Miksi ostaa risteily We Love Cruisesilta – We Love Cruises

 

Miksi ostaa risteily We Love Cruisesilta

We Love Cruises Oy on suomalainen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun panostava risteilytoimisto. Olemme erikoistuneet Royal Caribbean Cruises -konsernin kolmeen risteilyvarustamoon – Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ja Azamara Club Cruises – jotka tarjoavat laatua, tyyliä ja luotettavuutta erityisesti suomalaiseen laatutietoiseen makuun.

 

Varatessasi kauttamme risteilyn:

  • Et maksa toimisto- tai postituskuluja
  • Ei ylimääräisiä kuluja luottokortilla maksettaessa
  • Hintamme sisältävät aina kaikki pakolliset risteilymaksut: vuodehinta, satamamaksut, verot ja tarjoilupalkkiot – näin yllätyskuluja ei tule risteilyllä.
  • Seuraamme tiiviisti alan hinnoittelua – siksi hintamme ovat todennäköisesti aina edullisimmat.
  • Peruutusehtomme ovat toimialan reiluimmat ja joustavimmat

 

Olemme Suomen ammattitaitoisin risteilytoimisto, jonka henkilökunta on risteillyt maailman merillä jo vuodesta 1990 eli yli 27 vuoden ajan. Olemme risteilleet yhteensä yli 1600 päivää, 14 eri varustamolla, yli 20 eri risteilyreitillä ja 52 eri laivalla.

Panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Tarjoamalla asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön, pystymme täyttämään vaativimmatkin risteilylomaan liittyvät toiveet. Koska risteilemme itse paljon on meillä tuoretta omakohtaista tietoa ja kokemusta kaikesta risteilyyn liittyvästä.

 

valmismatka.fi

Vakuutemme ovat kunnossa – kuulummehan Kilpailu- ja kuluttajaviraston Valmismatka-rekisteriinRCL Cruises Ltd kuuluu norjalaiseen matkatakuujärjestelmä Reisegarantifondetiin ja se kattaa Suomen Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KVV) vaatimat matkustajien takuumaksut, ja ne kattavat myös suomalaiset risteilymatkustajat.

 

Vain meiltä saat veloituksetta risteilyllesi Hyvä tietää risteilystä -kirjasen johon olemme keränneet kaiken tarpeellisen juuri Teidän lomaanne ajatellen.

 

Soita meille0400 157 374  ark. 10–17

We Love Cruises risteilyblogi

Tietoa yrityksestä

Yhteystiedot