Parvekkeen koko: 19,6 m2

Hyttikategoria(t) EV varattavissa 1 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 yleiskuva yleiskuva pohjakuva pohjakuva pohjakuva

Royal Suite with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 63,8 m2
Parvekkeen koko: 6,69 m2

Hyttikategoria(t) RS varattavissa 1 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva pohjakuva

Celebrity Suite with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 42,7 m2
Parvekkeen koko: 4,7 m2

Hyttikategoria(t) CS varattavissa 1 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 pohjakuva

Sky Suite with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 27,8 m2
Parvekkeen koko: 15,1 m2

Hyttikategoria(t) S1 varattavissa 1 – 4 hengelle.
Hyttikategoria(t) S2 varattavissa 1 – 4 hengelle.
Hyttikategoria(t) S3 varattavissa 1 – 2 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 yleiskuva yleiskuva yleiskuva pohjakuva pohjakuva pohjakuva

Iconic Suite with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 175,8 m2
Parvekkeen koko: 64 m2

Hyttikategoria(t) IC varattavissa 1 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva pohjakuva pohjakuva

Penthouse Suite

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 128,0 m2
Parvekkeen koko: 18,3 m2

Hyttikategoria(t) PS varattavissa 1 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

 

 yleiskuva pohjakuva

GUARANTEED Deluxe Suite with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: – m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) W varattavissa 2 – 4 hengelle.

Katso lisäedut sviittiasiakkaille

 • Priority Check-In ja Debarkation
 • Luminae – sviittiasiakkaiden oma ravintola
 • Michael´s Club – sviittiasiakkaiden oma lounge
 • Henkilökohtainen Butler-palvelu
 • Ylellinen kylpytakki käyttöösi risteilylle
 • Yleillisiä kylpytuotteita käyttöösi risteilyllä
 • Priority pääsy kohteisiin yhteysaluksilla (valituissa kohteissa ja reiteissä)
 • Huonepalvelusta oma aamupala-, lounas- ja päivällisruokalista
 • Varatut istuinpaikat teatteri-esityksiin Evening Chic -iltoina
 • Aitoja kukkia hytissä

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

Sunset Balcony Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 21,2 m2
Parvekkeen koko: 8,3 m2

Hyttikategoria(t) SV varattavissa 1 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Aqua Class Cabin with Balcony

Hytissä sohva, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,7 m2
Parvekkeen koko: 3,9 m2

Hyttikategoria(t) A1, A2 varattavissa 1 – 2 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

Concierge Class Cabin with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,7 m2
Parvekkeen koko: 3,9 m2

Hyttikategoria(t) C1, C2, C3 varattavissa 1 – 4 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

Deluxe Ocean View Cabin with Balcony

Hytissä sohva, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,7 m2
Parvekkeen koko: 3,7 m2

Hyttikategoria(t) 1A varattavissa 1 – 2 hengelle.
Hyttikategoria(t) 1B varattavissa 1 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Edge Cabin with Infinity Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,7 m2
Parvekkeen koko: 3,9 m2

Hyttikategoria(t) E1, E2, E3, E4 varattavissa 1 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Edge Single Cabin with Infinity Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 13,2 m2
Parvekkeen koko: 3,9 m2

Hyttikategoria(t) ES varattavissa 1 – 1 hengelle.

 

 pohjakuva

GUARANTEED Aqua Class Cabin with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: – m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) XA varattavissa 2 – 4 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

GUARANTEED Concierge Class Cabin with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: – m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) XC varattavissa 2 – 4 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

GUARANTEED Deluxe Ocean View Cabin with Balcony

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: – m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) X varattavissa 2 – 4 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

Deluxe Ocean View Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 22,1 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) 06 varattavissa 1 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Panoramic Ocean View Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 19,7 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) IO varattavissa 2 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Ocean View Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,6 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) 07 varattavissa 1 – 4 hengelle.
Hyttikategoria(t) 08 varattavissa 2 – 4 hengelle.

 

 pohjakuva

Deluxe Interior Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 18,8 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) 09, 10 varattavissa 1 – 4 hengelle.
Hyttikategoria(t) 11 varattavissa 1 – 2 hengelle.

