Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

 

 

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 103.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Lähtösatama16:30

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.

Päivä 204.09.2017 Nassau (Bahamas)Satamassa07:0014:30

New Providencen saarella sijaitseva Bahamasaarten pääkaupunki (n. 274 000 as.) on legendaarisimpia risteilykohteita. Kävely vanhassa kaupungissa tarjoaa suurimmat nähtävyydet, mm. parlamenttitalon ja hauskan merirosvomuseon. Mahtava Atlantis Casino huikaisevine uima-allasalueineen sijaitsee viereisellä Paradise Islandilla jonne helpot yhteydet. Läheisellä Cable Beachin alueella sijaitsee suosittu Goodman’s Bayn uimaranta. Karibian kuuluisin risteilysatama sijaitsee aivan Nassaun keskustassa.

Päivä 305.09.2017merellä
Päivä 406.09.2017 Charlotte Amalie (St. Thomas)Satamassa10:0019:00

Charlotte Amalie (St. Thomas) Tämä saaren pääkaupunki (19 000 as.) on Karibian alueen kiistaton ostosparatiisi ja etenkin kello-, timantti- ja jalokivimyymälöitä on runsaasti. Kaupunki on mukava kävelyyn, vaikka voikin olla ruuhkainen useamman risteilyaluksen ollessa samaan aikaan satamassa. Magens Bayn ranta on usein äänestetty maailman 10 parhaimman rannan joukkoon. Saarikierros on mukava päiväretki tai vierailu naapurisaarella St. Johnilla. Upeaa merielämään keskittynyttä Coral World- teemapuistoa pidetään yleisesti Karibian parhaimpana. Siellä voit koskettaa haita tai ruokkia rauskuja. Puisto sopii kaiken ikäisille. Kaunis satama sijaitsee muutaman kilometrin keskustan ulkopuolella.

Päivä 507.09.2017 Basseterre (St Kitts)Satamassa08:0017:00

Basseterre (St Kitts) Tämä Brittiläiseen kansainyhteisöön kuuluva, kahdesta tuliperäisestä saaresta koostuva maa jonka pääkaupunki Basseterre (40 000 as.) sijaitsee St. Kittsin saarella oli ensimmäisiä eurooppalaisten asuttamia alueita Karibialla. Aikoinaan brittiläisen jaarlin omistama Romney Manor-kartano upeine puutarhoineen on kaupungin suosituin nähtävyys. Tutustu Brimstone Hill Fortressin kansallispuistoon jonka korkeimmalta kukkulalta avautuu näkymä St.Eustatiukseen ja Sandy Point Towniin. Lukuisat upeat rannat ja meri houkuttelevat niistä kiinnostuneita. Satama sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Päivä 608.09.2017merellä
Päivä 709.09.2017merellä
Päivä 810.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Paluusatama06:15

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.


Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

 

Upea Allure of the Seas

 

Oasis of the Seas, Harmony of the Seas ja Allure of the Seas -risteilylaivat ovat maailman suurimpia risteilylaivoja. Laivat tarjoavat seitsemässä eri kaupunginosassaan palveluita ja aktiviteetteja, joita ei ole ennen nähty maailman seitsemällä merellä. Jokaisesta päivästä tulee uusi löytöretki. Oasis of the Seas® teki neitsytmatkansa joulukuussa 2009, sisarlaiva Allure of the Seas® loppuvuodesta 2010 ja uusin sisarlaiva Harmony of the Seas toukokuussa 2016.

Allure of the Seas on rakennettu suomessa Turun telakalla!

Laivan kohokohdat


Boardwalk

Boardwalk-alue on Englannin rannikoiden laitureiden ja huvipuistojen, kuten Coney Islandin, innoittama. Alueella on kuusi sviittiä ja 229 hyttiä ja viihdettä koko perheelle, kuten useita ravintoloita, liikkeitä, toimintaa sekä ensimmäinen merellä käsityönä valmistettu karuselli.

Central Park

Laivan keskiosassa löytyy Central Park® - täällä olemme luoneet aidon puistoympäristön aukioineen, rehevine trooppisine alueineen, rauhallisine kulkuväylineen, ravintoloineen, liikkeineen, taidegallerioineen, konsertteineen ja katuviihteineen.

Mamma Mia

ABBAn menestyneimpiin musiikkikappaleisiin perustuva fantastinen musikaali on saavuttanut ennennäkemättömän suosion maailmalla. Tuotannon on nähnyt yli 50 miljoonaa katsojaa maissa ja nyt on tullut aika esittää se Royal Caribbeanilla.

