Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

 

 

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 110.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Lähtösatama16:30

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.

Päivä 211.09.2017merellä
Päivä 312.09.2017 Labadee (Haiti)Satamassa08:0016:30

Labadee (Haiti) Labadee sijaitsee niemellä Haitin pohjoisrannikolla ja vietät siellä uskomattoman rantapäivän. Lapsille on oma alue liukumäkineen ja mataline rantoineen. Pieniä rantamökkejä mukavuuksineen on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Rantalounas buffet-tyyliin kuuluu risteilyn hintaan ja laivan avainkortti toimii juomien maksuvälineenä. Uskaliaimmat kokeilevat ”Dragon’s Breath” vaijerilaskua 150 metriä korkealta kukkulalta maailman pisintä veden ylittävää vaijeria pitkin 800 metriä alas rantaan saakka. Upea ranta tuulisella puolella ei sovellu uimiseen. Haitilaisia käsitöitä ja matkamuistoja myyvissä pikkukaupoissa ei voi käyttää laivan korttia vaan maksu tapahtuu Yhdysvaltain dollareilla. Veneretkiä on myös tarjolla. Risteilylaituri sijaitsee aivan ranta-alueen välittömässä läheisyydessä.

Päivä 413.09.2017 Falmouth (Jamaika)Satamassa10:0019:00

Falmouth (Jamaika) Historiallinen Falmouth (n. 75 000 as. ympäristöineen) on oiva kaupunki tutustua Jamaikan pohjoisosiin. Falmouth oli aikoinaan Karibian alueen suurimpia satamakaupunkeja ja kauppapaikkoja kunnes vaipui unholaan. Nyt kaupunki kokee uutta tulemistaan sataman avauduttua risteilyliikenteelle vuonna 2011. Täältä voi tehdä retkiä rannoille, sokeriruokoviljelmille taikka aina Ocho Riokseen ja Dunn’s Falls-vesiputouksille tai Montego Bayhin saakka. Itse kaupunki on helposti käveltävissä ja edullisimmat ostokset kannattaa tehdä sataman kauppa-alueen ulkopuolella. Satama sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa.

Päivä 514.09.2017merellä
Päivä 615.09.2017 Cozumel (Meksiko)Satamassa08:0019:00

Jukatanin niemimaan läheisyydessä sijaitseva Cozumelin saari (100 000 as.) on suosittu sukelluskohde. Rannoista parhaimmat ja suosituimmat sijaitsevat taksimatkan päässä pääkaupunki San Miguelista etelään saaren vähätuulisemmalla länsirannikolla. Suurista rannoista Playa Palancar on rauhallisempi ja perheiden suosima Paradise Beach vilkkaampi. Saaren itäranta on kallioinen ja tuulinen. Saaren pääkaupunki San Miguel on leppoisa ja päivä kuluu siellä mukavasti. Iltapäivällä siestan aikaan useat kaupat sulkevat ovensa. San Miguelissa on myös muutamia erinomaisia meksikolaisravintoloita ja lukuisia baareja. Satama sijaitsee muutaman kilometrin keskustasta etelään esikaupunkialueella.

Päivä 716.09.2017merellä
Päivä 817.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Paluusatama06:15

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.


Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

 

Upea Allure of the Seas

 

Oasis of the Seas, Harmony of the Seas ja Allure of the Seas -risteilylaivat ovat maailman suurimpia risteilylaivoja. Laivat tarjoavat seitsemässä eri kaupunginosassaan palveluita ja aktiviteetteja, joita ei ole ennen nähty maailman seitsemällä merellä. Jokaisesta päivästä tulee uusi löytöretki. Oasis of the Seas® teki neitsytmatkansa joulukuussa 2009, sisarlaiva Allure of the Seas® loppuvuodesta 2010 ja uusin sisarlaiva Harmony of the Seas toukokuussa 2016.

Allure of the Seas on rakennettu suomessa Turun telakalla!

Laivan kohokohdat


Boardwalk

Boardwalk-alue on Englannin rannikoiden laitureiden ja huvipuistojen, kuten Coney Islandin, innoittama. Alueella on kuusi sviittiä ja 229 hyttiä ja viihdettä koko perheelle, kuten useita ravintoloita, liikkeitä, toimintaa sekä ensimmäinen merellä käsityönä valmistettu karuselli.

Central Park

Laivan keskiosassa löytyy Central Park® - täällä olemme luoneet aidon puistoympäristön aukioineen, rehevine trooppisine alueineen, rauhallisine kulkuväylineen, ravintoloineen, liikkeineen, taidegallerioineen, konsertteineen ja katuviihteineen.