 

 pohjakuva

GUARANTEED Interior Cabin

Hytissä vuodesohva 120-140 cm josta vuoteet kahdelle, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 16,8 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) Z varattavissa 2 – 4 hengelle.

Tästä hytistä ei ole kuvia.

 

Interior Cabin

Hytissä sohva, TV, puhelin, tallelokero, pieni jääkaappi jossa maksulliset juomat, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220V sähkölaitteille.

Hytin koko: 16,8 m2
Parvekkeen koko: – m2

Hyttikategoria(t) 12 varattavissa 2 – 2 hengelle.

 

 pohjakuva

Laivan kansikartatSisähytit – hinta per hlö kun hytissä vähintään 2 henkeä

Deluxe Interior Cabin (Cat. 09)

1889  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1983 €

1364  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1458 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 50 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Deluxe Interior Cabin (Cat. 10)

1869  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1963 €

722  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 816 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 50 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Deluxe Interior Cabin (Cat. 11)

1849  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1943 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 50 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Interior Cabin (Cat. 12)

1789  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1883 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 50 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


GUARANTEED Interior Cabin (Cat. Z)

1358  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1452 €

722  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 816 €

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Ikkunahytit – hinta per hlö kun hytissä vähintään 2 henkeä

Deluxe Ocean View Cabin (Cat. 06)

2079  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2173 €

1864  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1958 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Ocean View Cabin (Cat. 07)

2029  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2123 €

972  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1066 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Ocean View Cabin (Cat. 08)

1999  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2093 €

972  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1066 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


(Cat. PO)

2049  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2143 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


(Cat. Y)

1577  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1671 €

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Parvekehytit – hinta per hlö kun hytissä vähintään 2 henkeä

Deluxe Ocean View Cabin with Balcony (Cat. 1A)

2519  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2613 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Deluxe Ocean View Cabin with Balcony (Cat. 1B)

2499  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2593 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Aqua Class Cabin with Balcony (Cat. A1)

2929  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 3027 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Aqua Class Cabin with Balcony (Cat. A2)

2749  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 2847 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Concierge Class Cabin with Balcony (Cat. C1)

3019  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 3117 €

1780  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 1878 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Concierge Class Cabin with Balcony (Cat. C2)

2979  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 3077 €

1780  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 1878 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Concierge Class Cabin with Balcony (Cat. C3)

2849  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 2947 €

1780  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 1878 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Edge Cabin with Infinity Balcony (Cat. E1)

2599  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2693 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Edge Cabin with Infinity Balcony (Cat. E2)

2599  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2693 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Edge Cabin with Infinity Balcony (Cat. E3)

2609  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2703 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Edge Cabin with Infinity Balcony (Cat. E4)

2589  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2683 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


Sunset Balcony Cabin (Cat. SV)

2599  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2693 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


GUARANTEED Deluxe Ocean View Cabin with Balcony (Cat. X)

2013  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 2107 €

930  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 94 € = 1024 €

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


GUARANTEED Aqua Class Cabin with Balcony (Cat. XA)

2537  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 2635 €

3130  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 3228 €


GUARANTEED Concierge Class Cabin with Balcony (Cat. XC)

2299  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 2397 €

1780  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 98 € = 1878 €

Hinta sis. Sail Beyond -tarjouksen: 200-250 € alennus per henkilö (1. & 2. matkustaja)


Sviitit – hinta per hlö kun hytissä vähintään 2 henkeä

Sky Suite with Balcony (Cat. S1)

4709  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 4826 €

3130  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 3247 €


Sky Suite with Balcony (Cat. S2)

4629  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 4746 €

3130  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 3247 €


GUARANTEED Deluxe Suite with Balcony (Cat. W)

3847  €

1. & 2. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 3964 €

1605  €

3. & 4. matkustaja (/hlö):
+ tarjoilupalkkiot 117 € = 1722 €

Hinta sis. HalfOff3rd4th -tarjouksen: 3. & 4. matkustaja -50%!


* Hintaan sisältyy varustamon alennukset sekä kaikki pakolliset maksut, satamamaksut ja verot.

Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden hengen hytit erikoishinnoittelulla, pyydä risteilytarjous.

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot