Soita meille0400 157 374  (ark. klo 10–17)

 

 

 

Klikkaa kohteen nimeä nähdäksesi lisätietoja.

Päivä 102.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Lähtösatama16:30

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.

Päivä 203.09.2017merellä
Päivä 304.09.2017 Labadee (Haiti)Satamassa08:0016:30

Labadee (Haiti) Labadee sijaitsee niemellä Haitin pohjoisrannikolla ja vietät siellä uskomattoman rantapäivän. Lapsille on oma alue liukumäkineen ja mataline rantoineen. Pieniä rantamökkejä mukavuuksineen on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Rantalounas buffet-tyyliin kuuluu risteilyn hintaan ja laivan avainkortti toimii juomien maksuvälineenä. Uskaliaimmat kokeilevat ”Dragon’s Breath” vaijerilaskua 150 metriä korkealta kukkulalta maailman pisintä veden ylittävää vaijeria pitkin 800 metriä alas rantaan saakka. Upea ranta tuulisella puolella ei sovellu uimiseen. Haitilaisia käsitöitä ja matkamuistoja myyvissä pikkukaupoissa ei voi käyttää laivan korttia vaan maksu tapahtuu Yhdysvaltain dollareilla. Veneretkiä on myös tarjolla. Risteilylaituri sijaitsee aivan ranta-alueen välittömässä läheisyydessä.

Päivä 405.09.2017 Falmouth (Jamaika)Satamassa10:0019:00

Falmouth (Jamaika) Historiallinen Falmouth (n. 75 000 as. ympäristöineen) on oiva kaupunki tutustua Jamaikan pohjoisosiin. Falmouth oli aikoinaan Karibian alueen suurimpia satamakaupunkeja ja kauppapaikkoja kunnes vaipui unholaan. Nyt kaupunki kokee uutta tulemistaan sataman avauduttua risteilyliikenteelle vuonna 2011. Täältä voi tehdä retkiä rannoille, sokeriruokoviljelmille taikka aina Ocho Riokseen ja Dunn’s Falls-vesiputouksille tai Montego Bayhin saakka. Itse kaupunki on helposti käveltävissä ja edullisimmat ostokset kannattaa tehdä sataman kauppa-alueen ulkopuolella. Satama sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa.

Päivä 506.09.2017merellä
Päivä 607.09.2017 Cozumel (Meksiko)Satamassa08:0019:00

Jukatanin niemimaan läheisyydessä sijaitseva Cozumelin saari (100 000 as.) on suosittu sukelluskohde. Rannoista parhaimmat ja suosituimmat sijaitsevat taksimatkan päässä pääkaupunki San Miguelista etelään saaren vähätuulisemmalla länsirannikolla. Suurista rannoista Playa Palancar on rauhallisempi ja perheiden suosima Paradise Beach vilkkaampi. Saaren itäranta on kallioinen ja tuulinen. Saaren pääkaupunki San Miguel on leppoisa ja päivä kuluu siellä mukavasti. Iltapäivällä siestan aikaan useat kaupat sulkevat ovensa. San Miguelissa on myös muutamia erinomaisia meksikolaisravintoloita ja lukuisia baareja. Satama sijaitsee muutaman kilometrin keskustasta etelään esikaupunkialueella.

Päivä 708.09.2017merellä
Päivä 809.09.2017 Fort Lauderdale (Florida)Paluusatama06:15

Fort Lauderdale (Florida) Fort Lauderdale (n. 170 000 as.) sijaitsee n. 40 km pohjoiseen Miamista. Kaupunki on mukava lomailuun hyvine hotelleineen ja ravintoloineen ja onkin erinomainen vaihtoehto majoitukselle Miamin sijaan. Upealla kilometrien mittaisella hiekkarannalla voi vain maata rauhassa tai harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten liitovarjoilua tai vesiskootterilla ajelua. Miamiin, Key Westiin ja Evergladesin suoalueelle teet täältä helposti päiväretken. Kansainvälinen lentoasema ja suuri risteilysatama sijaitsevat keskustan läheisyydessä.


Erityisen ihana risteily? Kerro kavereille Facebookissa.

 

 

Monipuolinen Harmony of the Seas

 

Harmony of the Seas on uusimpia Oasis-luokan laivojamme. Central Parkin, Boardwalkin ja muiden kaupunginosien ja laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 hurjaa vesiliukumäkeä ja robotti-baarimikkoja. Laivalla on myös virtuaaliparvekkeita sisähyteissä, joka mahdollistaa merinäköalan myös sisähytissä.