Mamma Mia

ABBAn menestyneimpiin musiikkikappaleisiin perustuva fantastinen musikaali on saavuttanut ennennäkemättömän suosion maailmalla. Tuotannon on nähnyt yli 50 miljoonaa katsojaa maissa ja nyt on tullut aika esittää se Royal Caribbeanilla.

Zip Line

Pidä lujaa kiinni jännittävällä Zip Line-matkallasi yhdeksännen kannen korkeudessa.

 

Katso laivan tarkemmat tiedot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

AquaTheater Suite

Nämä tilavat sviitit sijaitsevat laivan takaosassa josta näkymät Aqua Theater -teatteriin ja merelle. A1 ja A2 -sviiteissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää parivuoteiksi, ja kaksi pullman-vuodetta. Peilipöytä löytyy molemmista huoneista. A3 ja A4 -sviiteissä on yksi makuuhuone. Sviittiin kuuluu myös olohuone vuodesohvalla ja viihdekeskuksella, ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihkun lisäksi myös kylpyamme. Parveke on suuri ja sieltä löytyy mukava istuinryhmä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviitiin mahtuu 8 henkilöä.

Kategoriakoodit: A1, A2, A3 ja A4.
Sviittien koot: A1 on 82 m2, 77 m2 parvekkeella. A2 on 74 m2, 70 m2 parvekkeella. A3 on 67 m2, 61 m2 parvekkeella. A4 on 60 m2, 55 m2 parvekkeella.

AquaTheater Suite yleiskuva

Crown Loft Suite

Tämä sviitti on kaksikerroksinen upealla panoramanäköalalla. Päämakuuhuone ja kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja huoneessa on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Ensimmäisessä kerroksessa on vuodesohva, ruokailutila jossa baari, istuinryhmä, kirjoituspöytä ja kylpyhuone suihkulla. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviittiin kuuluu yksityinen parveke aurinkotuoleilla ja istuinryhmällä varustettuna. Sviittiin mahtuu 4 henkilöä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 54 m2, parveke 11 m2.
Kategoriakoodi: CL

Crown Loft Suite yleiskuva

Grand Suite

Grand Suite on tilava sviitti omalla parvekkeella ja kahdella vuoteella jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Svittissä on sohvaryhmä /oleskelutila, minibaari ja tallelokero, taulu-TV, stereot, puhelin, isot vaatekaapit, kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kaksi lavuaaria, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Grand Suitessa on kaksi erillistä parivuodetta (queen-size), joten tilaa on neljälle hengelle.

Sviitin koko: 37 m2, parveke 10 m2.
Kategoriakoodi: GS

Grand Suite pohjapiirros Grand Suite yleiskuva Grand Suite

Ikkunahytti Boardwalkille

Tämä on ikkunallinen hytti Boardwalk-näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 19 m2
Kategoriakoodi: BV

Ikkunahytti Boardwalkille yleiskuva

Ikkunahytti Central Parkiin

Tämä on ikkunallinen hytti Central Park -näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 20 m2
Kategoriakoodi: CV

Ikkunahytti Central Parkiin yleiskuva

Ikkunahytti merelle

Standardi ikkunallinen hytti. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: 18 m2
Kategoriakoodit: I, H, F

Ikkunahytti merelle yleiskuva Ikkunahytti merelle

Ikkunahytti merelle perheille

Tämä on laivan suurin ikkunallinen hytti perheille. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 27 m2
Kategoriakoodi: FO

Ikkunahytti merelle perheille yleiskuva

Ikkunahytti Promenadelle

Tällä ikkunahytillä on näkymät laivan keskiosassa sijaitsevalle Royal Promenadelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 19 m2
Kategoriakoodi: PR

Ikkunahytti Promenadelle yleiskuva Ikkunahytti Promenadelle

Junior Suite

Junior Suite Royal Caribbeanin laivojen Oasis-luokassa antaa aina rahoille vastinetta. Saat kaiken tarvittavan mitä tilaan tulee sekä oman parvekkeen. Valitset itse haluatko kaksi vuodetta tai ison parivuoteen.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissain sviiteissä on tilla neljälle.

Sviittien koot: 28 m2, parveke 8 m2.
Kategoriakoodi: JS

Junior Suite yleiskuva Junior Suite

Owners Suite

Tämä sviitti on saatavilla kaikilla Royal Caribbeanin laivoilla. Sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, kylpyhuone jossa kylpyamme, suuria vaatekaappeja, oleskelutila jossa pöytä ja sohvaryhmä. Sviitissä on oma parveke. Joissain sviiteissä voi majoittua neljä henkilöä. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 55 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: OS

Owners Suite pohjapiirros Owners Suite yleiskuva Owners Suite

Parvekehytti

Tässä standardihytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 5 m2
Kategoriakoodit: D1, D2, D3, D4, D5, D6, D7 ja D8.

Parvekehytti yleiskuva Parvekehytti

Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Tämän Oasis-luokan hyttikategorian hytissä on oma parveke, josta on näkymät Boardwalkille tai Central Parkiin. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 18 m2, parveke 5 m2
Kategoriakoodit: B1, B2, C1, C2

Parvekehytti Central Park/Boardwalk pohjapiirros Parvekehytti Central Park/Boardwalk yleiskuva Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Parvekehytti perheille

6 hengen perheelle sopivassa parvekehytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parisängyksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi vierasta.

Hytin koko: 27 m2, parveke 8 m2
Kategoriakoodi: FB

Parvekehytti perheille pohjapiirros Parvekehytti perheille yleiskuva

Presidential Family Suite

Tämä on Oasis-luokan suurin sviitti. Sviittiin voi majoittua 14 henkilöä, ja sen varaaminen edellyttää vähintään 8 henkilöä. Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia.

Sviitissä on olohuone, jossa on parivuodesohva, ruokailuhuone, kaksi suurta makuuhuonetta queen-size vuoteilla (vuoteet saa myös erikseen), kaksi isoa kylpyhuonetta, joissa on suihkujen lisäksi kylpyammeet, kaksi vierasmakuuhuonetta, joissa on kaksi erillistä vuodetta ja kaksi Pullman vuodepaikkaa. Yhdessä vierasmakuuhuoneista on oma kylpyhuone suihkulla.

Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Sviitin koko: 114 m2, parveke 47 m2.
Kategoriakoodi: PS

Presidential Family Suite pohjapiirros Presidential Family Suite yleiskuva Presidential Family Suite

Royal Family Suite

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joiden vuoteet voidaan yhdistää parivuoteiksi. Toisessa huoneessa on kahdet pullman-vuoteet. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tilavassa oleskelutilassa on vuodesohva ja suuri parveke jossa istuinryhmä.

Sviiitissa on minibaari, kaksi taulu-TV:tä, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero ja Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviittiin voi majoittautua kahdeksan.

Sviitin koko: 58 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: FS

Royal Family Suite pohjapiirros Royal Family Suite yleiskuva Royal Family Suite

Royal Loft Suite

Tässä upeassa Royal Loft- sviitissä on kaksi kerrosta panoramanäköalalla. Ylimmässä kerroksessa on suuri makuuhuone queen-size vuoteella sekä kylpyhuone, josta löytyy suihku, kylpyamme, kaksi lavuaaria sekä bidee.

Alakerrasta löytyy 4 vuodetta, ja voit valita haluatko kaksi queen-size parivuodetta vai neljä erillistä vuodetta. Tässä kerroksessa on myös olohuone, ruokailutila sekä suihkullinen kylpyhuone. Kerrosten välillä on portaikko. Sviitissä on myös yksityinen parveke porealtaalla. Molemmissa kerroksissa on vaatekaapit. Vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, taulu-TV, radio, puhelin, jääkaappi, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitin koko: 152 m2, parveke 85 m2.
Kategoriakoodi: RL

Royal Loft Suite pohjapiirros Royal Loft Suite yleiskuva

Royal Suite

Royal sviitissä on suuri ovikellollinen sisäänkäynti. Olohuoneessa on parivuodesohva, kotiteatteri, minibaari sekä pieni flyygeli. Sviitissä on lisäksi ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta ja suuri makuuhuone queen-size vuoteella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, kaksi lavuaaria ja bidee. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä sekä hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Parvekkeelta löytyy poreallas sekä istuinryhmä.

Hytin koko: 119 m2, parveke 332m2.
Kategorikod: RS

Royal Suite pohjapiirros Royal Suite yleiskuva Royal Suite

Sisähytti

Standardihytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 17 m2
Kategoriakoodit: L, M, N, Q

Sisähytti pohjapiirros Sisähytti yleiskuva Sisähytti

Sisähytti perheille

Tämä sisähytti perheille löytyy ainoastaan Freedom ja Oasis -luokan laivoilta. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 26 m2
Kategoriakoodi: FI

Sisähytti perheille pohjapiirros Sisähytti perheille yleiskuva

Skyloft Suite

Sky Loft -sviitissä on kaksi kerrosta sekä upeat suuret ikkunat eli panoramanäköala. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta (queen-size vuoteet), olohuone vuodesohvalla, ruokailutila baarilla. Kylpyhuoneita on kaksi joista toisessa suihku kahdelle. Sviitissä on myös yksityinen suuri parveke, jossa on ruokailutila. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, vaatekaapit molemmissa kerroksissa, minibaari, tallelokero, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Kaksi näistä sviiteistä voidaan myös varata yhdessä ja liittää toisiinsa väliovella.