Zip Line

Pidä lujaa kiinni jännittävällä Zip Line-matkallasi yhdeksännen kannen korkeudessa.

 

Katso laivan tarkemmat tiedot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

AquaTheater Suite

Nämä tilavat sviitit sijaitsevat laivan takaosassa josta näkymät Aqua Theater -teatteriin ja merelle. A1 ja A2 -sviiteissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää parivuoteiksi, ja kaksi pullman-vuodetta. Peilipöytä löytyy molemmista huoneista. A3 ja A4 -sviiteissä on yksi makuuhuone. Sviittiin kuuluu myös olohuone vuodesohvalla ja viihdekeskuksella, ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihkun lisäksi myös kylpyamme. Parveke on suuri ja sieltä löytyy mukava istuinryhmä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviitiin mahtuu 8 henkilöä.

Kategoriakoodit: A1, A2, A3 ja A4.
Sviittien koot: A1 on 82 m2, 77 m2 parvekkeella. A2 on 74 m2, 70 m2 parvekkeella. A3 on 67 m2, 61 m2 parvekkeella. A4 on 60 m2, 55 m2 parvekkeella.

AquaTheater Suite yleiskuva

Crown Loft Suite

Tämä sviitti on kaksikerroksinen upealla panoramanäköalalla. Päämakuuhuone ja kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja huoneessa on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Ensimmäisessä kerroksessa on vuodesohva, ruokailutila jossa baari, istuinryhmä, kirjoituspöytä ja kylpyhuone suihkulla. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviittiin kuuluu yksityinen parveke aurinkotuoleilla ja istuinryhmällä varustettuna. Sviittiin mahtuu 4 henkilöä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 54 m2, parveke 11 m2.
Kategoriakoodi: CL

Crown Loft Suite yleiskuva

Grand Suite

Grand Suite on tilava sviitti omalla parvekkeella ja kahdella vuoteella jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Svittissä on sohvaryhmä /oleskelutila, minibaari ja tallelokero, taulu-TV, stereot, puhelin, isot vaatekaapit, kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kaksi lavuaaria, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Grand Suitessa on kaksi erillistä parivuodetta (queen-size), joten tilaa on neljälle hengelle.

Sviitin koko: 37 m2, parveke 10 m2.
Kategoriakoodi: GS

Grand Suite pohjapiirros Grand Suite yleiskuva Grand Suite

Ikkunahytti Boardwalkille

Tämä on ikkunallinen hytti Boardwalk-näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 19 m2
Kategoriakoodi: BV

Ikkunahytti Boardwalkille yleiskuva

Ikkunahytti Central Parkiin

Tämä on ikkunallinen hytti Central Park -näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 20 m2
Kategoriakoodi: CV

Ikkunahytti Central Parkiin yleiskuva

Ikkunahytti merelle

Standardi ikkunallinen hytti. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: 18 m2
Kategoriakoodit: I, H, F

Ikkunahytti merelle yleiskuva Ikkunahytti merelle

Ikkunahytti merelle perheille

Tämä on laivan suurin ikkunallinen hytti perheille. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 27 m2
Kategoriakoodi: FO

Ikkunahytti merelle perheille yleiskuva

Ikkunahytti Promenadelle

Tällä ikkunahytillä on näkymät laivan keskiosassa sijaitsevalle Royal Promenadelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 19 m2
Kategoriakoodi: PR

Ikkunahytti Promenadelle yleiskuva Ikkunahytti Promenadelle

Junior Suite

Junior Suite Royal Caribbeanin laivojen Oasis-luokassa antaa aina rahoille vastinetta. Saat kaiken tarvittavan mitä tilaan tulee sekä oman parvekkeen. Valitset itse haluatko kaksi vuodetta tai ison parivuoteen.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissain sviiteissä on tilla neljälle.

Sviittien koot: 28 m2, parveke 8 m2.
Kategoriakoodi: JS

Junior Suite yleiskuva Junior Suite

Owners Suite

Tämä sviitti on saatavilla kaikilla Royal Caribbeanin laivoilla. Sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, kylpyhuone jossa kylpyamme, suuria vaatekaappeja, oleskelutila jossa pöytä ja sohvaryhmä. Sviitissä on oma parveke. Joissain sviiteissä voi majoittua neljä henkilöä. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 55 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: OS

Owners Suite pohjapiirros Owners Suite yleiskuva Owners Suite

Parvekehytti

Tässä standardihytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 5 m2
Kategoriakoodit: D1, D2, D3, D4, D5, D6, D7 ja D8.

