0400 157 374  (ark. klo 10–17)

6 päivän pohjoisen Euroopan risteily Southamptonista

 

 

 

Päivä 119.08.2017 Southampton (Englanti)Lähtösatama16:30

Yksi maailman kuuluisimpia satamakaupunkeja, Southampton (260 000 as.) elää edelleen merenkulusta. Historiaan liittyen nouse kaupungin muurille maisemia katsomaan tai vieraile Maritime Museumissa tutustumassa merenkulun ja Titanicin ja muiden risteilijöiden historiaan. Vierailtuasi Tudor House museossa ja sen kukoistavassa puutarhassa, kannattaa vaikka piipahtaa Tudorin aikaisessa pubissa, Red Lionissa, High Streetillä. Pubeja kaupungissa riittää! Southampton on loistopaikka myös ostoksille ja West Quayn, Barlgaten ja Marlandsin ostoskeskuksista löydät liikkeitä laidasta laitaan. Suuri satama sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa.

Päivä 220.08.2017 Le Havre (Paris, Ranska)Satamassa07:0021:00

Seine-joen suulla sijaitseva Le Havre (167 000 as.) toimii Pariisin satamakaupunkina ja on yksi Ranskan suurimpia satamia. Kaupunki tuhoutui pahoin toisen maailmansodan aikana ja arkkitehti August Perret suunnitteli sille uuden keskusta-alueen. Kapua Hotel de Villen, kaupungintalon, torniin ihailemaan Perretin luomaa maisemaa ja nauti St.Josephin kirkon värillisen lasin luomasta tunnelmasta. Les Halles kauppahallissa kannattaa tutustua etenkin paikallisiin juustoihin ja siidereihin unohtamatta muitakaan ranskalaisia herkkuja. Auzoun suklaaliikkeistä löydät mahtavia suklaatuotteita. Pariisi on ehdottomasti suosituin päiväretkikohde ja sijaitsee 50 kilometrin päässä. Risteilysatama sijaitsee noin neljän kilometrin päässä keskustasta.

Päivä 321.08.2017merellä
Päivä 422.08.2017 Bilbao (Espanja)Satamassa09:3022:00

Herkuttelijoiden paratiisinakin tunnettu Bilbao (355 000 as.) tarjoaa kulinaarisia elämyksiä aina pintxoista eli tapaksista turska- ja kinkkuruokalajeihin. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on Frank Gehryn suunnittelema Guggenheim museo, jonka kokoelmissa on esillä mm. Picasson, Miron ja Warholin töitä. Toinen merkittävä museo on valtava La Ría merimuseo. Alhondiga on vanha rakennus, joka sai uuden ilmeen Philippe Starckilta ja tunnetaan nykyään nimellä Iñaki Azkuna. Sieltä löytyy mm. useita ravintoloita, kirjasto, elokuvateatteri ja jopa lasipohjainen uima-allas. Etxebarrian puistosta aukeaa huokeat näköalat ja vanhan kaupungin seitsemän katua ovat tutustumisen arvoiset. Risteilysatama sijaitsee Getxon kaupungissa, noin 15 kilometriä Bilbaosta. Getxossa on mukava rantabulevardi ja hyviä uimarantoja. Bilbaoon on hyvä yhteys metrolla.

Päivä 523.08.2017 Gijon (Espanja)Satamassa09:0017:00

Biskajan lahden rannalla sijaitseva Gijón (277 000 as.) on oiva paikka rentoutua. Kaupunki on tunnettu lukuisista vesiterapioita tarjoavista kylpylöistään, uimarannoistaan kuten San Lorenzosta. Gijón on myös tunnettu laadukkaista kaupoistaan ja onkin hyvä paikka suorittaa ostoksia. Keskusta on täynnä ostoskatuja. LABoral City of Culture on taiteen ja kulttuurin keskittymä vanhassa yliopistorakennuksessa. Asturiaksen ruokakulttuuri on herkullista ja täällä kannattaakin nauttia merenelävistä, paikallisesta siideristä ja etenkin leivonnaisista. Kaupungissa on asukaslukuun nähden enemmän leipomoita kuin missään muualla Espanjassa. El Muselin satama sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta ja liikenne hoidetaan sukkulabusseilla.

Päivä 624.08.2017merellä
Päivä 725.08.2017 Southampton (Englanti)Paluusatama05:30

Yksi maailman kuuluisimpia satamakaupunkeja, Southampton (260 000 as.) elää edelleen merenkulusta. Historiaan liittyen nouse kaupungin muurille maisemia katsomaan tai vieraile Maritime Museumissa tutustumassa merenkulun ja Titanicin ja muiden risteilijöiden historiaan. Vierailtuasi Tudor House museossa ja sen kukoistavassa puutarhassa, kannattaa vaikka piipahtaa Tudorin aikaisessa pubissa, Red Lionissa, High Streetillä. Pubeja kaupungissa riittää! Southampton on loistopaikka myös ostoksille ja West Quayn, Barlgaten ja Marlandsin ostoskeskuksista löydät liikkeitä laidasta laitaan. Suuri satama sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa.

 

Upea Navigator of the Seas

 

Navigator of the Seas on Voyager-luokan laiva. Laivan puitteet ja tarjonta pitävät huolen, että tekemistä löytyy aamusta iltaan, isoille ja pienille. Laivalta löytyy kaikki kiipeilyseinästä kuntokeskukseen ja luisteluradalta Royal Promenadeen – viihtyisä nelikerroksinen kävelykatu, johon mahtuu runsaasti erilaisia putiikkeja ja kahviloita. Lisäksi laivalta löytyy laaja tarjonta lapsille.

Laivan kohokohdat


Adventure Ocean

Onnistuneen perheloman edellytys on hyvin viihtyvät lapset. Tämän olemme ottaneet vakavasti luodessamme Adventure Ocean -ohjelmaa kaikenikäisille lapsille, vauvoista teineihin, joille löytyy mielenkiintoista tekemistä jokaiselle päivälle. Jopa silloin, kun alus on satamassa, ja haluat lähteä retkelle tai viettää hieman aikaa ilman lapsia. Voit rentoutua tietäen, että Adventure Ocean -henkilökuntamme pitää hyvää huolta samanikäisten leikkikavereiden seurassa olevista lapsista.

Kiipeilyseinä

Tartu tilaisuuteen kokeilla kiipeilytaitojasi upealla kannella sijaitsevalla kiipeilyseinällämme. Kiipeily tarjoaa sekä hauskan että tehokkaan kuntoilun, ja olisit sitten aloittelija tai kokenut kiipeilijä nautit varmasti 12 metriä kannelta nousevan seinän näköalasta.

Jääshow

Laivan jääradalla voit kokea fantastinen jääshown, jonka esittävät ammattitaitoiset jäätanssijat eri puolilta maailmaa.

Grand Suite

Grand Suite on tilava sviitti omalla parvekkeella ja kahdella vuoteella jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Svittissä on sohvaryhmä /oleskelutila, minibaari ja tallelokero, taulu-TV, stereot, puhelin, isot vaatekaapit, kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kaksi lavuaaria, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Grand Suitessa on kaksi erillistä parivuodetta (queen-size), joten tilaa on neljälle hengelle.

Sviitin koko: 32 m2, parveke 9 m2.
Kategoriakoodi: GS

Ikkunahytti

Standardi ikkunallinen ulkohytti. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 14 m2 (F-kategoriassa n. 16 m2)
Kategoriakoodit: F, G, H, I

Ikkunahytti Promenadelle

Tällä ikkunahytillä on näkymät laivan keskiosassa sijaitsevalle Royal Promenadelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (pullmanvuoteen ja vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 14 m2
Kategoriakoodi: PR

Junior Suite

Junior Suite Royal Caribbeanin laivojen Voyager-luokassa antaa aina rahoille vastinetta. Saat kaiken tarvittavan mitä tilaan tulee sekä oman parvekkeen. Valitset itse haluatko kaksi vuodetta tai ison parivuoteen.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joissain sviiteissä on tilla neljälle.

Sviittien koot: 25 m2, parveke 7 m2.
Kategoriakoodi: JS

Owners Suite

Tämä sviitti on saatavilla kaikilla Royal Caribbeanin laivoilla. Sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, kylpyhuone jossa kylpyamme, suuria vaatekaappeja, oleskelutila jossa pöytä ja sohvaryhmä. Sviitissä on oma parveke. Joissain sviiteissä voi majoittua neljä henkilöä. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitissä on myös hiustenkuivaaja, taulu-TV, radio, minibaari ja tallelokero.

Sviitin koko: 54 m2, parveke 14 m2.
Kategoriakoodi: OS

Parvekehytti

Tässä standardihytissä on oma parveke merinäköalalla. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, oma parveke, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n. 18 m2, parveke n. 6 m2
Kategoriakoodit: D1, D2, D3, E1, E2, E3

Royal Family Suite

Sviitissä on kaksi makuuhuonetta, joiden vuoteet voidaan yhdistää parivuoteiksi. Toisessa huoneessa on kahdet pullman-vuoteet. Sviitissä on kaksi kylpyhuonetta joista toisessa on suihku ja toisessa kylpyamme. Tilavassa oleskelutilassa on vuodesohva ja suuri parveke jossa istuinryhmä.