Laivan kohokohdat


The Ultimate Abyss

Mieletön 10 kerrosta korkea (korkein merillä!) mutkitteleva liukumäki. Uskallatko laskea?

Boardwalk

Boardwalk-alue on Englannin rannikoiden laitureiden ja huvipuistojen, kuten Coney Islandin, innoittama. Alueella on kuusi sviittiä ja 229 hyttiä ja viihdettä koko perheelle, kuten useita ravintoloita, liikkeitä, toimintaa sekä ensimmäinen merellä käsityönä valmistettu karuselli.

Central Park

Laivan keskiosassa löytyy Central Park® - täällä olemme luoneet aidon puistoympäristön aukioineen, rehevine trooppisine alueineen, rauhallisine kulkuväylineen, ravintoloineen, liikkeineen, taidegallerioineen, konsertteineen ja katuviihteineen.

Mamma Mia

ABBAn menestyneimpiin musiikkikappaleisiin perustuva fantastinen musikaali on saavuttanut ennennäkemättömän suosion maailmalla. Tuotannon on nähnyt yli 50 miljoonaa katsojaa maissa ja nyt on tullut aika esittää se Royal Caribbeanilla.

Robottibaari

Bionic baarissa oikeat robotit tarjoilevat sinulle raikkaita drinkkejä. Aika coolia, vai mitä?

Vesiliukumäet

Cyclone, Typhoon ja Supercell ovat kolme vesiliukumäkeä, jotka mahdollistavat hurjimmat vesiseikkailut sekä lapsille että aikuisille.

Zip Line

Pidä lujaa kiinni jännittävällä Zip Line-matkallasi yhdeksännen kannen korkeudessa.

 

Katso laivan tarkemmat tiedot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

AquaTheater Suite

Nämä tilavat sviitit sijaitsevat laivan takaosassa josta näkymät Aqua Theater -teatteriin ja merelle. A1 ja A2 -sviiteissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää parivuoteiksi, ja kaksi pullman-vuodetta. Peilipöytä löytyy molemmista huoneista. A3 ja A4 -sviiteissä on yksi makuuhuone. Sviittiin kuuluu myös olohuone vuodesohvalla ja viihdekeskuksella, ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihkun lisäksi myös kylpyamme. Parveke on suuri ja sieltä löytyy mukava istuinryhmä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviitiin mahtuu 8 henkilöä.

Kategoriakoodit: A1, A2, A3 ja A4.
Sviittien koot: A1 on 82 m2, 77 m2 parvekkeella. A2 on 74 m2, 70 m2 parvekkeella. A3 on 67 m2, 61 m2 parvekkeella. A4 on 60 m2, 55 m2 parvekkeella.

AquaTheater Suite yleiskuva

Crown Loft Suite

Tämä sviitti on kaksikerroksinen upealla panoramanäköalalla. Päämakuuhuone ja kylpyhuone sijaitsevat toisessa kerroksessa, ja huoneessa on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Ensimmäisessä kerroksessa on vuodesohva, ruokailutila jossa baari, istuinryhmä, kirjoituspöytä ja kylpyhuone suihkulla. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviittiin kuuluu yksityinen parveke aurinkotuoleilla ja istuinryhmällä varustettuna. Sviittiin mahtuu 4 henkilöä.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 54 m2, parveke 11 m2.
Kategoriakoodi: CL

Crown Loft Suite yleiskuva

Grand Suite

Grand Suite on tilava sviitti omalla parvekkeella ja kahdella vuoteella jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Svittissä on sohvaryhmä /oleskelutila, minibaari ja tallelokero, taulu-TV, stereot, puhelin, isot vaatekaapit, kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kaksi lavuaaria, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Grand Suitessa on kaksi erillistä parivuodetta (queen-size), joten tilaa on neljälle hengelle.