Parvekehytti yleiskuva Parvekehytti

Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Tämän Oasis-luokan hyttikategorian hytissä on oma parveke, josta on näkymät Boardwalkille tai Central Parkiin. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 18 m2, parveke 5 m2
Kategoriakoodit: B1, B2, C1, C2

Parvekehytti Central Park/Boardwalk pohjapiirros Parvekehytti Central Park/Boardwalk yleiskuva Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Parvekehytti perheille

6 hengen perheelle sopivassa parvekehytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parisängyksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi vierasta.

Hytin koko: 27 m2, parveke 8 m2
Kategoriakoodi: FB

Parvekehytti perheille pohjapiirros Parvekehytti perheille yleiskuva

Presidential Family Suite

Tämä on Oasis-luokan suurin sviitti. Sviittiin voi majoittua 14 henkilöä, ja sen varaaminen edellyttää vähintään 8 henkilöä. Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia.

Sviitissä on olohuone, jossa on parivuodesohva, ruokailuhuone, kaksi suurta makuuhuonetta queen-size vuoteilla (vuoteet saa myös erikseen), kaksi isoa kylpyhuonetta, joissa on suihkujen lisäksi kylpyammeet, kaksi vierasmakuuhuonetta, joissa on kaksi erillistä vuodetta ja kaksi Pullman vuodepaikkaa. Yhdessä vierasmakuuhuoneista on oma kylpyhuone suihkulla.

Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Sviitin koko: 114 m2, parveke 47 m2.
Kategoriakoodi: PS

Presidential Family Suite pohjapiirros Presidential Family Suite yleiskuva Presidential Family Suite

Royal Family Suite

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joiden vuoteet voidaan yhdistää parivuoteiksi. Toisessa huoneessa on kahdet pullman-vuoteet. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tilavassa oleskelutilassa on vuodesohva ja suuri parveke jossa istuinryhmä.

Sviiitissa on minibaari, kaksi taulu-TV:tä, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero ja Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviittiin voi majoittautua kahdeksan.

Sviitin koko: 58 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: FS

Royal Family Suite pohjapiirros Royal Family Suite yleiskuva Royal Family Suite

Royal Loft Suite

Tässä upeassa Royal Loft- sviitissä on kaksi kerrosta panoramanäköalalla. Ylimmässä kerroksessa on suuri makuuhuone queen-size vuoteella sekä kylpyhuone, josta löytyy suihku, kylpyamme, kaksi lavuaaria sekä bidee.

Alakerrasta löytyy 4 vuodetta, ja voit valita haluatko kaksi queen-size parivuodetta vai neljä erillistä vuodetta. Tässä kerroksessa on myös olohuone, ruokailutila sekä suihkullinen kylpyhuone. Kerrosten välillä on portaikko. Sviitissä on myös yksityinen parveke porealtaalla. Molemmissa kerroksissa on vaatekaapit. Vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, taulu-TV, radio, puhelin, jääkaappi, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitin koko: 152 m2, parveke 85 m2.
Kategoriakoodi: RL

Royal Loft Suite pohjapiirros Royal Loft Suite yleiskuva

Royal Suite

Royal sviitissä on suuri ovikellollinen sisäänkäynti. Olohuoneessa on parivuodesohva, kotiteatteri, minibaari sekä pieni flyygeli. Sviitissä on lisäksi ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta ja suuri makuuhuone queen-size vuoteella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, kaksi lavuaaria ja bidee. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä sekä hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Parvekkeelta löytyy poreallas sekä istuinryhmä.

Hytin koko: 119 m2, parveke 332m2.
Kategorikod: RS

Royal Suite pohjapiirros Royal Suite yleiskuva Royal Suite

Sisähytti

Standardihytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 17 m2
Kategoriakoodit: L, M, N, Q

Sisähytti pohjapiirros Sisähytti yleiskuva Sisähytti

Sisähytti perheille

Tämä sisähytti perheille löytyy ainoastaan Freedom ja Oasis -luokan laivoilta. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 26 m2
Kategoriakoodi: FI

Sisähytti perheille pohjapiirros Sisähytti perheille yleiskuva

Skyloft Suite

Sky Loft -sviitissä on kaksi kerrosta sekä upeat suuret ikkunat eli panoramanäköala. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta (queen-size vuoteet), olohuone vuodesohvalla, ruokailutila baarilla. Kylpyhuoneita on kaksi joista toisessa suihku kahdelle. Sviitissä on myös yksityinen suuri parveke, jossa on ruokailutila. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, vaatekaapit molemmissa kerroksissa, minibaari, tallelokero, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Kaksi näistä sviiteistä voidaan myös varata yhdessä ja liittää toisiinsa väliovella.