Sviiitissa on minibaari, kaksi taulu-TV:tä, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, puhelin, tallelokero ja Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Sviitti voidaan ainoastaan varata puhelimitse, koska sen varaaminen edellyttää minimimäärän matkustajia. Sviittiin voi majoittautua kahdeksan.

Sviitin koko: 52 m2, parveke 21 m2.
Kategoriakoodi: FS

Royal Suite

Royal Suite on tilava ja varustettu isolla makuuhuoneella joissa queen-size vuode sekä istuinryhmä. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, kaksi lavuaaria ja bidee. Olohuoneessa on vuodesohva, kotiteatteri, minibaari sekä piano ja oma kylpyhuone. Vakiovarusteluun kuuluu: taulu-TV, radio, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä sekä hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Parvekkeelta löytyy poreallas sekä istuinryhmä.

Sviittiin voi majoittautua neljä henkilöä.

Sviitin koko: 124 m2, parveke 24 m2.
Kategoriakoodi: RS

Sisähytti

Standardihytti kahdelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, kylpyhuone suihkulla, peilipöytä ja hiustenkuivaaja, TV, radio, minibaari ja tallelokero. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkilöä (lisävuoteiden tai vuodesohvan avulla).

Hytin koko: n 14 m2
Kategoriakoodit: K, L, M, N, Q

Valitse hytti

Grand Suite
Ikkunahytti
Ikkunahytti Promenadelle
Junior Suite
Owners Suite
Parvekehytti
Royal Family Suite
Royal Suite
Sisähytti
Royal Caribbean International

6 päivän pohjoisen Euroopan risteily Southamptonista

Lähtöpäivä 19.08.2017
Lähtösatama Southampton
Kesto 6 päivää
Laiva Navigator of the Seas

Klikkaa hintaa jatkaaksesi varaamaan.

Sisähytit (hinnat per henkilö)

Interior (Cat. N) hytin tiedot

879  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 642 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

639  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 402 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Promenade Stateroom (Cat. PR) hytin tiedot

927  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 690 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

639  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 402 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Ikkunahytit (hinnat per henkilö)

Ocean View (Cat. I) hytin tiedot

1003  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 766 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

811  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 574 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Parvekehytit (hinnat per henkilö)

Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. D1) hytin tiedot

1394  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1157 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

975  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 738 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Superior Ocean View & Balcony (Cat. D2) hytin tiedot

1332  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1095 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

975  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 738 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. E1) hytin tiedot

1216  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 979 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

975  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 738 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Deluxe Ocean View & Balcony (Cat. E3) hytin tiedot

1209  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 972 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

975  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 738 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Sviitit (hinnat per henkilö)

Grand Suite & Balcony (Cat. GS) hytin tiedot

2076  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1822 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

1459  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 1205 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Junior Suite & Balcony (Cat. JS) hytin tiedot

1792  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 1555 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

1442  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 1205 € + tarjoilupalkkiot 74.97 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Owners Suite 1 bedroom (Cat. OS) hytin tiedot

2591  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 2337 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

1459  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 1205 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Royal Suite & Balcony (Cat. RS) hytin tiedot

5074  €

1. & 2. matkustaja (/hlö): risteily 4820 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

1459  €

3. & 4. matkustaja (/hlö): risteily 1205 € + tarjoilupalkkiot 91.63 € + satamamaksut 88 € + paikallisverot 74 €

Hinta sis. 30% Savings -tarjouksen: 30 % alennus!


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tee alustava varaus

Mitä hintaan sisältyy?

 • Pakolliset tarjoilupalkkiot, verot ja satamamaksut
 • Ristely valitussa hyttiluokassa
 • Kaikki ateriat laivalla (erikoisravintolat lisämaksusta)
 • Viihdeohjelmat ja aktiviteetit
 • Huonepalvelu (lisämaksu yöaikaan klo 24–05 USD 3,95)
 • Kaikki laivan palvelut ovat käytössäsi ja suurin osa palveluista kuuluu risteilyn hintaan

Mitä hintaan ei sisälly?

 • Lennot
 • Hotellimajoitus
 • Kuljetukset
 • Matkavakuutukset
 • Retket
 • Henkilökohtaiset ostokset (esimerkiksi alkoholijuomat, virvokkeet, pesulapalvelut, terveyden- ja kauneudenhoito, ostokset laivan myymälöistä ja retket maissa)
 • Erikoisravintoloiden katemaksut

Tutustu ehtoihin