Sviitin koko: 37 m2, parveke 10 m2.
Hyttinumerot: 11330, 11730, 12330, 14330 ja 14730 ovat kooltaan 43 m2, parveke 44 m2.
Kategoriakoodi: GS

Grand Suite pohjapiirros Grand Suite yleiskuva Grand Suite

Ikkunahytti Boardwalkille

Tämä on ikkunallinen hytti Boardwalk-näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 19 m2
Kategoriakoodi: BV

Ikkunahytti Boardwalkille yleiskuva

Ikkunahytti Central Parkiin

Tämä on ikkunallinen hytti Central Park -näkymällä. Hyttiin mahtuu 2-4 henkilöä. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 20 m2
Kategoriakoodi: CV

Ikkunahytti Central Parkiin yleiskuva

Ikkunahytti merelle

Standardi ikkunallinen hytti. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: 18 m2
Kategoriakoodit: I, H, F

Ikkunahytti merelle yleiskuva Ikkunahytti merelle

Ikkunahytti merelle perheille

Tämä on laivan suurin ikkunallinen hytti perheille. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 27 m2
Kategoriakoodi: FO

Ikkunahytti merelle perheille yleiskuva

Ikkunahytti Promenadelle

Tällä ikkunahytillä on näkymät laivan keskiosassa sijaitsevalle Royal Promenadelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 19 m2
Kategoriakoodi: PR

Ikkunahytti Promenadelle yleiskuva Ikkunahytti Promenadelle

Junior Suite

Junior Suite Royal Caribbeanin laivojen Oasis-luokassa antaa aina rahoille vastinetta. Saat kaiken tarvittavan mitä tilaan tulee sekä oman parvekkeen. Valitset itse haluatko kaksi vuodetta tai ison parivuoteen.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissain sviiteissä on tilla neljälle.

Sviittien koot: 28 m2, parveke 8 m2.
Kategoriakoodi: JS

Junior Suite yleiskuva Junior Suite

Owners Suite

Tämä sviitti on saatavilla kaikilla Royal Caribbeanin laivoilla. Sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, kylpyhuone jossa kylpyamme, suuria vaatekaappeja, oleskelutila jossa pöytä ja sohvaryhmä. Sviitissä on oma parveke. Joissain sviiteissä voi majoittua neljä henkilöä. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 55 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: OS

Owners Suite pohjapiirros Owners Suite yleiskuva Owners Suite

Parvekehytti

Tässä standardihytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 5 m2
Kategoriakoodit: D1, D2, D3, D4, D5, D6, D7 ja D8.

Parvekehytti yleiskuva Parvekehytti

Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Tämän uuden Oasis-luokan hyttikategorian hytissä on oma parveke, josta on näkymät Boardwalkille tai Central Parkiin.
Boardwalk on perheille suunnattu alue jossa mm ensimmäinen merellä sijaitseva käsintehty karuselli. Central Parkissa olemme luoneet trooppisilla kasveilla ja rauhallisilla kävelyreiteillä varustetun ulkoalueen. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Joissakin hyteissä voi majoittua 4 vierasta (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 18 m2, parveke 5 m2.
Kategoriakoodit: B1, B2, C1 ja C2

Parvekehytti Central Park/Boardwalk pohjapiirros Parvekehytti Central Park/Boardwalk yleiskuva Parvekehytti Central Park/Boardwalk

Parvekehytti perheille

6 hengen perheelle sopivassa ulkohytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta jotka voidaan yhdistää pa, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi vierasta.

Hytin koko: 27 m2, parveke 8 m2.
Kategoriakoodi: FB

Parvekehytti perheille pohjapiirros Parvekehytti perheille yleiskuva

Presidential Family Suite

Tämä on Oasis-luokan suurin sviitti. Sviittiin voi majoittua 14 henkilöä, ja sen varaaminen edellyttää vähintään 8 henkilöä. Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia.

Sviitissä on olohuone, jossa on parivuodesohva, ruokailuhuone, kaksi suurta makuuhuonetta queen-size vuoteilla (vuoteet saa myös erikseen), kaksi isoa kylpyhuonetta, joissa on suihkujen lisäksi kylpyammeet, kaksi vierasmakuuhuonetta, joissa on kaksi erillistä vuodetta ja kaksi Pullman vuodepaikkaa. Yhdessä vierasmakuuhuoneista on oma kylpyhuone suihkulla.

Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Suurelta parvekkeelta löytyy poreallas, ruokailutila ja baari.

Sviitin koko: 114 m2, parveke 47 m2.
Kategoriakoodi: PS

Presidential Family Suite pohjapiirros Presidential Family Suite yleiskuva Presidential Family Suite

Royal Family Suite

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joiden vuoteet voidaan yhdistää parivuoteiksi. Toisessa huoneessa on kahdet pullman-vuoteet. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tilavassa oleskelutilassa on vuodesohva ja suuri parveke jossa istuinryhmä.