Sviitin koko: 72 m2, parveke 41 m2.
Kategoriakoodi: SL

Skyloft Suite yleiskuva

Valitse hytti

AquaTheater Suite
Crown Loft Suite
Grand Suite
Ikkunahytti Boardwalkille
Ikkunahytti Central Parkiin
Ikkunahytti merelle
Ikkunahytti merelle perheille
Ikkunahytti Promenadelle
Junior Suite
Owners Suite
Parvekehytti
Parvekehytti Central Park/Boardwalk
Parvekehytti perheille
Presidential Family Suite
Royal Family Suite
Royal Loft Suite
Royal Suite
Sisähytti
Sisähytti perheille
Skyloft Suite
Royal Caribbean International

7 päivän itäisen Karibian risteily Ft. Lauderdalesta

Lähtöpäivä 03.09.2017
Lähtösatama Ft. Lauderdale
Kesto 7 päivää
Laiva Allure of the Seas

Klikkaa hintaa jatkaaksesi varaamaan.

Sisähytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Family Interior (Cat. FI) hytin tiedot

1301  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 988 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

581  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. K) hytin tiedot

1027  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 714 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

581  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. L) hytin tiedot

931  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 618 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

581  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. N) hytin tiedot

862  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 549 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

581  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. Q) hytin tiedot

883  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 570 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

581  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 268 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ikkunahytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Central Park view (Cat. CV) hytin tiedot

951  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 638 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

588  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 275 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. F) hytin tiedot

1034  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 721 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

588  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 275 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. G) hytin tiedot

1006  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 693 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

588  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 275 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. H) hytin tiedot

1089  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 776 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

588  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 275 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. I) hytin tiedot

1082  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 769 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

588  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 275 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View GTY (Cat. Y) hytin tiedot

958  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 645 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

663  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 350 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Parvekehytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view & Balcony (Cat. B1) hytin tiedot

1089  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 776 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

622  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 309 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Boardwalk view & Balcony (Cat. B2) hytin tiedot

1027  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 714 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

746  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 433 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view & Balcony (Cat. C2) hytin tiedot

1061  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 748 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

746  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 433 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. D1) hytin tiedot

1294  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 981 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

746  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 433 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D3) hytin tiedot

1288  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 975 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D4) hytin tiedot

1308  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 995 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D5) hytin tiedot

1349  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1036 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D6) hytin tiedot

1274  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 961 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D7) hytin tiedot

1260  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 947 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D8) hytin tiedot

1205  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 892 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Family Ocean View & Balcony (Cat. FB) hytin tiedot

1761  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1448 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

746  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 433 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


GTY, Boardwalk/Central Park -view & Balcony (Cat. XN) hytin tiedot

993  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 680 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

753  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 440 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Sviitit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Spacious Aqua Theater Suite & Large Balcony 2 bedrooms (Cat. A1) hytin tiedot

5231  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 4899 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1259  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 927 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Spacious Aqua Theater Suite 1 bedroom (Cat. A3) hytin tiedot

3042  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2710 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1224  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 892 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Aqua Theater Suite 1 bedroom (Cat. A4) hytin tiedot

2596  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2264 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1224  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 892 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Grand Suite & Balcony (Cat. GS) hytin tiedot

2219  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1887 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

929  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 597 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Junior Suite & Balcony (Cat. JS) hytin tiedot

2166  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1853 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1198  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 885 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L2) hytin tiedot

2294  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1962 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1224  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 892 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Owners Suite 1 bedroom (Cat. OS) hytin tiedot

3207  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2875 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1224  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 892 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe GTY (Cat. W) hytin tiedot

1631  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1318 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

842  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 529 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden hengen hytit erikoishinnoittelulla, pyydä risteilytarjous.

Tee alustava varaus

Mitä hintaan sisältyy?

 • Pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
 • Ristely valitussa hyttiluokassa
 • Kaikki ateriat laivalla (erikoisravintolat lisämaksusta)
 • Viihdeohjelmat ja aktiviteetit
 • Huonepalvelu (lisämaksu yöaikaan klo 24–05 USD 3,95)
 • Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot
 • Hotellimajoitus
 • Kuljetukset
 • Matkavakuutukset
 • Retket
 • Henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa)
 • Erikoisravintoloiden katemaksut

Tutustu ehtoihin