Sviitin koko: 72 m2, parveke 41 m2.
Kategoriakoodi: SL

Skyloft Suite yleiskuva

Valitse hytti

AquaTheater Suite
Crown Loft Suite
Grand Suite
Ikkunahytti Boardwalkille
Ikkunahytti Central Parkiin
Ikkunahytti merelle
Ikkunahytti merelle perheille
Ikkunahytti Promenadelle
Junior Suite
Owners Suite
Parvekehytti
Parvekehytti Central Park/Boardwalk
Parvekehytti perheille
Presidential Family Suite
Royal Family Suite
Royal Loft Suite
Royal Suite
Sisähytti
Sisähytti perheille
Skyloft Suite
Royal Caribbean International

7 päivän läntisen Karibian risteily Ft. Lauderdalesta

Lähtöpäivä 10.09.2017
Lähtösatama Ft. Lauderdale
Kesto 7 päivää
Laiva Allure of the Seas

Klikkaa hintaa jatkaaksesi varaamaan.

Sisähytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Large Interior (Cat. K) hytin tiedot

931  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 618 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

608  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 295 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. L) hytin tiedot

888  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 575 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

607  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 294 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. M) hytin tiedot

874  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 561 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

607  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 294 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. N) hytin tiedot

869  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 556 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

608  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 295 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Promenade Stateroom (Cat. PR) hytin tiedot

1066  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 753 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

607  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 294 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. Q) hytin tiedot

833  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 520 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

607  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 294 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ikkunahytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view (Cat. BV) hytin tiedot

929  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 616 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

641  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 328 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view (Cat. CV) hytin tiedot

849  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 536 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

643  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 330 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Family Ocean View (Cat. FO) hytin tiedot

1178  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 865 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

643  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 330 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. H) hytin tiedot

1322  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1009 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

739  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 426 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. I) hytin tiedot

922  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 609 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

641  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 328 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Parvekehytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view & Balcony (Cat. B1) hytin tiedot

945  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 632 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Boardwalk view & Balcony (Cat. B2) hytin tiedot

1246  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 933 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view & Balcony (Cat. C1) hytin tiedot

917  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 604 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view & Balcony (Cat. C2) hytin tiedot

1198  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 885 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. D1) hytin tiedot

1041  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 728 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D2) hytin tiedot

1006  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 693 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

691  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 378 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D3) hytin tiedot

979  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 666 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D4) hytin tiedot

965  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 652 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D6) hytin tiedot

1240  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 927 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D7) hytin tiedot

1219  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 906 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D8) hytin tiedot

1212  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 899 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Balcony GTY (Cat. X) hytin tiedot

951  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 638 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

705  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 392 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


GTY, Boardwalk/Central Park -view & Balcony (Cat. XN) hytin tiedot

897  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 584 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

705  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 392 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Sviitit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Spacious Aqua Theater Suite & Large Balcony 2 bedrooms (Cat. A1) hytin tiedot

3859  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 3527 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1108  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 776 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Aqua Theater Suite & Large Balcony 2 bedrooms (Cat. A2) hytin tiedot

3612  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 3280 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1108  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 776 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Spacious Aqua Theater Suite 1 bedroom (Cat. A3) hytin tiedot

2535  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2203 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

758  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 426 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Aqua Theater Suite 1 bedroom (Cat. A4) hytin tiedot

2445  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2113 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

758  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 426 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Royal Family Suite & Balcony (Cat. FS) hytin tiedot

1993  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1661 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

744  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 412 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Grand Loft Suite & Balcony (Cat. GL) hytin tiedot

4414  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 4082 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

744  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 412 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Grand Suite & Balcony (Cat. GS) hytin tiedot

1903  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1571 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

772  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 440 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Junior Suite & Balcony (Cat. JS) hytin tiedot

1706  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1393 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1048  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 735 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L2) hytin tiedot

2569  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2237 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

737  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 405 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Owners Loft Suite & Balcony (Cat. OL) hytin tiedot

4833  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 4501 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

744  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 412 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe GTY (Cat. W) hytin tiedot

1432  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1119 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1075  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 762 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden hengen hytit erikoishinnoittelulla, pyydä risteilytarjous.

Tee alustava varaus

Mitä hintaan sisältyy?

 • Pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
 • Ristely valitussa hyttiluokassa
 • Kaikki ateriat laivalla (erikoisravintolat lisämaksusta)
 • Viihdeohjelmat ja aktiviteetit
 • Huonepalvelu (lisämaksu yöaikaan klo 24–05 USD 3,95)
 • Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot
 • Hotellimajoitus
 • Kuljetukset
 • Matkavakuutukset
 • Retket
 • Henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa)
 • Erikoisravintoloiden katemaksut

Tutustu ehtoihin