Arvonnan ehdot

Kilpailuaika on 11.6.–17.6.2018. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla 20.6.2018.

Palkintona on 500 € risteilylahjakortti edustamillemme varustamoille.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt, mikäli arvonnan voittaja on 18–20 vuotias tulee hänen matkustaa vähintään 21 vuotiaan matkakumppanin kanssa.

 

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi, eikä vaihtaa muuhun matkakohteeseen. Palkintoa ei voi luovuttaa toiselle eikä myydä eteenpäin.

We Love Cruises Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Mikäli voittoilmoitus palautetaan virheellisen sähköpostiosoitteen tai muun toimituksen vuoksi, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista, kuten kulut lentokentälle/satamaan matkustettaessa, mahdolliset viisumi- tai muut maahantuloasiakirjat ja niihin liittyvät maksut, majoitus- tai muut kulut kohteessa.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tilaamalla uutiskirjeen, annat markkinointiluvan kilpailun järjestäjälle. Henkilötietojasi ei toimiteta kolmansille osapuolille. Markkinointiluvan voi peruuttaa peruuttamalla uutiskirjeen tilaamisen.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailua ja sen palkintoa koskevia järjestäjän päätöksiä.