Sviiitissa on minibaari, kaksi taulu-TV:tä, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero ja Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviittiin voi majoittautua kahdeksan.

Sviitin koko: 58 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: FS

Royal Family Suite pohjapiirros Royal Family Suite yleiskuva Royal Family Suite

Royal Loft Suite

Tässä upeassa Royal Loft- sviitissä on kaksi kerrosta panoramanäköalalla. Ylimmässä kerroksessa on suuri makuuhuone queen-size vuoteella sekä kylpyhuone, josta löytyy suihku, kylpyamme, kaksi lavuaaria sekä bidee.

Alakerrasta löytyy 4 vuodetta, ja voit valita haluatko kaksi queen-size parivuodetta vai neljä erillistä vuodetta. Tässä kerroksessa on myös olohuone, ruokailutila sekä suihkullinen kylpyhuone. Kerrosten välillä on portaikko. Sviitissä on myös yksityinen parveke porealtaalla. Molemmissa kerroksissa on vaatekaapit. Vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, taulu-TV, radio, puhelin, jääkaappi, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitin koko: 152 m2, parveke 85 m2.
Kategoriakoodi: RL

Royal Loft Suite pohjapiirros Royal Loft Suite yleiskuva

Royal Suite

Royal sviitissä on suuri ovikellollinen sisäänkäynti. Olohuoneessa on parivuodesohva, kotiteatteri, minibaari sekä pieni flyygeli. Sviitissä on lisäksi ruokailutila, kaksi kylpyhuonetta ja suuri makuuhuone queen-size vuoteella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, kaksi lavuaaria ja bidee. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä sekä hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Parvekkeelta löytyy poreallas sekä istuinryhmä.

Sviitti numeron 1701 koko: 116 m2, parveke 16 m2
Sviitti numeron 1758 koko: 90 m2, parveke 15 m2

Kategoriakoodi: RS

Royal Suite pohjapiirros Royal Suite yleiskuva Royal Suite

Sisähytti

Standardihytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 17 m2
Kategoriakoodit: L, M, N, Q

Sisähytti pohjapiirros Sisähytti yleiskuva Sisähytti

Sisähytti perheille

Tämä sisähytti perheille löytyy ainoastaan Freedom ja Oasis -luokan laivoilta. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, 2 pullmanvuodetta ja vuodesohva kahdelle. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Hyttiin mahtuu enintään kuusi henkilöä.

Hytin koko: 26 m2
Kategoriakoodi: FI

Sisähytti perheille pohjapiirros Sisähytti perheille yleiskuva

Sisähytti virtuaaliparvekkeella

Sisähytissä virtuaaliparvekkeella nautit sekä auringonnoususta että -laskusta, koska näkymä vastaa todellista. Voit itse päättää, haluatko kaksi vuodetta vai yhdistetäänkö isoksi parivuoteeksi. Hyteissä on pieni istuinryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone jossa suihku, tallelokero, minibaari, peilipöytä ja hiustenkuivaaja ja vaatekaapeja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 15 m2.
Kategoriakoodi: J

Sisähytti virtuaaliparvekkeella yleiskuva

Skyloft Suite

Sky Loft -sviitissä on kaksi kerrosta sekä upeat suuret ikkunat eli panoramanäköala. Sviitissä on kaksi makuuhuonetta (queen-size vuoteet), olohuone vuodesohvalla, ruokailutila baarilla. Kylpyhuoneita on kaksi joista toisessa suihku kahdelle. Sviitissä on myös yksityinen suuri parveke, jossa on ruokailutila. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, vaatekaapit molemmissa kerroksissa, minibaari, tallelokero, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Kaksi näistä sviiteistä voidaan myös varata yhdessä ja liittää toisiinsa väliovella.

Sviitin koko: 72 m2, parveke 41 m2.
Kategoriakoodi: SL

Skyloft Suite yleiskuva

Valitse hytti

AquaTheater Suite
Crown Loft Suite
Grand Suite
Ikkunahytti Boardwalkille
Ikkunahytti Central Parkiin
Ikkunahytti merelle
Ikkunahytti merelle perheille
Ikkunahytti Promenadelle
Junior Suite
Owners Suite
Parvekehytti
Parvekehytti Central Park/Boardwalk
Parvekehytti perheille
Presidential Family Suite
Royal Family Suite
Royal Loft Suite
Royal Suite
Sisähytti
Sisähytti perheille
Sisähytti virtuaaliparvekkeella
Skyloft Suite
Royal Caribbean International

7 päivän läntisen Karibian risteily Ft. Lauderdalesta

Lähtöpäivä 02.09.2017
Lähtösatama Ft. Lauderdale
Kesto 7 päivää
Laiva Harmony of the Seas

Klikkaa hintaa jatkaaksesi varaamaan.

Sisähytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Family Interior (Cat. FI) hytin tiedot

1233  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 920 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

458  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 145 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Large Interior (Cat. K) hytin tiedot

1034  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 721 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

458  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 145 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. L) hytin tiedot

945  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 632 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

451  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 138 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. M) hytin tiedot

931  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 618 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

451  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 138 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. N) hytin tiedot

910  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 597 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

451  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 138 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Promenade Stateroom (Cat. PR) hytin tiedot

1048  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 735 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

451  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 138 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior (Cat. Q) hytin tiedot

890  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 577 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

451  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 138 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Interior GTY (Cat. Z) hytin tiedot

787  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 474 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

458  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 145 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ikkunahytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view (Cat. BV) hytin tiedot

979  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 666 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

492  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 179 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view (Cat. CV) hytin tiedot

945  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 632 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

492  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 179 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. F) hytin tiedot

1054  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 741 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

492  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 179 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. G) hytin tiedot

1020  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 707 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

492  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 179 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. H) hytin tiedot

1068  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 755 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

506  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 193 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Ocean View (Cat. I) hytin tiedot

986  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 673 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

492  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 179 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


(Cat. SO) hytin tiedot

1260  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 947 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

485  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 172 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Parvekehytit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Boardwalk view & Balcony (Cat. B1) hytin tiedot

1109  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 796 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

547  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 234 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Boardwalk view & Balcony (Cat. B2) hytin tiedot

1054  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 741 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view & Balcony (Cat. C1) hytin tiedot

1027  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 714 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Central Park view & Balcony (Cat. C2) hytin tiedot

1013  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 700 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. D1) hytin tiedot

1404  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1091 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

547  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 234 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D2) hytin tiedot

1356  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1043 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D4) hytin tiedot

1315  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1002 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

547  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 234 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D5) hytin tiedot

1198  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 885 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D6) hytin tiedot

1178  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 865 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D7) hytin tiedot

1164  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 851 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D8) hytin tiedot

1137  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 824 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

n/a  €

Tämän hyttiluokan hytit ovat vain kahden hengen hyttejä.


Family Ocean View & Balcony (Cat. FB) hytin tiedot

1699  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1386 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

554  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 241 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Balcony GTY (Cat. X) hytin tiedot

993  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 680 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

540  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 227 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


GTY, Boardwalk/Central Park -view & Balcony (Cat. XN) hytin tiedot

958  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 645 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

533  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 220 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Sviitit (hinnat per henk. kun hytissä väh. 2 matkustajaa)

Aqua Theater Suite & Large Balcony 2 bedrooms (Cat. A2) hytin tiedot

3982  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 3650 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1547  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 1215 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Junior Suite & Balcony (Cat. JS) hytin tiedot

1685  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1372 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

711  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 398 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L1) hytin tiedot

2535  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2203 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1142  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 810 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Crown Loft Suite & Balcony (Cat. L2) hytin tiedot

2439  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2107 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1142  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 810 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Owners Suite 1 bedroom (Cat. OS) hytin tiedot

2610  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2278 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

1142  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 810 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Sky Loft Suite & Balcony (Cat. SL) hytin tiedot

5820  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 5488 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

895  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 563 € + tarjoilupalkkiot 106.90 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Deluxe GTY (Cat. W) hytin tiedot

1583  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1270 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €

725  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 412 € + tarjoilupalkkiot 87.46 € + satamamaksut 124 € + paikallisverot 101 €


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden hengen hytit erikoishinnoittelulla, pyydä risteilytarjous.

Tee alustava varaus

Mitä hintaan sisältyy?

 • Pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
 • Ristely valitussa hyttiluokassa
 • Kaikki ateriat laivalla (erikoisravintolat lisämaksusta)
 • Viihdeohjelmat ja aktiviteetit
 • Huonepalvelu (lisämaksu yöaikaan klo 24–05 USD 3,95)
 • Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot
 • Hotellimajoitus
 • Kuljetukset
 • Matkavakuutukset
 • Retket
 • Henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa)
 • Erikoisravintoloiden katemaksut

Tutustu ehtoihin